Νέα

Ημιυπαίθριοι χώροι. Θα τους δηλώσετε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziziaek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
θα στο πω για να το καταλάβεις τι σχέση έχει με το σύνταγμα....
μπορείς να κυκλοφοράς το αδασμολόγητο αυτοκίνητό σου χωρίς Αδεια Κυκλοφορίας και εγγραφή στο υπουργείο συγκοινωνιών με κανονικές πινακίδες. Κάτι σα να λέμε αυτοκίνητο φάντασμα.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Δεν το λες καλά, δεν έχεις φαντασία ρε γμτ.

Είναι σαν να προπληρώνεις φέτος με ρύθμιση, τα πρόστιμα σαν να κυκλοφορούσες αδοσμολόγητο αυτοκίνητο για 40 χρόνια.

Και εννοείται συνεχίζεις να κυκλοφορείς για 40 χρόνια.

άκου φιλικό....προς το Σύνταγμα....
αυτό εννοούσαν πράσινη ανάπτυξη ε;
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαα
Πράσινα άλογα θέλαν να πουν, αλλά τι να λέμε για σαρδάμ τώρα.

Άκου και αυτό τώρα να τραβάς τα λίγα μαλλιά σου.

Το ξέρεις ότι μπορείς να τακτοποιήσεις χώρους που δεν έχεις υλοποιήσει?  :grin:

Βγήκαν κάτι αδειούλες για κάτι όμορφες βιλίτσες αυτό το καιρό, με τακτοποίηση 1200 τετραγωνικών μιλάμε.  ;)

Οι οποίες δεν έχουν χτιστεί καν. Ξέρεις πως θα πωλούνται αυτές οι άδειες τον Ιανουάριο?  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
πουτάνα ράτσα δεν πεθαί ποτέ....
δεν πουλάμε τίποτα αλλά θα πλερωθούμε διπλά γι αυτούς που τους πουλήσαμε τα παράνομα...
Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είπα και εγώ...τόση ώρα ήρεμος.

Με το πιστόλι στον κρόταφο τα αγοράσανε...δεν ήξεραν ότι είναι παράνομα.

Και φυσικά....τα σπίτια είναι σαν τα αυτοκίνητα, μόνο έτοιμα τα αγοράζεις, δεν μπορείς να φτιάξεις μόνος σου.

Και εάν μπορείς, εννοείται τα κάνεις νόμιμα.

Και εάν έχεις οικόπεδο και το δώσεις αντιπαροχή, ζητάς από τον κατασκευαστή να μην κάνει λαμογιές.

Αλλά αυτές είναι λίγες περιπτώσεις, τα περισσότερα οικόπεδα ανήκουν σε κατασκευαστές άλλωστε.

Δεν βαριέσαι...πλερώ τώρα και τουμπεκί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βγήκαν κάτι αδειούλες για κάτι όμορφες βιλίτσες αυτό το καιρό, με τακτοποίηση 1200 τετραγωνικών μιλάμε.  ;)

Οι οποίες δεν έχουν χτιστεί καν. Ξέρεις πως θα πωλούνται αυτές οι άδειες τον Ιανουάριο?  :grin:

χύυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
πουτανες πανελληνιες!!!!

αν περναγαν πολ. μηχ. καποιοι δεν θα μας τα πρηζαν ολημερις..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γιατί να μην πάει κάποιος να νομιμοποιήσει 1 κιλό κόκα πληρώνοντας το αντίστοιχο πρόστιμο?

ποια η διαφορά με τους ημιυπαίθριους?....

πληρώνεις-αίρεται η κατάφωρη παρανομία

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πουτανες πανελληνιες!!!!

πότε λες;
τότενες που ήθελες μέσο όρο 12 για να περάσεις;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σε αυτό τον νόμο συμπυκνώνεται όλη η ΞΕΦΤΥΛΑ του Ελληνικού κράτους....

πληρώνεις-νομιμοποιείς μια παρανομία-τα λεφτά πάνε για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σε αυτό τον νόμο συμπυκνώνεται όλη η ΞΕΦΤΥΛΑ του Ελληνικού κράτους....

