Νέα

Ημερήσια ΣΥΜΒΑΝΤΑ/τραγελαφικά περιστατικά σε μπουρδέλα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mmarios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ενα αλλο σκηνικο,που δεν ειναι και τοσο αστειο( :grin:) αλλα ειχε πλακα...

περυσι στο μονης προδρομου υπογειο μου παρουσιαζονται η ρωξανη κι αλλη μια ξανθια ψιλομπουρουχα...

διαλεγω τη ρωξανη με το θεικο χαμογελο...παει να με βαλει η τσα2 στο δωματιο...της δειχνει προς την κουζινα η ρωξανη γελωντας...μου λεει η τσα2 "σε θελει εκει ,τι να κανω"...και με παει σ ενα δωματιο που ειχε πισω απ την κουζινα...μου ανοιγει και την τιβι και μ αφηνει...

ημουν ξαπλωμενος ανασκελα γυμνος και περιμενα το μωρακι...μπαινει με το μωρομαντηλο και αλοιφη στο χερι κι εκεινη την ωρα μπαινουν πελατες...βγαινουν η τσα2 κι η ξανθια και μου λεει η ρωξανη να περιμενω...και οπως βγαινει απ την πορτα,γυρναει με κοιταει γελαει και μου λεει οτι θα την αφησει ανοιχτη επιτηδες...

απ την κουζινα ανοιγες την πορτα και περναγες στο δωματιο...οποτε ετσι ομως ημουν ανασκελα γυμνος ημουν φατσα καρτα στην κουζινα...
η πλακα ηταν προς την τσα2 να μπει στην κουζινα και να δει την ψωλη μου ξαφνικα :cheesy:

οπως περιμενα ποτε θα ξαναμπουν στην κουζινα,η σκεψη οτι θα με βλεπαν κι οι 3 ξαπλωμενο ανασκελα γυμνο με φτιαχνε τρελα...και αρχισε να μου καυλωνει  :cheesy:

μπαινουν κουζινα η τσα2 κι η ξανθια(εγω καγκελαριος πλεον) ,ανοιγει το στομα η τσα2 και γυριζει προς τη ρωξανη να της πει τι βλακειες κανει κι η ξανθια με την ρωξανη σκανε στα γελια :2funny:γελαγα κι εγω σα μαλακας μαζι :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ρε φραγκοφονιά, δεν φτάνει που προκάλεσες σοκ στην κοπέλα, δεν φτάνει που έκανες τσάμπα επίδειξη στον τσάτσο, ούτε για την αλοιφή δεν πλήρωσες :headbang:

Αλήθεια, τι αλοιφή σου βάλανε; :think:
αυτη που βαζουν στο μουνι τους ρε...μου παν οτι ειναι αντιβακτηριδιακη κτλ...

Επισκέπτης
ενα αλλο σκηνικο,που δεν ειναι και τοσο αστειο( :grin:) αλλα ειχε πλακα...
.
.
.
Καλά, άσε τις μαλακίες τύπε. Τη τσατσά είχες ορεχτεί εσύ, γι' αυτό σου έγινε σανίδι :grin:

αυτη που βαζουν στο μουνι τους ρε...μου παν οτι ειναι αντιβακτηριδιακη κτλ...
Ας έβαζες και στον κώλο σου τότε που είναι γεμάτος κωλοβακτηρίδια :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλά, άσε τις μαλακίες τύπε. Τη τσατσά είχες ορεχτεί εσύ, γι' αυτό σου έγινε σανίδι :grin:
Ας έβαζες και στον κώλο σου τότε που είναι γεμάτος κωλοβακτηρίδια :birdman:
ουτε που τη θυμαμαι την τσατσα...

σαχλε :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χαχαχα :2funny:θυμηθηκα ενα αλλο...

βασικα παιζει να το χω ξαναπει αλλα δεν πειραζει :grin:

περυσι στο ξανθιππης δουλευε μια αλεξια...ενα βουλγαρακι...

και την ειχα παρει καμια 4αρα φορα μαζεμενες και με γνωριζε...

οποτε την τελευταια φορα που την πηρα ,μου λεει "τελευταια μερα σημερα.θα παω στο ντιντι μου"

-στο ποιο θα πας?(της λεω...)

-στο ντιντι μου

(σκεφτομουν αν το ντιντι ηταν μερος,ισως το χωριο της ή αν επροκειτο για τον ντιντη(=γκομενος,ξαδερφος,κατι τετοιο :S :2funny:))

-ποιο ειναι το ντιντι σου?(της λεω...)

-το μαγαζι μου

(σκαλωνω 2 δευτερολεπτα...)

