You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαγκες η ΜΙΑ που βρισκεται ξερει κανεις???
Tελευταία φορά νομίζω πως την πέτυχα στο Tessera αλλά αρκετό καιρό πριν!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.384
- Πόντοι
- 12.056
Τι ειναι μποα?
Κασκολ απο φτερα και πουπουλα...χαχχαχαχαχ
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Τι ειναι μποα?
η νεκρικη σιγη πριν τον φραπε.
Δεν ειναι πια εκει ειχα παει την Παρασκευη που περασεTελευταία φορά νομίζω πως την πέτυχα στο Tessera αλλά αρκετό καιρό πριν!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
πέρασα χθες από συγγρου. Το Sadist άλλαξε επιγραφή???? έργα γινόντουσαν.....
Μιλάμε για το Alkatraz;Αν και η αλλαγή επιγραφής είναι το λιγότερο που μας νοιάζει...
πέρασα χθες από συγγρου. Το Sadist άλλαξε επιγραφή???? έργα γινόντουσαν.....
για θυμιστε μου την παροιμια με τον μανωλιο που εβαλε τα ρουχα του αλλοιως.. αυτο θα γινει και με το sadist και με το καθε sadist.
Εrotic live show ,καπως ετσι αν ειδα καλαΜιλάμε για το Alkatraz;Αν και η αλλαγή επιγραφής είναι το λιγότερο που μας νοιάζει...
Νομίζω Αλκατραζ θα λέγεται...Μιλάμε για το Alkatraz;Αν και η αλλαγή επιγραφής είναι το λιγότερο που μας νοιάζει...
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Grand Ritorno πριν καποιες ωριτσες...ανανεωμενο το μαγαζι με καμια 25αρια κοπελες,οι περισσοτερες μετριες (για μενα)! Οσες δεν ηταν με καποιο πελατη ηταν αμεσα διαθεσιμες για χορους/ποτα,με κεφι κ χιουμορακι να απλωνεται σ'ολο το μαγαζι.Τα ποτα εξαιρετικα κ οχι πετρελαιο κ η μουσικη σε νορμαλ ενταση!Απο σοου τπτ τρελο,με τα ζορια τα χορευτικα των κοριτσιων!
Ξεχωριζουν,η Αλεξια(ρωσσιδα/ξανθια),η Συλβι(πορνσταρ στυλακι/απο πολωνια) κ η Ελενα (στυλατη ρωσιδα)!
Υ/Γ.Το μαγαζι πιστευω οτι απευθεινεται κυριως για αντρες που γουσταρουν περισσοτερο ποτοθεραπεια κ λιγοτερο χορους.
Υ/Γ.2.Πολλες κοπελες δεν κανουν χορους.
Υ/Γ.3.Αφου ρε παιδια διωξατε μερικα μπαζα που ειχατε παλια,γιατι δεν διωξατε κ τις θειτσες με τις πατσες ?
Υ/Γ.4.Το υφος του μαγαζιου δεν θα ελεγα οτι ειναι αυτο που παρουσιαζετε προς τα εξω με διαφημισεις,μαλλον προς κονσομα παει...
MCLEIN δουλευε και η Λουντμιλα?
Επισκέπτης
νομιζω ναι αλλα τι σ'αρεσει σ'αυτη τη γκομενα...τραγικη,απλα..MCLEIN δουλευε και η Λουντμιλα?
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Κάτι τέτοια (ξεπέτες), μου την έχουν σπάσει κι εμένα...Δε μου λείπουν πλέον οι κυρίες των στριπ!!!
Λειπεις ομως εσυ σε αυτες!
Δεν μπορω να γινω μαρτυρας της αποσυρσης και αλλου
superstar των strip!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Κατά την προχτεσινή μου βόλτα ΑΝΑΤΟΛΗ-κά, παρατήρησα ότι άλλαξαν ονόματα (αμφιβάλλω για το περιεχόμενο) τα:
Sadist έγινε Αλκατράζ
Penthouse έγινε Diamond Dolls (!!!)
Μας έπρηξαν πιά...
και το sinbad παλι το γυρισε σε ex-sirocco......αυτο και αν αλλαξει σε χρονους dt ονομασιες....αλλα παλια ηταν το καλυτερο με διαφορα απο ολα τα αλλα(εποχες 95-96-97-98)
Το πλυντηριο δουλευει καλα!!!!Κατά την προχτεσινή μου βόλτα ΑΝΑΤΟΛΗ-κά, παρατήρησα ότι άλλαξαν ονόματα (αμφιβάλλω για το περιεχόμενο) τα:
Sadist έγινε Αλκατράζ
Penthouse έγινε Diamond Dolls (!!!)
Μας έπρηξαν πιά...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Λειπεις ομως εσυ σε αυτες!