DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Εκεί είναι ο φορτηγατζής
vasos να σαι καλα φιλε μου. Αν κ για χορο δεν εχω παρει την Αφροδιτη. Αλλα αμα μαλλον ειναι αυτη που λες.
ξερεις εαν ειναι πουθενα τωρα??
Προτεινεται μαγαζι για καλο φραπε και διακριτικο(δηλαδη σε ειδικο χωρο και οχι μπροστα στον κοσμο) αν τελειωσεις γηγορα τελειωνει και ο χορος?
και κυριως τα flocaffe να προτιμας που εχουν παταρι!!!!(κελλυ κελεκιδου γουσταρω τα γλυφω τα ποδια σου---αλφα τωρα)βεβαιως....τα αναριθμητα καταστηματα flocaffe της αθηνας.
Nαί την θυμάμαι απο το παλιό baby-o.Την Ελένη λές.Αυτή είχε πάει μετά στο παλιό Ανατολή κάποια φεγγάρια και μετά είχα μάθει ότι είχε πάει και στην Κρήτη.Με διαφορετικά nicks στο κάθε μαγαζί υπόψη ;) Έχω να την δω πολύ καιρό αλλά και να σταμάτησε δεν το έχω απίθανο να ξαναρχίσει πάλι.Όσο περνάει η μπογιά τους ακόμα και έχουν συνηθίσει στο εύκολο χρήμα και στην θεοποίηση της ομορφιάς τους απο τον αρσενικό καψούρικο πληθυσμό δύσκολα το θηλυκό κόβει το επάγγελμα σε αυτούς τους χώρουςpanosboss οταν ακομα η Επιστημη ηταν στο ΒΑΒΥ Ο της Συγγρου (το 2000-2001) εκανε ΣΟΥ με μια ελληνιδα. Επισεις γνωστη αυτη κ περιπου ιδιο τουπε! (ονομα δεν θυμαμε )
Ξερεις εαν εχει σταματησει το σπορ?
Σωστό το πανοαφεντικόΌσο περνάει η μπογιά τους ακόμα και έχουν συνηθίσει στο εύκολο χρήμα και στην θεοποίηση της ομορφιάς τους απο τον αρσενικό καψούρικο πληθυσμό δύσκολα το θηλυκό κόβει το επάγγελμα σε αυτούς τους χώρους
χτεσινη περιοδεια σε στριπτιτζαδικα.σκαμε παρεα στο baby-o πειραιως.μετρια πραγματα ελαχιστες ωραιες γκομενες,οι περισσοτερες βαριοντουσαν να κανουν κα χορους.κουραση.2 η ωρα την κανουμε παμε τουτι φρουτι.εκει εχει γινει μεταναστευση της ρουμανιας.πολυ ωραια μωρα δεν συγκρατησα ονοματα.φοβεροι χοροι απο μια ξανθουλα με απιστευτη κολαρα,και ενα μωρο με καρε μαλλι.,τα μωρα πετανε το βρακακι πλεον εκει μεσα,αλλαξε η μαρκιζα εγινε ποιο κυριλε και πιο ακριβη η εισοδος-15,αλλα αξιζει τον κοπο ειλικρινα.ο χορος 10.και τελος rich and famous.και απο κει εχουμε σοβαρες απωλειες και πανακριβο.το παραξεφτιλισανε.45 ευρο ενα ποτο και δυο απλοι χοροι,ε αι γαμιδια με τα βπ....κριμα γιατι παλια ειχε φοβερα μωρακια εκει μεσα.
χτεσινη περιοδεια σε στριπτιτζαδικα.σκαμε παρεα στο baby-o πειραιως.μετρια πραγματα ελαχιστες ωραιες γκομενες,οι περισσοτερες βαριοντουσαν να κανουν κα χορους.κουραση.2 η ωρα την κανουμε παμε τουτι φρουτι.εκει εχει γινει μεταναστευση της ρουμανιας.πολυ ωραια μωρα δεν συγκρατησα ονοματα.φοβεροι χοροι απο μια ξανθουλα με απιστευτη κολαρα,και ενα μωρο με καρε μαλλι.,τα μωρα πετανε το βρακακι πλεον εκει μεσα,αλλαξε η μαρκιζα εγινε ποιο κυριλε και πιο ακριβη η εισοδος-15,αλλα αξιζει τον κοπο ειλικρινα.ο χορος 10.και τελος rich and famous.και απο κει εχουμε σοβαρες απωλειες και πανακριβο.το παραξεφτιλισανε.45 ευρο ενα ποτο και δυο απλοι χοροι,ε αι γαμιδια με τα βπ....κριμα γιατι παλια ειχε φοβερα μωρακια εκει μεσα.
Επίσκεψη εχθές το βράδυ στο Ανατολή....σκέτη απογοήτευση.... περίμενα κάτι καλύτερο διαβάζοντας κάποια review από εδώ....Τέλος πάντων,πάμε παρακάτω....
Για λεπτομέρειες.... www.bourdela.com/content/view/548/222/#jreview_1086]http://www.bourdela.com/content/view/548/222/#jreview_1086[/url]
Σαμπάνια φίλε μου σερβίρουν όλα τα ιδρύματα με το αντίστοιχο τίμημα βέβαια. Ο φραπές έχει έλλειψη δυστυχώς. Το φραπόγαλο δε, είναι είδος προς εξαφάνισηΝομίζω είναι must, σε κάθε περιγραφή ή αξιολόγηση ενός μαγαζιού, να αναφέρεται ξεκάθαρα αν σερβίρεται φραπες (ή και σαμπάνια άμα λάχει).
φιλε μην ξεχνας οτι το σαιτ το διαβαζουν και μπατσοι του ηθων γι αυτο καλο ειναι να αποφευγοντε αυτες οι λεπτομερειες διοτι μονο κακο κανουν...Νομίζω είναι must, σε κάθε περιγραφή ή αξιολόγηση ενός μαγαζιού, να αναφέρεται ξεκάθαρα αν σερβίρεται φραπες (ή και σαμπάνια άμα λάχει).