block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πρεπει να παμε since αν κ νομιζω θα απογητευτουμεΤο είδα εκ των υστέρων, ναι, τα μαστάρια είναι εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς
πρεπει να παμε since αν κ νομιζω θα απογητευτουμεΤο είδα εκ των υστέρων, ναι, τα μαστάρια είναι εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς
πρεπει να παμε since αν κ νομιζω θα απογητευτουμε
10 κιλά παραπανίσια.
Εγώ την είδα εχθές το απόγευμα ζωντανά = live.
Εσύ πόσα χρόνια έχεις να την δεις από κοντά, αν την έχεις δει από κοντά και ποτέ σου;
χμμ… Ως προς το ~"φυσικά", Μια επιφυλαξη >>> αν κοιταξετε καλυτερα την προφιλ και την ασπρομαυρη φωτο, λιγο φαινεται-- θα δείτε κάπως τα περιμετρικά κυκλιkα μικρά εξογκωματακια στο περιθηλιο/ areola που φανερωνουν την γνωστη επεμβαση εντάξεως υγρης σιλικονης / που παλια ειχε ξεκινησει η αλλη .. Victoria (Zemanova)- τυχαίο ?…. :o και νομιζω το ιδιο εχει κανει και η Αντρεα- Τριγεττοαλυσιδος .../χμμ Ιδωμεν
Αληθινο ειναι 4αρι plus κατα τη γνωμη μου (δεν ειμαι και ο ιδικος), μικρη φενεται εικοσι μου ειπε, δουλευε απ οτι μου ειπε στο γκλαμορους εσκορτ σαν Μελινα αν θυμαμε καλα το ονομα,απο υπηρεσιες μετριες, αλλα μ αυτες τις βυζαρες δεν αντεξα, αν βελτιωθει αξιζει γιατι εχει ωραιο προσωπο και η αναλογια σωματος καλή, μου παραπονεθηκε οτι τα βυζια της την κουραζουν λογω βαρους, της λεω αστα εκει που ειναι εισαι τυχερη που τα εχεις.
Στο "διπλα" site διαβασα οτι προκειται για την Βικτωρια που δουλεψε για λιγο στον ομιλο Κασσανδρας.Καλησπέρα σας αγαπητοί. Βλέπω μία απίστευτη νέα κοπέλα "Βικτώρια" με τεράστια φυσικά μαστάρια σε Τριγγέτα και Αριστοτέλους. Υπάρχει κάποιος να έχει προσωπική άποψη?
Στο "διπλα" site διαβασα οτι προκειται για την Βικτωρια που δουλεψε για λιγο στον ομιλο Κασσανδρας.
Την εχω δει στο Κασ. 8
Το μονο προσον της -κατα την αποψη μου - το πλουσιο φυσικο της στηθος.
Προσωπο μετριο, καποια επιπλεον κιλα για τα γουστα μου.
Αποψη για επιδοσεις δεν εχω. Μπορει να κανει "παπαδες".
ΥΓ: Παντως θεωρω "αμαρτια" να υπαρχει στην Γερμανικη αλυσιδα αλλη Βικτωρια, μετα την αποχρηση της ξανθιας Πολωνης μιλφαρας..............
Ιζαμπέλα νέα κοπέλα από Μελαντίας 50!
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες σύντομα!
Κατά τις επτά το απόγευμα πριν την κάθοδό μου στη Φυλής, πέρασα στοχευμένα από τη Μόνικα Σέρβα στη Πάντειο κοντά.
Η γυναίκα πραγματικά δεν μου είπε τίποτα.
Καστανό μαλλί βαρύ σαν περούκα, πολύ νταρντανέ σώμα, βυζί πεπόνι πλαστικό.
Ευχαριστώ αλλά όχι δεν θα πάρω.
Τσάμπα η μπενζίνα που 'καψα.
Τουλάχιστον απομυθοποιήθηκε και ησύχασα.
Καμία σχέση με τις φωτό με το μελαχροινό μαλλί κοντά στο ΣΕΦ.
Σχεδόν άλλη γυναίκα.
Δυστυχώς.
η κοπελα δεν ηταν καν εκει...ειχε 2 χοντρουλες εντελως αδιαφορεσ
Πρόσφατη επίσκεψη στην Ντιάνα ( ] ), απίστευτο κορμί, πολύ καλές υπηρεσίες, πως δεν την είχα προσέξει τόσο καιρό, κάλιο αργά …
Επειδή την έχω βάλει και εγώ στο μάτι μήπως θα μπορούσες να πεις περισσότερα;