-ααααααα!στο διδυμου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Που να 'ξερα ότι θα σε πιάσει λογοδοιάρροια επειδή σου θύμισα το νήμα... :sunglasses:

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να γράψω και εγώ μία δική μου εμπειρία.

Μια φορά πήγα με ένα παιδί φυλής και γύρω περιοχές για να γαμίσει ο φίλος,ώσπου μπαίνουμε σε ένα και η πουτάνα μας αγκάλιαζε μας φύλαγε στο πρώσωπο επέτρεπε χουφτώματα για να μας δελεάσει να περάσουμε,όχι μόνο σε μας αλλα γενικώς σε όποιον έμπιανε τελικά ο φίλος μου υπέκυψε και πέρασε,πάω μιά άλλη μέρα ξανά εκεί με κάτι άλλα παιδιά και η τάνα με θυμότανε έρχεται πάνω και μου δίνει 2 φιλιά στα μάγουλα και με γέμισε κραγιόν και το σαλόνι που ήταν Αλβανοί και τέτοιοι έχει σκάσει στο γέλιο μέχρι έξω που βγήκαμε μου την λέγανε και εγώ δεν είχα καταλάβει τι έγινε και εκεί μου λένε οι φίλοι μου ότι με γέμισε με κραγιόν.

Λίγο νωρίτερα η πίο μετά δεν θυμάμαι σε ένα άλλο αφού βλέπουμε και φεύγουμε η τάνα μας λέει φιλάκια στον πούτσο και ο φίλος μου της ανταποδίδει και εσύ στον κόλο και βγαίνοντας ακούς έναν τσάτσο να γελάει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
που λέτε μαγκες..

καθε σαββατο βραδακι δηλαδη τα περισσότερα σαββατα που εχω παει, σιγουρα θα εχετε παρατηρησει αργα το βραδυ μετα της 11 που σκανε μυτη μερικοι νταβατζήδες..

σιγουρα οσοι εχετε κανει πολλες τσαρκες εκεινη την ωρα συγκεκριμενα σαββατοβραδα θα εχετε δει εναν αλβανο τσατσο μεγαλης ηλικιας 55-60 με γυαλια , γκριζα μαλια, και ψιλο εχει μια στραβωμαρα στα ματια  :grin:

τελοσπαντων..

τρεις φορες που τον εχω πετυχει, ειναι ενας τυπος που μαλλον ειναι συναθλητης και παντα , μα παντα τον πετυχενω και αραζει στο αμαξι με δυνατη μουσικη , χοντρουλης ειναι...

οποτε λοιπον τον πετυχαινει ο νταβατζης τον κραζει, αλλα με ελεινα σπαστα ελληνικα

της προαλλες του ακουστε διαλογο

- Τι θα γκινει ρε γιωργο, θα την κρατας πολυ ωρα με το χερι? Δεν θα γκαμησεις  :2funny:

> Μετα μετα, περιμενω δυο φιλους μου

- Ρε γμακα ρε, αυτο αξιζει, το μουνι

αυτο ηταν την πρωτη φορα σε ηρεμους τονους..

την επομενη φορα ξανα οι ιδιοι οπου αυτη τη φορα ο νταβατζης πετυχενει τον χοντρο συναγωνιστη στα ποδια και οχι στο αμαξι

- Ελα ρε γκιωργκο γκαμια, ελα ρε γκιωργκο γαμα σημερα, να καμαρωσω και γω
> θα δω θα δω, θα κανω μια βολτα πρωτα..

Ξανα πηγαινω παλι σαββατο προσφατα ομως  πριν τα χριστούγεννα , και ξανα τα ιδια ρε μαγκες αλλα αυτη τη φορα τον ξεχεσε ο νταβας τον συναθλητη μας..  :2funny:

εγω ειχα μπει μεσα στο φυλης 86β κατω και αυτος ηταν ακριβως εξω και τον ακουγα που φωναζε και τον πετυχα να τον κραζει οταν βγηκα..
αυτη τη φορα ομως φωναζε παρα πολυ, ηταν ενας αγανακτησμενος νταβατζης που εβλεπε πελατη να μην θελει να μπει  :2funny:

- Ρε γκιωργκο γκαμω την πουτανα μου γκαμω, θα γκαμησεις καμια μερα η μας πρηζεις τα αρχιδια καθε φορα?
> ε δεν ξερω ρε δεν μου αρεσει καμια

-Ασε ρε τοσες γκομενες εχουμε, γκαμα εκει περα μια ρε

> Καλα θα δω..

