observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Αυτη- φαινεται οτι ειναι στους γερμανους . Ξερει κανεις κάτι ?! :o
->
->
Για Πενυ απο Κων/πολεως 80 γνωριζει κανεις αν εχει γυρισει?τι παιζει?γιατι εχω παρει διακοσια τηλ στο στουντιο και δεν ειναι ποτε...αν ξερει κανεις κατι ας στειλει ενα pm,θα το εκτιμουσα
Για την Αλεξία από Θ.35 & Συγγρού 296 έχει κάποιος συναγωνιστής άποψη αν αξίζει?? γιατί κριτικές δεν βρήκα..
Αυτη- φαινεται οτι ειναι στους γερμανους . Ξερει κανεις κάτι ?! :o
->
Το Δευκαλίωνος 63 επανέρχεται στο προσκήνιο. Έχει λέει 4 "Ελληνίδες" και τον Dimis που έρχεται κατόπιν ραντεβού αν δεν βατεύει πελάτη στο Κολοκυνθούς. Τιμές 40 ευρώ τα πάντα όλα πλην κώλου και 50 μετά κώλου. Με 60 παίζει λεσβιακό. Αν πάει κανείς κασκαντερ ας μας ενημερώσει γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω. Υπάρχει πρόβλημα.
10 κιλά παραπανίσια.
Εγώ την είδα εχθές το απόγευμα ζωντανά = live.
Εσύ πόσα χρόνια έχεις να την δεις από κοντά, αν την έχεις δει από κοντά και ποτέ σου;
Το Δευκαλίωνος 63 επανέρχεται στο προσκήνιο. Έχει λέει 4 "Ελληνίδες" και τον Dimis που έρχεται κατόπιν ραντεβού αν δεν βατεύει πελάτη στο Κολοκυνθούς. Τιμές 40 ευρώ τα πάντα όλα πλην κώλου και 50 μετά κώλου. Με 60 παίζει λεσβιακό. Αν πάει κανείς κασκαντερ ας μας ενημερώσει γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω. Υπάρχει πρόβλημα.
Οι "Ελληνίδες" από το Τεπελενι είναι Μεγιστε?
τοσο καλη που δεν την κρατησαν?λολΜάλλον είναι αυτή που πέρασε για λίγες μέρες από τα Κασσάνδρας.
αυτο ρωταμε κ εμεισ ρε μανΚαλησπέρα σας αγαπητοί. Βλέπω μία απίστευτη νέα κοπέλα "Βικτώρια" με τεράστια φυσικά μαστάρια σε Τριγγέτα και Αριστοτέλους. Υπάρχει κάποιος να έχει προσωπική άποψη?
μου αρεσει το φυσικα μασταριαΚαλησπέρα σας αγαπητοί. Βλέπω μία απίστευτη νέα κοπέλα "Βικτώρια" με τεράστια φυσικά μαστάρια σε Τριγγέτα και Αριστοτέλους. Υπάρχει κάποιος να έχει προσωπική άποψη?