Επισκέπτης
μαπα το καρπουζι παντως σημερα στο γκολντ...αδιαθεσια στα κοριτσια...μετριος κοσμος...τιποτα νεο στον οριζοντα...χαλαρα εως αδιαφορα....
Την περασμενη Τριτη ηταν εκει σιγουρα μια Ροξανα, εχω παει μονο δυο φορες οποτε δεν την ξερω εμφανισιακα, αλλα υπηρχε ΡοξαναΞερει κανεις που πηγαινει στο Princes αν επεστρεψε η Ροξανα?
Την περασμενη Τριτη ηταν εκει σιγουρα μια Ροξανα, εχω παει μονο δυο φορες οποτε δεν την ξερω εμφανισιακα, αλλα υπηρχε Ροξανα
φίλε peloponisie τί να πω..Σάββατο και ο δυστυχής είπα να κάνω κωλαδότσαρκα...
Πάω Musses, το αδιαχώρητο, φεύγω, 1η κρυάδα. Πάω δίπλα στο Platinum, όπου έχουν ρίξει μια πινακίδα σε μία χαμοκέλα, το μαγαζί είναι ένας διάδρομος(έχει καλά ρομποτικά πάντως παραδόξως) και οι κοπέλες μου έφεραν κατάθλιψη... 2η κρυάδα... Δεν πειράζει όμως, δεν χάνουμε το κουράγιό μας... Άντε πάμε Συγγρού μπας και... Βλέπω το νέο ex Sirocco... Πάμε? Πάμε... Είχα πάει πέρισυ αλλά ήταν σκυλάδικο! Φέτος το έκαναν κωλάδικο και ...ήταν άδειο. Άδειο και τεράστιο... Οι δε κοπέλες... 3 μιλφ(1 πολύ όμως, σαν την γιαγιά μου ήταν, θεός σχωρέστηνα) , 1 χοντρούλα συμπαθητική, 1 χοντρή αντιπαθητική και επιθετική, 3 μαύρες, η 1 αρκετά όμορφη, οι άλλες όχι, 1 που έμοιαζε με τράβελο αλλά ήταν καραμιλφάρα(καλλίτερα για τσόντες όμως και όχι να πας να πιεις ένα ποτό), 1 μελαχροινή καλούτσικη αλλά στο γενικότερο κλίμα και αυτή και η Σάρα που ήταν και η πιο εντυπωσιακή. Άλλά τι γελοία ατάκα έριξε όταν ήρθε στο τραπέζι... "Είστε έτοιμοι?" "Για τί?" "Για γυμναστική.. εγώ γυμνάζω, εσείς πληρώνετε..." έσκασα στα γέλια και έφυγε. Πάγωσα εκεί μέσα, πολύς χώρος, χωρίς κόσμο, χωρίς σόου, χωρίς τίποτα...
Απογοητευμένοι και καταβεβλημένοι πήραμε τον δρόμο της Εθνικής μπας και αλλά πήγα για ύπνο τελικά σκεπτόμενος α) αν θα υπάρξει ποτέ ένα μαγαζί όπου θα πίνω το ποτό μου βλέποντας και δεν θα με πρήζουν στην κονσόμα?
β) there goes the good ol' times... Δεν την παλεύω πλέον σε αυτά τα μαγαζιά χωρίς το κίνητρό μου, χωρίς την αγωνία μου, χωρίς το άγχός μου. Όλα μου φαίνονται πεζά και απρόσωπα, ευτελή και άγευστα. Δεν υπάρχει υποκατάστατο, δεν υπάρχει σύγκριση, δεν υπάρχει νόημα.
φίλε peloponisie τί να πω..
έγραψες με δυο λόγια όσα σκεφτόμουν τόσο καιρό...
μετά από δύο-τρία χρόνια περιπλάνησης στα στριπ νιώθω ακριβώς έτσι
και γι'αυτό έχω σταματήσει να πηγαίνω (και να ξοδεύομαι).. δε λέω,
πέρασα ορισμένες από τις καλύτερες νύχτες μου σε αυτά τα μέρη αλλά
πλέον δε νιώθω ότι παίζει κάτι καλό, ότι κάτι κινείται, ότι
υπάρχει ένα μινιμουμ αίσθημα και μια δυναμική ρε γμτ....
φίλε peloponisie τί να πω..
έγραψες με δυο λόγια όσα σκεφτόμουν τόσο καιρό...
μετά από δύο-τρία χρόνια περιπλάνησης στα στριπ νιώθω ακριβώς έτσι
και γι'αυτό έχω σταματήσει να πηγαίνω (και να ξοδεύομαι).. δε λέω,
πέρασα ορισμένες από τις καλύτερες νύχτες μου σε αυτά τα μέρη αλλά
πλέον δε νιώθω ότι παίζει κάτι καλό, ότι κάτι κινείται, ότι
υπάρχει ένα μινιμουμ αίσθημα και μια δυναμική ρε γμτ....