πληρώνεις-νομιμοποιείς μια παρανομία-τα λεφτά πάνε για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις!!!!!!!!!!
οι δικοί σου αν θυμάμαι είχαν ξεκινήσει αυτό το πανηγύρι και είχε κολλήσει στη συνταγματικότητα....
ααααααχ ρε πουτάνα ράτσα....

Υ.Γ.
είμαι σίγουρος ότι θα τρέξεις πρώτος πρώτος να γράψεις το τσαντίρι σου. που το κλεισες με γυψοσανίδες..........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πότε λες;
τότενες που ήθελες μέσο όρο 12 για να περάσεις;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ελα ρε τοσο ηθελε?  :o

πουτανες πανελληνιες!!!!

καλα χαλαρωσε και συ...απο τις ταινιες του εξηντα με τον βασιλακη καϋλα τοβγαλες?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα στο πω για να το καταλάβεις τι σχέση έχει με το σύνταγμα....
μπορείς να κυκλοφοράς το αδασμολόγητο αυτοκίνητό σου χωρίς Αδεια Κυκλοφορίας και εγγραφή στο υπουργείο συγκοινωνιών με κανονικές πινακίδες. Κάτι σα να λέμε αυτοκίνητο φάντασμα.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

άκου φιλικό....προς το Σύνταγμα....
αυτό εννοούσαν πράσινη ανάπτυξη ε;
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαα
εννοω οτι ο νομος στην αρχικη του μορφη πηγαινε ολοταχως  να κριθει ως αντισυνταγματικος,με την προσθηκη των 40 ετων διορθωθηκε καπως το θεμα
διαβασε προσεκτικα το παραδειγμα του γιωργου,εχει δικιο για το προστιμο και τα 40 χρονια
και εννοειτε οτι απο εκει και περα οσοι ηταν μαγκες και το εκμετελευτικαν καλα κανουν
αααα και σιγα μην πεις στον κατασκευαστη να μην κανει λαμογιες. ο ημιυπαιθριος δεν ειναι παρανομος,το κλεισιμο του ειναι. και μαλιστα 9 στους 10 αγοραστες ζηταν να τους κλεισεις τους ημιυπαιθριους,εκτος αν εισαι τοοοσο λαρτζ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οι δικοί σου αν θυμάμαι είχαν ξεκινήσει αυτό το πανηγύρι και είχε κολλήσει στη συνταγματικότητα....
ααααααχ ρε πουτάνα ράτσα....

Υ.Γ.
είμαι σίγουρος ότι θα τρέξεις πρώτος πρώτος να γράψεις το τσαντίρι σου. που το κλεισες με γυψοσανίδες..........

εννοείται,ο Σουφλιάς το ξεκίνησε....το θυμάμαι καλά

εδώ ο άλλος έκανε 7 δισ δραχμες λογαριασμό κινητών!!!!!!!!......20 εκ Ευρώ

και δεν έχουμε πάει να τους λιντσάρουμε

7 ΔΙΣ.....που 4 χρόνια να αφήσεις ανοιχτό το κινητό σου να μιλάει επί 24 ώρες,τέτοιο ποσό δεν θα φτάσει!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είπα και εγώ...τόση ώρα ήρεμος.

Με το πιστόλι στον κρόταφο τα αγοράσανε...δεν ήξεραν ότι είναι παράνομα.

Και φυσικά....τα σπίτια είναι σαν τα αυτοκίνητα, μόνο έτοιμα τα αγοράζεις, δεν μπορείς να φτιάξεις μόνος σου.

Και εάν μπορείς, εννοείται τα κάνεις νόμιμα.

Και εάν έχεις οικόπεδο και το δώσεις αντιπαροχή, ζητάς από τον κατασκευαστή να μην κάνει λαμογιές.

Αλλά αυτές είναι λίγες περιπτώσεις, τα περισσότερα οικόπεδα ανήκουν σε κατασκευαστές άλλωστε.

Δεν βαριέσαι...πλερώ τώρα και τουμπεκί.

+1...
Όπως κανείς δεν τους έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο να αγοράσουν τα 70 τ.μ. 300.000 € α' όροφος στην Καλλιθέα, κανείς δεν τους είπε να πάρουν δάνειο από τη ΓαμησεΤα Μπανκ δάνειο για 40 χρόνια παράλληλα με 10 καρτούλες και 3 καταναλωτικούλια...
Όταν κάποιοι τους επεσήμαναν ότι ο καλυμμένος ημιυπαίθριος είναι παράνομία και ανα πάσα στιγμή μπορεί να φάνε πρόστιμο, έκαναν και τους μάγκες...
Τώρα ας πλερώσουν και χάρη τους κάνει το κράτος...

γιατί να μην πάει κάποιος να νομιμοποιήσει 1 κιλό κόκα πληρώνοντας το αντίστοιχο πρόστιμο?

ποια η διαφορά με τους ημιυπαίθριους?....

πληρώνεις-αίρεται η κατάφωρη παρανομία

Σιγά το κακούργημα τον ημιυπαίθριο και εσύ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εννοω οτι ο νομος στην αρχικη του μορφη πηγαινε ολοταχως  να κριθει ως αντισυνταγματικος,με την προσθηκη των 40 ετων διορθωθηκε καπως το θεμα
διαβασε προσεκτικα το παραδειγμα του γιωργου,εχει δικιο για το προστιμο και τα 40 χρονια
και εννοειτε οτι απο εκει και περα οσοι ηταν μαγκες και το εκμετελευτικαν καλα κανουν
αααα και σιγα μην πεις στον κατασκευαστη να μην κανει λαμογιες. ο ημιυπαιθριος δεν ειναι παρανομος,το κλεισιμο του ειναι. και μαλιστα 9 στους 10 αγοραστες ζηταν να τους κλεισεις τους ημιυπαιθριους,εκτος αν εισαι τοοοσο λαρτζ

δεν τα ξέρεις καλά......
δεν νομιμοποιείται ο χώρος αλλά η ΧΡΗΣΗ για 40 χρόνια.
ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ γι αυτό και δεν κρίνεται ο νόμος αντισυνταγματικός ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
με απλά λόγια κοροιδευόμαστε όλοι αναμεταξύ μας.
χαρακτηριστικό της ράτσας;
ότι ακόμα και ο νομοθέτης εκπαιδεύει τον πολίτη να ξεγελάει το σύνταγμα και τους νόμους, ενίοτε τον διευκολύνει με νομοθετικές πράξεις κιόλας.
όλοι για τον μπούτσο.
και οι μεν και οι δε.
σε άλλη χώρα θα είχαν γίνει συλλαλητήρια πολιτών για την κατάφωρη αδικία και αλητεία εις βάρος του καθόλα νόμιμου και νομοταγούς πολίτη
και προφανώς ένα σύνταγμα διαμάντι θα παραβιάζεται πάντα από κατάπτυστους νομοθέτες και κατάπτυστους πολίτες με κατάπτυστα νομοσχέδια.......

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
1ον: Βρείτε μου ΕΝΑΝ κατασκευαστή που να παρέδιδε τους ημιυπαιθρίους ανοιχτούς.

2ον (και σημαντικότερο): Βρείτε μου ΕΝΑΝ κατασκευαστή που να μη τους χρέωνε σαν ΝΟΜΙΜΟ και ΚΑΝΟΝΙΚΟ χώρο.

