You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νομιζω mclein, πως στο σαιτ πρεπει να σκεφτομαστε το συνολο..
Επι προσωπικου και σε πμ ξερεις οτι με χεις βοηθησει σε δυσκολες φασεις μου.... Αλλα δεν ενδιαφερει την μαζα.
+ Για το θέμα μιλάμε γενικά τι συμβαίνει και όχι τι κάνουμε μόνο εμείς. panos +
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Φίλε αν δεν είσαι ξένος, οπότε σε συγχαίρω για την προσπάθεια σου να γράψεις ελληνικά, με σένα και τον πιτσιλιστί συμπεραίνω ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα διέρχεται βαθύτατη κρίση!!!
ΚΑΤΩ τα χέρια από τον ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ!!!
Επισκέπτης
Μαθαινω χθες πως επικρατουσε φοβερη υπνηλια σε baby gold / lido palace / baby o πειραιαως...τελικα μου φαινεται πως τα παρακμιακα κονσομασιον ανα περιοχη θα εχουν περισσοτερο κοσμο τις καθημερινες απ'τα στριπ σοου...
Δουλεια (κ καλα)...μεχρι τις 2 κ κατι....μετα αρχιζουμε να μαζευουμε....οι κοπελες για υπνο στους καναπεδες...κ οι ατυχοι εκδρομεις προς στριπ...νοσοκομειο μετα το ποτακι πετρελαιο...
Καλη φαση...ελπιζω να συνεχιστει...
Δουλεια (κ καλα)...μεχρι τις 2 κ κατι....μετα αρχιζουμε να μαζευουμε....οι κοπελες για υπνο στους καναπεδες...κ οι ατυχοι εκδρομεις προς στριπ...νοσοκομειο μετα το ποτακι πετρελαιο...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
mclein μην ξεχναμε οτι εχτες ηταν Δευτερα και οπως πολυ καλα ξερεις η Δευτερα δεν ειθισται για πουτακια και χορους / παντως μακαρι να πεσουν αναδουλειες στα στριπ για να αλλαξουν και τροπαρι μερικοι γιατι στην Ελλαδα μονο αν πονεσει η τσεπη μπορει να αλλαξει κατι / αν ειναι να περιμενουμε απο τους μαγαζατορες πρωτοβουλιες ζητω που καηκαμε ......
Επισκέπτης
Να δουμε κ την Πεμπτη που θα εχω ξανα αναφορες...ποια θα ειναι η διαφορα...mclein μην ξεχναμε οτι εχτες ηταν Δευτερα και οπως πολυ καλα ξερεις η Δευτερα δεν ειθισται για πουτακια και χορους / παντως μακαρι να πεσουν αναδουλειες στα στριπ για να αλλαξουν και τροπαρι μερικοι γιατι στην Ελλαδα μονο αν πονεσει η τσεπη μπορει να αλλαξει κατι / αν ειναι να περιμενουμε απο τους μαγαζατορες πρωτοβουλιες ζητω που καηκαμε ......
Στοιχηματιζω στο καμια....
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μαθαινω χθες πως επικρατουσε φοβερη υπνηλια σε baby gold / lido palace / baby o πειραιαως...τελικα μου φαινεται πως τα παρακμιακα κονσομασιον ανα περιοχη θα εχουν περισσοτερο κοσμο τις καθημερινες απ'τα στριπ σοου...
Η πάσης φύσεως πρέζα κουράζει & αρρωσταίνει μετά από κάποιο διάστημα(εκτός και αν είσαι αρρωστάκι).
Πλάκα πλάκα, πήγα Ανατολή το Σάββατο, μετά τις Μούσσες(το σκυλάδικο), μπας και βρω την Όλγα/Νικόλ. Δεν την βρήκα αλλά μια χαρά. Με έχωσαν σε ένα τραπέζι όπου για να μπεις, έπρεπε να πηδήξεις σαν τους Ντιουκς, οπότε καμία κάργια δεν με ενόχλησε. Ήπια το αργό μου, είδα τους κώλους μου και τον πούλο για προσγείωση στο μεγάλο & άδειό μου κρεβάτι... ʼψογα! Η παρατήρηση μου έχει να κάνει με το εξής: Στις Μούσσες(του Ακριτίδη το μάτι έφτανε στο πάτωμα) όπου ήμασταν όλοι & όλοι 20 άτομα, οι γκόμενες ήταν καλλίτερα ξέκωλα από της Ανατολής. Είχε 5-6 δίμετρα τούμπανα πέρα δώθε όλη την ώρα, από το κάψωμα, το μπουκάλι έφυγε(που ήταν και καθαρό!!! ) στο 20λεπτο. Α και είχε και ένα carrera 996 turbo απόξω της Ανατολής... Πως το πας εκεί ρε παλικάρι? Εδώ το δικό μου έβρισκε πριν του βάλω ανάρτηση... Ύβρις!
nikosnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ πληροφοριες απο χαλασμενο τηλεφωνο κατι ακουσα πωσς γινεται στο lido παραπανω της φραπας...
ειναι αληθεια ?
ρε παιδια παιζει τιποτα παραπανω σε καποιο μαγαζι εκτος απο την φράπα η μονο εκει μενουμε ?
καμια καλη για φραπα για αποψε ?
ειναι αληθεια ?
ρε παιδια παιζει τιποτα παραπανω σε καποιο μαγαζι εκτος απο την φράπα η μονο εκει μενουμε ?
Επισκέπτης
ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ πληροφοριες απο χαλασμενο τηλεφωνο
Μπααα...Το τηλεφωνο φταιει που ηταν χαλασμενο..
Επισκέπτης
ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ πληροφοριες απο χαλασμενο τηλεφωνο κατι ακουσα πωσς γινεται στο lido παραπανω της φραπας...
ειναι αληθεια ?
το τηλεφωνο (το χαλασμενο ντε...)...ηταν ασυρματο ή ενσυρματο ?
εσενα ποια ειναι η γνωμη σου ? γινεται τιποτα ειτε φραπα ειτε παραπανω ? γιατι εμενα μου φαινονται ολα γαληνια...
Επισκέπτης
οτι και να παιζει δεν χρειαζεται να βγαλουμε φορα παρτιδα στο φορουμ.....υπαρχουν και τα πμ για λεπτομερειες!!
Επισκέπτης
Ρσπουτιν - Γκολντ = 60-75%Τώρα που είπαμε για χαλασμένο, η τενοντίτιδα του καρπού σε τι ποσοστά πιστεύτε ότι χτυπάει τον εργαζόμενο πληθυσμό;
Μουσσες = 40%
Αφροδιτη - Baby O (both) = 30-45%
Lido = 50%
Μιλαμε για αντικειμενικες τιμες/ποσοστα...καθοτι παμε με τις απαιτησεις του λαου...
Ο καλος/μερακλης πελατης θα τη βρει τη γιατρεια του στην τενοντιτιδα με κρεμουλα κ επαληψη...οποσδηποτε...
Ρσπουτιν - Γκολντ = 60-75%
Μουσσες = 40%
Lido = 50%
Αν και όχι fun τα stats πολύ in target
Επισκέπτης
να μας πει για το τηλεφωνο βρε αδερφε τουλαχιστον....μην τον κοβεις τον φιλο...12 ποστ εχει...μην του κοβεις τα φτερα...οτι και να παιζει δεν χρειαζεται να βγαλουμε φορα παρτιδα στο φορουμ.....υπαρχουν και τα πμ για λεπτομερειες!!
Επισκέπτης
εχω κοφτερο ματι....Αν και όχι fun τα stats πολύ in target
Επισκέπτης
Ρσπουτιν - Γκολντ = 60-75%
Μουσσες = 40%
Lido = 50%
Ουτε η METRON ANALYSIS δεν την ηξερε αυτη την απαντηση..
Εκανες και exit polls ?
εχω κοφτερο ματι....
Αλλά δε βάζεις το κεφάλι σου στη μπάλα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K