- Τι θα δει ρε, καθε φορα αυτο λες, δε γκαμας εσυ? Πουστη εισαι?  :2funny:

> οχι ρε αρμπεν πουστης , δεν ειμαι πουστης

- Πουστη εισαι , αφου δεν σαρεσει να γκαμας πουστη εισαι  :2funny: :2funny:

εγω να ειχα λιωσει στο γελιο , εκανε κρυο κιολας και τα λιγα ατομα που ηταν για τσαρκα να τον κοιτανε  :2funny:

παντως καθε φορα αυτη η ιστορια, ο τυπος με την lancer οπου ειναι χοντρουλης με μακρι μαλι, τον κραζει ο γκριζομαλης νταβατζης με τα γυαλια καθε φορα επειδη καθεται και αραζει και δεν μπαινει σε καμια κοπελα..

σας προτεινω να πηγαινετε καθε σαββατο μετα της 11, στανταρ θα τους πετυχετε να κανουν σοου :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ανοιγω αυτο το θρεντακι γιατι σιγουρα σε καποιοιους η ισως σε ολους μας μας εχεουν τυχη περιεργα η αστεια γεγονοτα με ντανα η σε ντελα με σιτυττουρονια η κολ γκερλς!!!αλλα δεν ετυχε νε τα διηγηθουμε παντως οπως πολλοι σιγουρα εδω μεσα καμια φορα κανωντας τσαρκες θυμουντια αστειες καταστασεις περισσοτερο απο οτι ενα καλο γαμηση πολλες φορες σαν πρωταγωνιστες αλλες φορες σαν αυτοπτες μαρτυρες!!ειτε απο συμπεριφορα της εκδιδομενης ,τσατσας η αλλου πελατη!!!
Πολλες φορες λογω συνεργασιας με καποιους ιδιοκτητες ντελων στην περιοχη μου(ασχετη με την πορνεια) εχει τυχη να καθομαι στις κουζινες τους και να τυχει να ειμαι μαρτυρας αστειων γεγονοτων που πραγματικαα ειναι περιπτωσεις που πεθαινεις απο τα γελια!!
εοπως πολλοι πελετες φερνουν λιγμενα γλυκα τα οποια δεν τρωωνται νομιζωντας οτι ετσι θα καλοπιασουν τις κοπελες η αλλος φερνρι γουνες για να ντυσει την ωρα που το κανουν με την κοπελα
αλλος δε μπαινει με μασκα μεσα εδω και χρονια για να μην τον δουν ποιος ειναι και παντα πρωτου μπει χτυπαει απο πλαγια το πραθυρο για να μην ειναι κανεις αλλος και περιμενει στο σαλονι και αλλος δε ερχεται με βουρδουλα για να τον χτυπανε την ωρα που το κανει αλλα το κορυφαιο προσφατα καποιος πελατης μπαινει μεσα και ταυτοχρονα μπαινει και η κοπελα στο δωματιο οπου σε 4 δευτερολεπτα βγαινει και παιρνει 4 αλλες καποτες και εγω νομιζα οτι θα γαμησει  τοσες φορες αλλα οπως μπυ εξηγησε μετεπειτα ειχε γουστα οταν πηδα να του βαζουν κωλοδαχτυλα αλλα καθε δαχτυλο να φορα την δικη του καποτα-ετσι για ποικιλια :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny:
ππεριμενω και αλλα δικα σας αστεια περιστατικα χωρις ποτε να προσβαλλουμε κανεναν στο πλαισιο μονο του αστειου και ουτε προμοταρισματος κανενος ντελου ,κοριτσιου και χωρις να θυγουμε προσωπα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το πιο αστείο που μου χει τύχει ήταν σε ένα μπουρδελάκι της περιοχής της Φυλής, πριν αρκετά χρόνια.

Μπουρδελότσαρκα με φιλαράκια και κάποια στιγμή μπαίνουμε σε ένα ντέλο, όπου η πουτάνα τζιλφ δεν βλεπόταν.... Πιάνει αμέσως τον πούτσο ενός φίλου μου και του λέει επιτακτικά " Πάμε να με γαμήσεις πουτσαρά μου!"
  Αυτός προσπαθεί να ξεφύγει από την μέγγενη του χεριού της που του είχε μαγκώσει σφιχτά το πουλί, ενώ εμείς φεύγαμε κωλοπιλάλα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καταφερνει... της ξεφεύγει από τη λαβή... Το τελευταίο που άκουσα από τη γριά πουτάνα ήταν :

" Αστους αυτούς να φύγουν! Άκου την καύλα σου!" 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πριν από λιγο θυμήθηκα κι άλλο ένα πολύ ωραίο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ένα μπουρδέλο είναι μια πουτάνα και μια τσατσα από το Αγρίνιο. Μπαίνω μέσα κι ακούω την εξής στιχομυθία μεταξύ πουτάνας και τσατσάς

Τσατσά : - Πλιτς;
Πουτάνα: - Σσσσστ!! Πλατς!