Κατα την ταπεινή μου γνώμη, στην περίπτωση των "αντιπαροχών", το πρόστιμο έπρεπε να το πληρώνουν κατά το λόγο της αντιπαροχής ο κατασκευαστής και ο οικοπεδούχος, οι οποίοι και καρπώθηκαν την παρανομία. Ο αγοραστής πλήρωσε τα τετραγωνικά του ημιυπαιθρίου κατά την αγορά σαν ΣΠΙΤΙ.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
δεν τα ξέρεις καλά......
δεν νομιμοποιείται ο χώρος αλλά η ΧΡΗΣΗ για 40 χρόνια.
ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ γι αυτό και δεν κρίνεται ο νόμος αντισυνταγματικός ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
με απλά λόγια κοροιδευόμαστε όλοι αναμεταξύ μας.
χαρακτηριστικό της ράτσας;
ότι ακόμα και ο νομοθέτης εκπαιδεύει τον πολίτη να ξεγελάει το σύνταγμα και τους νόμους, ενίοτε τον διευκολύνει με νομοθετικές πράξεις κιόλας.
όλοι για τον μπούτσο.
και οι μεν και οι δε.
σε άλλη χώρα θα είχαν γίνει συλλαλητήρια πολιτών για την κατάφωρη αδικία και αλητεία εις βάρος του καθόλα νόμιμου και νομοταγούς πολίτη
και προφανώς ένα σύνταγμα διαμάντι θα παραβιάζεται πάντα από κατάπτυστους νομοθέτες και κατάπτυστους πολίτες με κατάπτυστα νομοσχέδια.......
για να μην παρεξηγουμαι
ξερω οτι δεν  νομιμοποιουνται οι χωροι,απλα δεν ηθελα να μπλεξω την συζητηση,χαρην συντομιας το ειπα νομιμοποιηση.
περαν των αλλων διαφωνιων μας εχεις απολυτο δικιο στο θεμα του συνταγματος. ποτε δεν ανταμειβεται ο νομιμος,ενω ο παρανομος παντα ξερει οτι καααπωςς, καααποτε και με καααποιον φοροεισπρακτικο νομο θα την κανει την δουλεια του.συμφωνουμε απολυτα απλα αλλος ηταν ο χαρακτηρας της κουβεντας,γιαυτο δεν το εθιξα το συγκεκριμενο θεμα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κατα την ταπεινή μου γνώμη, στην περίπτωση των "αντιπαροχών", το πρόστιμο έπρεπε να το πληρώνουν κατά το λόγο της αντιπαροχής ο κατασκευαστής και ο οικοπεδούχος, οι οποίοι και καρπώθηκαν την παρανομία. Ο αγοραστής πλήρωσε τα τετραγωνικά του ημιυπαιθρίου κατά την αγορά σαν ΣΠΙΤΙ.

για τον οικοπεδουχο που πουλαγε οικοπεδο 200 τ.μ. με συντελεστη δόμησης 1.8 και ελεγε "χτιζει 432 τ.μ." τι θα κανουμε?

να τον βρουμε να τον χρεωσουμε κι αυτον?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

2ον (και σημαντικότερο): Βρείτε μου ΕΝΑΝ κατασκευαστή που να μη τους χρέωνε σαν ΝΟΜΙΜΟ και ΚΑΝΟΝΙΚΟ χώρο.

αυτό έγραψα και γω αλλά τ απατεώνια εδώ μέσα μου λένε ας πρόσεχες........
όχι εγώ εσύ που ήσουνα αδαής. αλλωστε στην παρθένα θα κάνεις αυτές τις πουστιές.
στην πουτάνα persona το παίζεις γιώργκος και on the road......

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6

εχω απειρα τετοια παραδειγματα να σου επιδειξω.δεν ηταν οοολοι κλεφτες.
και επισης σου αντιστρεφω το ερωτημα. Ποσοι αγοραστες ΔΕΝ θελανε τους ημιυπαιθριους κλειστους?? πριν προκυψει το θεμα με τις τακτοποιησεις και τα προστιμα βεβαιως βεβαιως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για τον οικοπεδουχο που πουλαγε οικοπεδο 200 τ.μ. με συντελεστη δόμησης 1.8 και ελεγε "χτιζει 432 τ.μ." τι θα κανουμε?

να τον βρουμε να τον χρεωσουμε κι αυτον?

ω ναι.
έτσι γίνεται σε ένα καθόλα οργανωμένο και νομότυπο κράτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom