ANGELS XXX
Sex Studio
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2015
- Like
- 2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Λ.ΑΘΗΝΩΝ 343 ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ & ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΟΥ 108 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ. ΤΑΤΟΙΟΥ 58 ΛΙΝΑ ΓΙΑΑ ΧΑΡΑ ....!!!!
Δυστηχως η Μονικα ενα μεγαλο οπλο του ομοιλου την εκανε..Αυτη η Εμμανουελα ελεγε τιποτα απο εμφανιση;
Ουσιαστικα θα δουλευει με τα κοριτσια του West rose που πλεον λειτουργει σαν δευτερο X-BAR.ανοιγει λεει παλι το στουντιο de paris? ξερει κανεις τιποτα παραπανω? θα ειναι με τις ιδιες κοπελες της τριγγετοαλυσιδας η τιποτα μπαζα?
πλακα κανεις?σε ποιο στουντιο?χρονια παω σε στουντιο. πρωτη φορα στο σαλοναρισμα η κοπελα μου κατεβασε το παντελονι και αρχισε να μου κανει ακαποτο...εγινε και αυτο και νομιζα οτι τα ειχα δει ολα. εχει και αλλες εκπληξεις η ζωη απο οτι φαινεται....
δες pmπλακα κανεις?σε ποιο στουντιο?
χαχα
χρονια παω σε στουντιο. πρωτη φορα στο σαλοναρισμα η κοπελα μου κατεβασε το παντελονι και αρχισε να μου κανει ακαποτο...εγινε και αυτο και νομιζα οτι τα ειχα δει ολα. εχει και αλλες εκπληξεις η ζωη απο οτι φαινεται....
ετσι ειναι θετικες ή αρνητικες...Η ζωή πάντα κρύβει εκπλήξεις...
δες pm
θεος ρε,αλλα τωρα μην γελιομαστε,σε ξερει και στο κανει,δε το κανει με οποιον να ναι κ με κοσμο μεσα,καλα δε τα λεω?ετσι ειναι θετικες ή αρνητικες...
και το καλο ειναι ότι ειναι και μουναρα οχι κανενα μπαζο ;)
θεος ρε,αλλα τωρα μην γελιομαστε,σε ξερει και στο κανει,δε το κανει με οποιον να ναι κ με κοσμο μεσα,καλα δε τα λεω?
τι με ξερει ρε πρωτη φορα πηγα με αυτηνθεος ρε,αλλα τωρα μην γελιομαστε,σε ξερει και στο κανει,δε το κανει με οποιον να ναι κ με κοσμο μεσα,καλα δε τα λεω?
χαχαχαχα,να σου πω,το ειχε πελωρια αναγκη?χαχατι με ξερει ρε πρωτη φορα πηγα με αυτην
τι με ξερει ρε πρωτη φορα πηγα με αυτην
ευχαριστω για το πμ κυριος...τι με ξερει ρε πρωτη φορα πηγα με αυτην
καλημερα..ευχαριστω για το πμ κυριος...
Καταλαβα,τα αρχιδια μου τα δυο δηλαδη....κριμα,ευχαριστω παντως για την απαντησηΟυσιαστικα θα δουλευει με τα κοριτσια του West rose που πλεον λειτουργει σαν δευτερο X-BAR.
Ιδιες κοπελες, ιδια προγραμματα, ιδια φιλοσοσφια.