Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλημέρα συνάδελφοι..για τις δύο κυρίες στο Κασσάνδρας 8 (Νικόλ & Κέλλυ) έχει κανείς άποψη?
Περασμα απο το Κασσανδρας 8 για αυτοψια της Νικολ και Κελλυ
Η αποψη μου για τις Τσεχες :
Αναμφισβητητα ομορφες κοπελες. (οσο μπορει να ισχυσει το αναμφισβητητηα στο προσωπικο γουστο του καθενος) μακρυα απο αυτο που με "συγκινει" ομως.
Προσωπικα δεν μου εβγαλαν ερωτισμο και sex apeal στο συντομο σαλοναρισμα τους.
Σιγουρα ομως ανεβαζουν πολυ το επιπεδο του ομιλου.
Απο προγραμματα αρκετα "φτωχο" το ρεπερτοριο για τους απαιτητικους : Απλο και 69 μονο.

(Νικολ)
(Κελλυ)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Αναμφισβητητα ομορφες κοπελες. (οσο μπορει να ισχυσει το αναμφισβητητηα στο προσωπικο γουστο του καθενος) μακρυα απο αυτο που με "συγκινει" ομως.
Απο προγραμματα αρκετα "φτωχο" το ρεπερτοριο για τους απαιτητικους : Απλο και 69 μονο.

(Νικολ)
(Κελλυ)
ξεπετα μου μυριζει,ειναι κ περιεργες αυτες οι τσεχες...δεν εχω συναντησει μια νορμαλ τσεχα

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291

(Νικολ)
(Κελλυ)

Ευχαριστώ φίλε Cheyenne!!η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο του ομίλου έχει πέσει κάπως..ελπίζω οι κοπέλες να ανταποκρίνονται σωστά και στα ενδότερα...ίδωμεν

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
χμμ…  Ως προς το ~"φυσικά",  Μια επιφυλαξη >>>   αν κοιταξετε καλυτερα την  προφιλ και την ασπρομαυρη φωτο,  λιγο φαινεται--  θα δείτε  κάπως τα  περιμετρικά κυκλιkα μικρά εξογκωματακια στο περιθηλιο/ areola που φανερωνουν  την γνωστη επεμβαση  εντάξεως υγρης σιλικονης / που παλια ειχε  ξεκινησει η αλλη .. Victoria  (Zemanova)- τυχαίο ?….  :o και νομιζω  το ιδιο εχει κανει και η Αντρεα- Τριγεττοαλυσιδος .../χμμ Ιδωμεν
Τι απέγινε αυτή ?
Δεν την βρίσκω.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
αγαπησε τυπε...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Τι λές τώρα..
Και τα παράτησε?
Και εμείς αγαπήσαμε αλλά ... στον αγώνα

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Καλημέρα συνάδελφοι..για τις δύο κυρίες στο Κασσάνδρας 8 (Νικόλ & Κέλλυ) έχει κανείς άποψη?
Πρόκειται περί δύο όμορφων πιπινακίων!
Η Νικόλ ξανθούλα,με πολύ γλυκό προσωπάκι και με ωραίο σωματάκι θυμίζει λίγο κουκλίτσες από εκείνες που έχουν τα κοριτσάκια για παιχνίδι!
Η δε (εντελώς αντιθέτου χρωματισμού) Κέλυ είναι μελανούρι,με λεπτό κορμί και με ένα πάπλωμα από αυτού επάνω της!
Αν δε τις συγκρίνουμε-οπτικά τουλάχιστον-με τα υπερόπλα του ομίλου είναι κάτι λιγότερο από ορεκτικό μπροστά τους!  :grin:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Η Νικόλ ξανθούλα,με πολύ γλυκό προσωπάκι και με ωραίο σωματάκι θυμίζει λίγο κουκλίτσες από εκείνες που έχουν τα κοριτσάκια για παιχνίδι!
Η δε (εντελώς αντιθέτου χρωματισμού) Κέλυ είναι μελανούρι,με λεπτό κορμί και με ένα πάπλωμα από αυτού επάνω της!
Αν δε τις συγκρίνουμε-οπτικά τουλάχιστον-με τα υπερόπλα του ομίλου είναι κάτι λιγότερο από ορεκτικό μπροστά τους!  :grin:
να σου πω,ρωτησες αν το κανουν 40αρι?η ακατεβατο 50αρι?

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
να σου πω,ρωτησες αν το κανουν 40αρι?η ακατεβατο 50αρι?
Αν και επικρατούσε νέκρα Κυρίου 50άρι είπε και επέμεινε η συμπαθεστατη υπηρεσία.
Αντιθέτως στα διπλανά νούμερα υπήρξε μεγαλύτερη τιμολογιακή ευελιξία!  ;)

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αν και επικρατούσε νέκρα Κυρίου 50άρι είπε και επέμεινε η συμπαθεστατη υπηρεσία.
Αντιθέτως στα διπλανά νούμερα υπήρξε μεγαλύτερη τιμολογιακή ευελιξία!  ;)
αλλα να φανταστω δεν σου κανε κλικ να μπεις?βασει χρηματων

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
αλλα να φανταστω δεν σου κανε κλικ να μπεις?βασει χρηματων
Δεν μου έβγαλαν κάτι το ιδιαίτερα σεξουαλικό ούτε απεπνεαν κάτι το πολύ ερωτικό τουλάχιστον για τα γούστα μου.
Η Κέλυ κάτι παραπάνω "έλεγε" αλλά ως εκεί...

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291

Ωραίος ο παίχτης..να δω ποιος θα είναι ο πρώτος που θα κάνει την καταδρομική... :grin:

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.209
Πόντοι
1.206
Επειδη περασα κ τις ειδα κ εγω, αυτη την καυλα που σου εβγαζαν η τζουλια κ η μονικα, που ηξερες οτι στο δωματιο θα γινει χαμος κ οντως γινοταν δεν στην βγαζουν αυτες

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Επειδη περασα κ τις ειδα κ εγω, αυτη την καυλα που σου εβγαζαν η τζουλια κ η μονικα, που ηξερες οτι στο δωματιο θα γινει χαμος κ οντως γινοταν δεν στην βγαζουν αυτες
ρε μαλακα κατεβηκες στον ομιλο και δε εστειλες να παμε παρεα?θα σε μαλωσω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom