Πολύ καλό, έχεις απόλυτο δίκιο. Τα πάντα είναι θέμα αυτοσυγκράτησης και θέλω να πιστεύω ότι στην ηλικία μου 39+ και μετά από αρκετές δυσκολίες που έχω περάσει, αυτό είναι κάτι που δε μου λείπει επομένως αν και δεν είμαι κανένας πλούσιος δε φοβάμαι μη μου φάνε τα πολλά λεφτά (άλλωστε πηγαίνω με συγκεκριμένο ποσό στη τσέπη μου πάντα) ούτε πάω για να ερωτευτώ την πρώτη τυχαία στριπτιζού. Να επισημάνω ότι δεν είμαι τελείως αρχάριος στο άθλημα αφού η ενασχόληση μου άρχισε εδώ και 10 περίπου χρόνια αλλά λόγω επαγγελματικών και κυρίως οικογενειακών υποχρεώσεων τα επισκέφτομαι σε αραιά διαστήματα και με παρέα. Τώρα όμως που οι φίλοι έγιναν οικογενειάρχες και αυτοί και δε μπορούν να ξεφύγουν από τα δεσμά της γυναίκας αναγκαστικά θα πρέπει να πάω μόνος ή να κόψω το άθλημα (μάλλον χλωμό). Αναρωτιέμαι λοιπόν αν αξίζει το κόπο να πάω μόνος αφού για μένα ο χώρος αυτός είναι ένα είδος εναλλακτικής διασκέδασης (πίνεις το ποτάκι σου κάνεις τη πλάκα σου με τη παρέα, παιρνεις και μερικούς χορούς). Οφείλω πάντως να πω ότι από το συγκεκριμένο forum έχω μάθει αρκετά πράγματα από τότε που το διαβάζω και ασχολούμε. Ευχαριστώ παιδιά.
Δν θελω να επεμβω στην προσωπικη σου ζωη....
Γνωμη μου....αφου ξεκινησες το θεμα παρειστικα...συνεχισε το ετσι...
Βεβαια,ειναι ενα μεγαλο βημα να πας μονος σου....(ειτε θετικο...ειτε αρνητικο...θα φανει απ'το κατα ποσο επηρεαζεσαι...μετα τις 2-3 πρωτες επισκεψεις)!!!!
Απ'την αλλη...παρειστικα,μπορει να συνεχιστει...να ορισετε οι φιλοι μια μερα που θα ειναι δικη σας....για την ακριβεια...μια βραδια...η οποια θα ξεκιναει ισως με μια ταβερνα ή ενα εστιατοριο....θα συνεχιζει χαλαρα για κανενα ποτακι σε καποιο μπαρακι ή κλαμπακι τοπικο κ οχι με πολυ βαβουρα....κ τελειωμα με στριπ...κ χαλαρες καταστασεις οπως τωρα...
Οπως κ να χει...αφου νιωθεις οτι εισαι οκ με τον εαυτο σου με τη μεχρι τωρα πορεια σου στο χωρο...συνεχισε οπως εισαι...θα την βρεις την ακρη...κ πιστευω πως θα κανεις το σωστο...(για σενα παντα το σωστο..)!!!
Υ/Γ---> Περιμενουμε εντυπωσεις απ'την πρωτη σου μοναχικη στριπ-βολτα...