You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
(ή και σαμπάνια άμα λάχει).
τι είναι η σαμπάνια ρε παιδιά ??
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ημουν κι εγω χτες βραδυ εροτικα.για μενα ειναι με διαφορα το καλυτερο στην αθηνα αλλα δε θελω να αναλυσω τωρα.συμφωνω με τον κοπρονι αλλα εχει κι αλλα συν.φραπε δεν παιζει αλλα ο χορος ειναι κατι σαν φραπε.και ειναι 10ευρο και περισσοτερη ωρα απο τα υπολοιπα.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Η Λιλυ βουλγαρικο κοντοπουτανο βρισκεται στο Baby o Πειραιως η εχει φυγει?
Έχω την εντύπωση οτι κάνει διακοπές στην πατρίδα της. Ελπίζω να της φτιάξει κανένα φαί η μάνα της γιατί είναι σαν ακτινογραφία...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Νομίζω είναι must, σε κάθε περιγραφή ή αξιολόγηση ενός μαγαζιού, να αναφέρεται ξεκάθαρα αν σερβίρεται φραπες
ετσι μπραβο...τωρα μιλησες σωστα!οταν υπηρχαν "τα πριβε" ολα ηταν οκ...τωρα το μονο πριβε που αξιζει ειναι το λιδο...και με καποιες προυποθεσεις θα ηταν και το ανατολη-diamond dolls,αλλα ειναι πολυ πεσμενα στον αναπτυξιακο τομεα του σωστου χτυπημενου φραπουτσινο!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η Λιλυ βουλγαρικο κοντοπουτανο βρισκεται στο Baby o Πειραιως η εχει φυγει?
την τραβηξε προφανως η φιλη της,η ινα....(βιογραφικο λιλη...αμαζον,πρωην babylon,μικρο αφροδιτη,baby o πειραιως)
DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Τελευταία φορά Ανατολή
Επισκέπτης
αντε να παει και η φατιμα ......την τραβηξε προφανως η φιλη της,η ινα....(βιογραφικο λιλη...αμαζον,πρωην babylon,μικρο αφροδιτη,baby o πειραιως)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η Λιλυ παιζει και φραπε,αμα σε συμπαθει
ναι..και αμα δε σε συμπαθει σου τρωει τα λεφτα με πουλλα πουτα!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι..και αμα δε σε συμπαθει σου τρωει τα λεφτα με πουλλα πουτα!
Φαντάζομαι έτσι θα είναι. Πάντως εμένα η κοπέλα μου έχει εξηγηθεί πολύ καλά ακόμη και σε περιπτώσεις αφραγκίας.
Νομίζω είναι must, σε κάθε περιγραφή ή αξιολόγηση ενός μαγαζιού, να αναφέρεται ξεκάθαρα αν σερβίρεται φραπες (ή και σαμπάνια άμα λάχει).
Το "σαμπάνια" περιγράφει τον πιο πανηγυρικό και πιο υπερήφανο φραπε. Όπως οι σαμπάνιες που ανοίγονται στη Formula 1, για παράδειγμα.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για χτεσινή ενημέρωση Diamonds & Dolls www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,519.new#new]εδώ[/url].
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε συναγωνιστες σημερα διαβασα στην ESPESSO για καποιο μαγαζι στην Νεα Σμυρνη οτι εγινε Ντου και συνελαβαν κοπελες σε ιδιαιτερους χωρους να κανουν διαφορα κλπ.
Ξερει κανεις για πιο μαγαζι ελεγε?
Μηπως αλκατραζ?
Γιώργος1986
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε συναγωνιστες σημερα διαβασα στην ESPESSO για καποιο μαγαζι στην Νεα Σμυρνη οτι εγινε Ντου και συνελαβαν κοπελες σε ιδιαιτερους χωρους να κανουν διαφορα κλπ.
Ξερει κανεις για πιο μαγαζι ελεγε?
Ντου έγινε στο Αλκατραζ τώρα αν έγιναν συλλήψεις δεν το γνωρίζω.
Επισκέπτης
ανοιχτο χτες το αλκατραζ ;)
μαυρα χαλια στο μουσσες χτες,με καμια 10αρια γκομενακια ολα βαριεστημενα εκτος απο 1-2 που δεν ηταν του γουστου μου!
ηρεμια κ επι της Συγγρου ;)
μαυρα χαλια στο μουσσες χτες,με καμια 10αρια γκομενακια ολα βαριεστημενα εκτος απο 1-2 που δεν ηταν του γουστου μου!
ηρεμια κ επι της Συγγρου ;)
Επισκέπτης
εγω ξερω οτι πιο πολλες ειναι αυτες που θα φυγουν μετα την κυριακη οπου θα πανε να ξεκουραστουν κ να χαρουν λιγακι τα € που μαζεψαν. ;)
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για 'Ανατολή' χτές www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,835.new#new]εδώ[/url].
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις