Επισκέπτης
Κατα κανονα πηγαινω μονος σε στριπ κλαμπς.Φυσικα αυτο γινεται μονο καθημερινες εκτος Παρασκευης...Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια από τους εμπειρότερους συναδέλφους. Όταν πάει κάποιος με παρέα στο μαγαζί τότε μπορεί σχετικά εύκολα να αποφύγει τις συνεχόμενες επισκέψεις στο τραπέζι του κάνοντας δήθεν τον απασχολημένο στην παρέα. Όταν όμως πάει μόνος του τί γίνεται? Μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να πάω μόνος μου και το σκέφτομαι τώρα τελευταία αλλά φοβάμαι ότι θα μου την πέφτουν κατά ριπάς. Για πείτε καμμιά καλή δικαιολογία που λέτε για να τις αποφεύγετε τουλάχιστον μέχρι να δείτε τί παίζει στο μαγαζί και με ποιά κοπέλα θα παίξετε. Επίσης κάτι που θα πρέπει να προσέξω αν πάω μόνος? thanks
Τις μερες αιχμης δλδ Παρασκευη/Σαββατο πηγαινω με φιλους/μπουκαλακι κλπ κλπ...αλλα αμα θελω να κανω σκαουτινγκ παω κ μονος μου κ καθομαι στο μπαρ για να εχω εποπτικη θεση...
Οταν λοιπον πηγαινω μονος δν κανω τπτ το ιδιαιτερο...ειμαι απλα ο εαυτος μου....θα στειλω κανενα μνμ στο κινητο...θα παρακολουθησω το σοου...θα βρω το στοχο μου....κ μετα ξεκιναω το παιχνιδι...(ποτακια...χοροι...σε κυκλικη μορφη)...
Επισης,δν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου...στο οτι θα στην πεφτουν κατα ριπας....Με το που θα διωξεις μια κοπελα μια φορα...δν θα σου ξαναρθει φυσιολογικα...εξαρταται παντα κ το τι θα πεις κ το πως θα τη διωξεις...αλλα συνηθως φαινεται στο βλεμα μας οτι δν γουσταρουμε την παρεα μιας συγκεκριμενης...(τουλαχιστον στο δικο μου)...
Δν νομιζω οτι πρεπει να προσεξεις κατι ιδιαιτερο....να εισαι οπως προειπα ο εαυτος σου...να χαμογελας...να εισαι ευγενικος...κ σιγα σιγα...θα συνηθισεις κ θα σου αρεσει να πηγαινεις μονος....(ειναι κ καλυτερα...οταν πας θα καταλαβεις το γιατι...)!!!
Καλες τσαρκες φιλε.... ;) ;) ;) ;) ;)