το γραπτο μου φιλε πελοπονησιε...ηταν παραθεση στο δικο σου...αν δεν καταλαβαινεις το νοημα..αλλο θεμα....παντως ασχετο δεν ειναι...
κανεις ενα μεγα λαθος,δεν θα μπουμε ολοι οι πελατες στην ιδια κατηγορια...ελεος...
αυτη η ισοπεδωση με σκοτωνει...ξεκιναμε με την πρωτη διαφορα,δεν εχουμε ολοι τα ιδια πορτοφολια...κ αν εχουμε την ιδια μαρκα...δεν εχουν το ιδιο περιεχομενο...συνεχιζουμε με τα μυαλα...δεν εχουμε ολοι τα ιδια...κ αν παρουμε τη θεωρια που λεει οτι ολοι εχουμε τα ιδια αλλα διαφερουμε το πως κ ποσο χρησιμοποιουμε...παλι διαφορετικοι ειμαστε...κατοπιν,παμε στη φιλοσοφια κ τις αναζητησεις του καθενα μας...αλλος παει στο στριπ για φραπεδια...αλλος παει για κουβεντα..αλλος παει για παραμυθι...αλλος...αλλος...αλλος....ε,δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..πως να το κανουμε...δεν μπορω να δεχτω οτι ειμαι ιδιος πελατης μ'εσενα,το βασο,τον λεονορο κλπ...
εγω ειμαι εγω....εσυ εισαι εσυ...κ ο αλλος...ο αλλος....καμια σχεση....
Οσο για την τσεπη....κ την καταληξη καποιου πελατη....
Εγω συγκεκριμενα ποτε δεν εφυγα με αδεια τσεπη...κ ποτε δεν θα φυγω...
Λυπαμαι πραγματικα αυτους που φευγουν απ'τα στριπ με αδεια τσεπη...ειναι τραγικο...να βαζει ενας ανθρωπος πανω απ'ολα τις παρορμησεις του κ συγκεκριμενα την καυλα του...
*σημειωση,δεν μιλαω γι'αυτους ετυχε να ξεμεινουν απο λεφτα επειδη παρασυρθησαν...αλλα γι'αυτους που με 100-300€ στην τσεπη κ μηδενικο λογαριασμο στην τραπεζα ξεμωραινονται μεσα στους ναους...κ μετα πανε με τα ποδια σπιτι...
Κατακριτεες για μενα ειναι οι περιπτωσεις των αγαπουληδων κ των φραπεδιαρηδων....και αυτο μετα απο εμπειρια σε στριπ του εξωτερικου...εκτος του οτι φταινε οι επιχειρηματιες...φταινε κ οι πελατες....