stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εδω τρωμε φολες και εσυ γελαςρε μαλακα για χεστρα σε περασε
εδω τρωμε φολες και εσυ γελαςρε μαλακα για χεστρα σε περασε
μην αγχωνεσε και εγω εχω φαει αλλα παντα τα καταφερνω στο τελοςεδω τρωμε φολες και εσυ γελας
Μια φορά με πιασε κόψιμο μετά το γαμήσι.
Τσατσά η κυρία Ευα!
Γαμώτο δεν άντεχα, αφού της γέμισα το καλάθι σκατά με μπόχα εφυγα τρέχοντας!!!
Εμένα που με έπιασε πριν;Μια φορά με πιασε κόψιμο μετά το γαμήσι.
Τσατσά η κυρία Ευα!
Γαμώτο δεν άντεχα, αφού της γέμισα το καλάθι σκατά με μπόχα εφυγα τρέχοντας!!!
σκεφτηκες να τον δοκιμασεις και συ τυπε?Πριν δυο χρόνια στο Φωκαίας 25 πάνω, εκεί που περιμέναμε με άλλους συναγωνιστές και τη τσατσά να βγει η κοπέλα απ' το δωμάτιο, ακούγεται από μέσα το ερωτικό κάλεσμα του ουραγκοτάγκου. Μιλάμε για βρυχηθμό, όχι μαλακίες!
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αφού κοιτιόμασταν αναμεταξύ μας με απορία μην τυχόν και παίχτηκε καμιά μαλακία...
Τελικά βγαίνει έξω το κορίτσι και σωριάζεται στο πάτωμα με τα χέρια στο πρόσωπο. Σηκωνόμαστε να πάμε κοντά και διαπιστώνουμε ότι έχει σκάσει στα γέλια. Γέλιο μέχρι δακρύων!
ηκώνεται κακήν κακώς και πάει στην κουζίνα. Ξανάρχεται μετά από λίγο για να τη δούμε, την ξαναπιάνει νευρικό γέλιο και φεύγει πάλι μέσα σφαιράτη. Μην τα πολυλογώ, αυτό επαναλήφθηκε τρεις φορές...
Δεν έχω ξαναδεί/ακούσει άνθρωπο να ζει τόσο έντονα τον οργασμό.
Μαλακία μου που δεν περίμενα να δω τον τύπο...
Πριν δυο χρόνια στο Φωκαίας 25 πάνω, εκεί που περιμέναμε με άλλους συναγωνιστές και τη τσατσά να βγει η κοπέλα απ' το δωμάτιο, ακούγεται από μέσα το ερωτικό κάλεσμα του ουραγκοτάγκου. Μιλάμε για βρυχηθμό, όχι μαλακίες!
Αφού κοιτιόμασταν αναμεταξύ μας με απορία μην τυχόν και παίχτηκε καμιά μαλακία...
Τελικά βγαίνει έξω το κορίτσι και σωριάζεται στο πάτωμα με τα χέρια στο πρόσωπο. Σηκωνόμαστε να πάμε κοντά και διαπιστώνουμε ότι έχει σκάσει στα γέλια. Γέλιο μέχρι δακρύων!
ηκώνεται κακήν κακώς και πάει στην κουζίνα. Ξανάρχεται μετά από λίγο για να τη δούμε, την ξαναπιάνει νευρικό γέλιο και φεύγει πάλι μέσα σφαιράτη. Μην τα πολυλογώ, αυτό επαναλήφθηκε τρεις φορές...
Δεν έχω ξαναδεί/ακούσει άνθρωπο να ζει τόσο έντονα τον οργασμό.
Μαλακία μου που δεν περίμενα να δω τον τύπο...
Ήθελα απλά να του σφίξω το χέρι...σκεφτηκες να τον δοκιμασεις και συ τυπε?
Ήθελα απλά να του σφίξω το χέρι...
Φίλε και λίγα λέω... Άλλο να το διαβάζεις κι άλλο να το ακούς...
ειχε χτυπησει σημειο g ο συναδελφος και τρελαθηκε η γκομενα?Φίλε και λίγα λέω... Άλλο να το διαβάζεις κι άλλο να το ακούς...
συμβαινει ομωςσας δουλευουν οι τανες ρε χαφτομουνηδες
σιγα μην κατσει να τελειωσει κ τοσο δυνατα κιολας μετα δεν θα μπορει να παρει τα ποδια της οχι να την περασουν αλλοι 20 μεχρι να τελειωσει η βαρδια
ειχε χτυπησει σημειο g ο συναδελφος και τρελαθηκε η γκομενα?
σας δουλευουν οι τανες ρε χαφτομουνηδες
σιγα μην κατσει να τελειωσει κ τοσο δυνατα κιολας μετα δεν θα μπορει να παρει τα ποδια της οχι να την περασουν αλλοι 20 μεχρι να τελειωσει η βαρδια
Ο τύπος ούρλιαζε ρε και η γκόμενα ξεράθηκε στα γέλια. Δεν περίμενε τέτοιο πράμα φαντάζομαι!
επειδη αγκομαχαει σαν τον μογλη?
Επειδή ζούσε το πάθος του με τόσο ενθουσιασμό. Εγώ ο κακομοίρης όταν χύνω ούτε άχνα δεν βγάζωμας μπερδεψες που λες οτι θες να του σφιξεις το χερι ρε τυπε
για ποιο λογο να κανεις κατι τετοιο?επειδη αγκομαχαει σαν τον μογλη?