Δεν νομιζω η εποχη να σηκωνει εστω και τα 20 ? για μια 10λεπτη παρουσια της κοπελλας διπλα σου για απλη παρεα..
Πιστευω οτι τα πραγματα σφιξανε για τα καλα και για να πληρωσει καποιος σημερα 20 ? "ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ",περιμενει service παραπανω αξιας.
Να θυμησω στους φιλους οτι οταν κλεισεις μια δουλεια σημερα, την πληρωνεις στο 75 με 80 % με 6μηνη επιταγη, και τα υπολοιπα τα γραφεις στο βιβλιο μεχρι την επομενη δουλεια ?
Και περιμενουν τωρα οι "επιχειματιες" να πληρωνουμε 200-300 ευρω "ΜΕΤΡΗΤΑ",καθε φορα που θα "αφησουμε" μια κοπελλα να μας πουλησει το GFE της και μετα να μας πει καληνυκτα?
Νομιζω οτι χρειαζονται να γινουν πολλα ακομα ( τα εχουμε αναλυσει στο παρελθον ), και οι κοπελλες να βαλουν ΠΟΛΥΥΥΥΥ νερο στο κρασι τους..
Συμφωνειτε ?
Τα εχω ξαναπει...εχω γινει πολλες φορες κακος αλλα αφου θετεις προβληματισμους θα απαντησω απ'τη σκοπια μου...
1.Οποιος μπορει δινει 20? για 10'....οποιος δεν μπορει σπιτι του ή ας δωσει 10? για 5'..
2.Αμα θελουμε δινουμε 20?...100?....200?....1.000?....?.???....κανεις δν μας υποχρεωνει...θες κ ακους το παραμυθακι (αν το θεωρεις ετσι)....θες κ αγοραζεις υπηρεσιες GFE....το αν τις αγοραζουμε ακριβα κ αν τελικα ειναι value for money....το κρινει ο καθενας μονος του...κ φυσικα με την τσεπη του....
3.Υπαρχουν κ οι χοροι....δινεις απο 10 - ?????.....κ παιρνεις διαφορετικες υπηρεσιες απο καθε κοπελα...κ δν μενεις στο ανουσιο (οπως παρουσιαζεις)...GFE....
4.Σιγουρα μπορουν να γινουν πολλα ακομη...οσο υπαρχουν ομως G600-1500...που πανε σε στριπ κ σε καθε τους επισκεψη θελουν να πηδανε κ μια στριπερ....τοτε δν θα γινει τπτ....οσο υπαρχουν ατομα που πιστευουν σε ερωτες κ παραμυθακια χωρις καμια υποψια κ προβληματισμο...τοτε παλι δν θα γινει τπτ....οσο υπαρχουν νεοελληνες με την νοοτροπια greek-lover....τοτε δν θα γινει τπτ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΙΠ...σε καθε θεμα....
Ειναι κ πολυ πρωι...κ με εβαλες στα βαθια...ελπιζω να πιασω τη βαση... :o :o :o :o :o