cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
οποιος ξεκολλησει νωριτερα τοσο το καλυτερο για τον ιδιο!
Επιστροφές-καταστροφές
έχω για σένανε κάνει πολλές...
οποιος ξεκολλησει νωριτερα τοσο το καλυτερο για τον ιδιο!
Ρε παίδες το θεμα απο ¨Ημερησια ενημερωση για strip" κοντευει να καταντησει "Φιλολογικες αναζητησεις στην αίθουσα Παρνασσός.."
Εκτός απο McLein και αλλα 1-2 ατομα ακομα, που προσφέρουν ενημερωση, οι υπολοιποι το εχουμε ριξει στο "μηπως ξερεις που ειναι η Σουλτάνα απο το Τζατζικιστάν και η Χαιδω απο τη Φουφουτια ή θα ψαχνουμε να βρουμε ποιοι ειμαστε και που πάμε.
Τελος πάντων
παντως mclein, παρ’ οτι εχω αποτραβηχτει απο το αθλημα μετα το καλοκαιρι, πηγαινω που και που και βλεπω μια προχειροτητα και εναν ερασιτεχνισμο απο τα μαγαζια που βγαζει ματια.
αυτο, ξεκινησε απο τη μεση της σαιζον περισυ και συνεχιζεται εως και τωρα. λιγες καλες παρουσιες απο γυναικες και με διαθεση ξεπετας στον πελατη, κακες υπηρεσιες απο τους σερβιτορους, ποτα χαλια εως απαραδεκτα..
πηραν χαμπαρι οτι ο ελληνας ειναι αγαπουλης και σκορπαει λεφτα για το μουνι (και ας μη το εχει) και εχουν ξεσαλωσει. ας τα φανε απο αλλους, εγω εχω παψει να συμμετεχω..
παντως mclein, παρ’ οτι εχω αποτραβηχτει απο το αθλημα μετα το καλοκαιρι, πηγαινω που και που και βλεπω μια προχειροτητα και εναν ερασιτεχνισμο απο τα μαγαζια που βγαζει ματια.
αυτο, ξεκινησε απο τη μεση της σαιζον περισυ και συνεχιζεται εως και τωρα. λιγες καλες παρουσιες απο γυναικες και με διαθεση ξεπετας στον πελατη, κακες υπηρεσιες απο τους σερβιτορους, ποτα χαλια εως απαραδεκτα..
πηραν χαμπαρι οτι ο ελληνας ειναι αγαπουλης και σκορπαει λεφτα για το μουνι (και ας μη το εχει) και εχουν ξεσαλωσει. ας τα φανε απο αλλους, εγω εχω παψει να συμμετεχω..
Η κινεζομογγολορωσιδα(Ασιλια) που ηταν παλια στο Αμαζον ειναι ακομα εκει?Grand Ritorno πριν καποιες ωριτσες...ανανεωμενο το μαγαζι με καμια 25αρια κοπελες,οι περισσοτερες μετριες (για μενα)! Οσες δεν ηταν με καποιο πελατη ηταν αμεσα διαθεσιμες για χορους/ποτα,με κεφι κ χιουμορακι να απλωνεται σ'ολο το μαγαζι.Τα ποτα εξαιρετικα κ οχι πετρελαιο κ η μουσικη σε νορμαλ ενταση!Απο σοου τπτ τρελο,με τα ζορια τα χορευτικα των κοριτσιων!
Ξεχωριζουν,η Αλεξια(ρωσσιδα/ξανθια),η Συλβι(πορνσταρ στυλακι/απο πολωνια) κ η Ελενα (στυλατη ρωσιδα)!
Υ/Γ.Το μαγαζι πιστευω οτι απευθεινεται κυριως για αντρες που γουσταρουν περισσοτερο ποτοθεραπεια κ λιγοτερο χορους.
Υ/Γ.2.Πολλες κοπελες δεν κανουν χορους.
Υ/Γ.3.Αφου ρε παιδια διωξατε μερικα μπαζα που ειχατε παλια,γιατι δεν διωξατε κ τις θειτσες με τις πατσες ?
Υ/Γ.4.Το υφος του μαγαζιου δεν θα ελεγα οτι ειναι αυτο που παρουσιαζετε προς τα εξω με διαφημισεις,μαλλον προς κονσομα παει...
Φανταζομαι πώς θα πήγενε το 8άρι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ πήγα στου 'πούτιν την Κυριακή χαράματα(έφυγα πουρνό πουρνό), ήπια (άλλο) ένα μπουκάλι βότκα, τα 'σταξα στην Άντζελα(αν δεν κάνω λάθος-ωραίο κορμί-καλή παρέα στην κατάστασή μου) που την έφερε στο τραπέζι η Μαρίνα, ε και με τα πολλά έπαψα να βλέπω μπροστά μου. Ακόμα δεν μπορώ να θυμηθώ πως: πήρα το αμάξι από τον παρκαδόρο, οδήγησα, πάρκαρα, μπήκα σπίτι και ξεράθηκα αναίσθητος στο κρεβάτί μου και ως εκ θαύματος δεν συνέβη τίποτα μακάβριο!
All in all, η έξοδος ήταν "από τα παλιά" αλλά λόγω του ότι μεγαλώνω και δεν αντέχω τα ξύδια πλέον(ακόμα ζαλίζομαι και μου έρχεται 'μετός) πρέπει είτε να κάνω το σπίτί μου κωλάδικο, είτε να μετακομίσω δίπλα σε ένα να πηγαίνω με τα πόδια...
Mclein ή άλλος φίλος τα φωτα σας παρακαλω............ Μια Λαρίσα Βραζιλιάνα απο BABES στην Μιχαλακοπόύλου, στο υπόγειο, έχει κανείς κάποια άποψη???????? Με έχει αρρωστήσει!!!!!
μακρια...κ αμφιβαλλω οπως ο bmidxb αν ειναι βραζιλιανα...ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι αλλα λεμε τωρα...Mclein ή άλλος φίλος τα φωτα σας παρακαλω............ Μια Λαρίσα Βραζιλιάνα απο BABES στην Μιχαλακοπόύλου, στο υπόγειο, έχει κανείς κάποια άποψη???????? Με έχει αρρωστήσει!!!!!
νομιζω οχι,τουλαχιστον δεν την ειδα να κυκλοφορει! Μπορει να ηταν με πελατη κ να μην την προσεξα...Η κινεζομογγολορωσιδα(Ασιλια) που ηταν παλια στο Αμαζον ειναι ακομα εκει?