Μετά κατάλαβα πως η μία της είπε.... ΠΛΗΤΤΕΙΣ;  και η άλλη της απάντησε σσσσσστ ...ΠΕΛΑΤΗΣ!!! 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Ηταν χειμώνας του 1974, εγώ ήμουν 14 στα 15, πήγαινα στην 3η του εξαταξίου Γυμνασίου, ότι είχα αρχίσει να καπνίζω.
Σάββατο βράδυ λοιπόν, μ' έναν φίλο και συμμαθητή, πήγαμε για πρώτη μας φορά σε 'δέλο, με τα ποδάρια μας να τρέμουνε και την καρδιά μας να φτεροκοπάει. Θυμάμαι ότι ήτανε σ' ένα ημιυπόγειο, σ' ένα νεοκλασσικό, γωνία Αχαρνών και κάποιο στενό που δεν θυμάμαι τώρα.
Ο φίλος μου, με συμφωνία μας, πέρασε πρώτος, λες κι ήθελε να πάρει την παρθενιά της τάνας κι όταν ήρθε η σειρά μου, πέρασα κι εγώ.
Ηρθε η τσατσά στο δωμάτιο και μου ζήτησε 120 δραχμές κι εγώ της έδωσα 150, όσα είχα και δεν είχα, δηλαδή. Μου είπε ότι θα πάρω τα ρέστα φεύγοντας.
Τέλος πάντων, κάποια στιγμή ήρθε και η τάνα, την είδα, με είδε, εκείνη προσπάθησε, εγώ άγαλμα, άκαρπη η συνάντηση. Και πώς αλλοιώς θα μπορούσε να γίνει, αφού εγώ έτρεμα σαν το ψάρι.
Ντύθηκα όπως-όπως, λες και με κυνηγούσαν, βγήκα στο σαλόνι, πήρα τον φίλο μου και βγήκα στον δρόμο με ανακούφιση.
Περπατώντας για το σπίτι, θυμήθηκα ότι δεν είχα πάρει τα ρέστα, δηλαδή τις 30 δραχμές, που εκείνη την εποχή ήταν γερό χαρτζιλίκι.
Απ' την μια μεριά ντρεπόμουν, αλλά από την άλλη, αν δεν τα 'παιρνα, θα έμενα ατσίγαρος μία βδομάδα, αφού το Καρέλια κασετίνα των 10 τσιγάρων (ανήλικο το λέγαμε), κόστιζε 5,50 δραχμές.
'Ετσι, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, επέστρεψα στο 'δέλο, ζήτησα τα ξεχασμένα ρέστα, τα οποία η τσατσά είχε στην τσέπη της ποδιάς της, τα πήρα και έφυγα τρέχοντας και κατακόκκινος απ' την ντροπή μου...

samerbig

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
0
Αν και δεν γραφω συχνα μου αρεσε το θεμα και ειπα να γραψω την δικια μου ιστορια
Πρεπει να εχουνε περασει καμια 20αρια χρονια πιτσιρικαδεσ πρωτοχρονια μετα απο τρελο μεθυσι για την ηλικια παμε φυλησ να γαμησουμε γιατι οπωσ λενε οτι κανεισ την πρωτη μερα του ετουσ θα κανεισ ολο το χρονο μπαινουμε στο μπουρδελο και βλεπουμε 5-6 ατομα στο σαλονι ερχετε η τσατσα και λεει τα σχετικα φευγει και ρωταει ενασ φιλοσ εναν που καθοταν διπλα του τι ωρα ειναι αλλα απαντηση δεν πηρε γιατι τον ειχε παρει ο υπνοσ και εκει πεφτει το πρωτο γελιο βγενει η πουτανα πιο αχημη δεν εχω ξαναδει και πεταγομε και λεω σακουλεσ δινουνε (για να καλυψεισ την φατσα) και ενα ολοκληρο μπουρδελο γαμηθηκε στα γελια φυγαμε τρεχοντασ με την τσατσα να βριζει

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
στούντιο Σολωμού 32 ισόγειο, να περιμένω να πιάσει βάρδια η Άννα-Μαρία, βλέποντας "Καρουζέλ" στην τηλεόραση του σαλονιού.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πειτε κανα σκηνικο να γουσταρουμε  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom