Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Κατά τις επτά το απόγευμα πριν την κάθοδό μου στη Φυλής, πέρασα στοχευμένα από τη Μόνικα Σέρβα στη Πάντειο κοντά.
Η γυναίκα πραγματικά δεν μου είπε τίποτα.
Καστανό μαλλί βαρύ σαν περούκα, πολύ νταρντανέ σώμα, βυζί πεπόνι πλαστικό.
Ευχαριστώ αλλά όχι δεν θα πάρω.
Τσάμπα η μπενζίνα που 'καψα.
Τουλάχιστον απομυθοποιήθηκε και ησύχασα.
Καμία σχέση με τις φωτό με το μελαχροινό μαλλί κοντά στο ΣΕΦ.
Σχεδόν άλλη γυναίκα.
Δυστυχώς.

:(

:hi:

γυναικάρα και μουνάρα είναι!

τι διαφορετικό έχει απ τις φωτός που λες ότι είναι σχεδόν άλλη γυναίκα;  :think: :think:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γυναικάρα και μουνάρα είναι!

τι διαφορετικό έχει απ τις φωτός που λες ότι είναι σχεδόν άλλη γυναίκα;  :think: :think:

10 κιλά παραπανίσια.
Εγώ την είδα εχθές το απόγευμα ζωντανά = live.
Εσύ πόσα χρόνια έχεις να την δεις από κοντά, αν την έχεις δει από κοντά και ποτέ σου;

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

jupriest

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ρε το Βανεσσάκι, από τα αλώνια στα σαλόνια.

Ωστε για αυτο χασαμε το Βανεσσακι. Ωραια γαμησια παντως. Αξεχαστο θα μου μεινει και το αντισηπτικο που σου εβαζε στα αρχιδια και στα χερια  :rockon:. Θυμαμαι την ειχα τρελανει, οταν της προτεινα να με λουσει με το αντισηπτικο, γιατι εγω ημουν χειροτερος απο αυτην σε θεματα καθαριοτητας.  :2funny:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ηρεμος είναι, αυτός τη σκαπουλαρε. Εγώ που πέρασα μαζί της τη πάτησα!

Δεν την σκαπούλαρα, απλά, ρε γάτε.
Απλώς "έκοψα" ότι εκτός από μέτρια εμφάνιση, που έχει για τα γούστα μου, θα είναι και μέτρια μέσα, πάντα για τα φράγκα που ζητάει.
Και αφού ούτε η εμφάνιση αλλά ούτε και ο ψυχισμός της με συγκίνησαν   :erection:   για να αρχίσω να σκορπάω πενηντάευρα, άκουσα το ένστικτό μου και έφυγα.
Και την ίδια νύχτα κατέθεσα την άποψή μου.
Νομζω έχω αυτό το δικαίωμα.
Ή μήπως όχι;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
Δεν την σκαπούλαρα,απλά, ρε γάτε.
Απλώς "έκοψα" ότι εκτός από μέτρια εμφάνιση, που έχει για τα γούστα μου, θα είναι και μέτρια μέσα, πάντα για τα φράγκα που ζητάει.
Και αφού ούτε η εμφάνιση αλλά ούτε και ο ψυχισμός της με συγκίνησαν   :erection:   για να αρχίσω να σκορπάω πενηντάευρα, άκουσα το ένστικτό μου και έφυγα.
Και την ίδια νύχτα κατέθεσα την άποψή μου.
Νομζω έχω αυτό το δικαίωμα.
Ή μήπως όχι;
Δεν διαφωνούμε σε κάτι, το ίδιο θα πρεπε να είχα κάνει και εγώ, αλλά βλακωδώς παρασύρθηκα την ''κοινή γνώμη''.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
η συγκεκριμενη ειναι αληθεια οτι δουλευει ρελαντι στο 50κο,ροπιαζει καπως στο 70ρι κ τουρμπιζει απο 100 κ πανω...
Η Ζανέτ, του ιδίου ομίλου, ''τουρμπίζει'' από το  πενηντάρικο και είναι και πιο ωραία. Η Ζέτα παλαιότερα το ίδιο. Δε γαμιέται λοιπόν η Μόνικα;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Η Ζανέτ, του ιδίου ομίλου, ''τουρμπίζει'' από το  πενηντάρικο και είναι και πιο ωραία. Η Ζέτα παλαιότερα το ίδιο. Δε γαμιέται λοιπόν η Μόνικα;
πωωωωωωωω τι μου κανες!!!τη ζετα ρεεεεεεε!τη βρηκα σε ενα στουντιο καπου εθνικη οδο κ δε τη προλαβα,εξαφανιστηκε παλι... :'( :'(

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Εάν δεν κάνω λάθος υπήρχε μία αρκετά καλή κριτική για την Αλεξία στο στούντιο Κηφισού 60.

Βρήκα μία στο κηφισού 60, δεν ξέρω αν αναφέρετε στην ίδια Αλεξία..πάντως καλή την κριτική δεν την λες...

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
61
Like
4.005
Πόντοι
10.335
:uglystupid:
η συγκεκριμενη ειναι αληθεια οτι δουλευει ρελαντι στο 50κο,ροπιαζει καπως στο 70ρι κ τουρμπιζει απο 100 κ πανω...
Και που να δείτε τι κανει απο τα 150 και πανω.!!!!!  Εμενα παντως μου κανει και γαμω τα κέφια , οτι γουστάρω !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom