athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
ευχαριστω πολυ..Κατα δηλωσην των υπηρεσιων εχει σταματησει.
ευχαριστω πολυ..Κατα δηλωσην των υπηρεσιων εχει σταματησει.
Περασμα απο το Κασσανδρας 8 για αυτοψια της Νικολ και ΚελλυΚαλημέρα συνάδελφοι..για τις δύο κυρίες στο Κασσάνδρας 8 (Νικόλ & Κέλλυ) έχει κανείς άποψη?
ξεπετα μου μυριζει,ειναι κ περιεργες αυτες οι τσεχες...δεν εχω συναντησει μια νορμαλ τσεχαΠερασμα απο το Κασσανδρας 8 για αυτοψια της Νικολ και Κελλυ
Η αποψη μου για τις Τσεχες :
Αναμφισβητητα ομορφες κοπελες. (οσο μπορει να ισχυσει το αναμφισβητητηα στο προσωπικο γουστο του καθενος) μακρυα απο αυτο που με "συγκινει" ομως.
Προσωπικα δεν μου εβγαλαν ερωτισμο και sex apeal στο συντομο σαλοναρισμα τους.
Σιγουρα ομως ανεβαζουν πολυ το επιπεδο του ομιλου.
Απο προγραμματα αρκετα "φτωχο" το ρεπερτοριο για τους απαιτητικους : Απλο και 69 μονο.
(Νικολ)
(Κελλυ)
Περασμα απο το Κασσανδρας 8 για αυτοψια της Νικολ και Κελλυ
Η αποψη μου για τις Τσεχες :
Αναμφισβητητα ομορφες κοπελες. (οσο μπορει να ισχυσει το αναμφισβητητηα στο προσωπικο γουστο του καθενος) μακρυα απο αυτο που με "συγκινει" ομως.
Προσωπικα δεν μου εβγαλαν ερωτισμο και sex apeal στο συντομο σαλοναρισμα τους.
Σιγουρα ομως ανεβαζουν πολυ το επιπεδο του ομιλου.
Απο προγραμματα αρκετα "φτωχο" το ρεπερτοριο για τους απαιτητικους : Απλο και 69 μονο.
(Νικολ)
(Κελλυ)
Παρτε τη κανενας απτον κωλο και πειτε μας αποψεις,γιατι αποτι λενε μαπα το καρπουζι γενικα
Τι απέγινε αυτή ?χμμ… Ως προς το ~"φυσικά", Μια επιφυλαξη >>> αν κοιταξετε καλυτερα την προφιλ και την ασπρομαυρη φωτο, λιγο φαινεται-- θα δείτε κάπως τα περιμετρικά κυκλιkα μικρά εξογκωματακια στο περιθηλιο/ areola που φανερωνουν την γνωστη επεμβαση εντάξεως υγρης σιλικονης / που παλια ειχε ξεκινησει η αλλη .. Victoria (Zemanova)- τυχαίο ?…. :o και νομιζω το ιδιο εχει κανει και η Αντρεα- Τριγεττοαλυσιδος .../χμμ Ιδωμεν
θα περασω αυτες τις μερες και θα ενημερωσωΚαλημέρα συνάδελφοι..για τις δύο κυρίες στο Κασσάνδρας 8 (Νικόλ & Κέλλυ) έχει κανείς άποψη?
οκ αν συνεχισουν με τετοια τεμαχια τι να πω...απλα αδιαφορη
Πρόκειται περί δύο όμορφων πιπινακίων!Καλημέρα συνάδελφοι..για τις δύο κυρίες στο Κασσάνδρας 8 (Νικόλ & Κέλλυ) έχει κανείς άποψη?
να σου πω,ρωτησες αν το κανουν 40αρι?η ακατεβατο 50αρι?Πρόκειται περί δύο όμορφων πιπινακίων!
Η Νικόλ ξανθούλα,με πολύ γλυκό προσωπάκι και με ωραίο σωματάκι θυμίζει λίγο κουκλίτσες από εκείνες που έχουν τα κοριτσάκια για παιχνίδι!
Η δε (εντελώς αντιθέτου χρωματισμού) Κέλυ είναι μελανούρι,με λεπτό κορμί και με ένα πάπλωμα από αυτού επάνω της!
Αν δε τις συγκρίνουμε-οπτικά τουλάχιστον-με τα υπερόπλα του ομίλου είναι κάτι λιγότερο από ορεκτικό μπροστά τους!
Αν και επικρατούσε νέκρα Κυρίου 50άρι είπε και επέμεινε η συμπαθεστατη υπηρεσία.να σου πω,ρωτησες αν το κανουν 40αρι?η ακατεβατο 50αρι?
αλλα να φανταστω δεν σου κανε κλικ να μπεις?βασει χρηματωνΑν και επικρατούσε νέκρα Κυρίου 50άρι είπε και επέμεινε η συμπαθεστατη υπηρεσία.
Αντιθέτως στα διπλανά νούμερα υπήρξε μεγαλύτερη τιμολογιακή ευελιξία! ;)
Δεν μου έβγαλαν κάτι το ιδιαίτερα σεξουαλικό ούτε απεπνεαν κάτι το πολύ ερωτικό τουλάχιστον για τα γούστα μου.αλλα να φανταστω δεν σου κανε κλικ να μπεις?βασει χρηματων
καταλαβα ωραιος μανΔεν μου έβγαλαν κάτι το ιδιαίτερα σεξουαλικό ούτε απεπνεαν κάτι το πολύ ερωτικό τουλάχιστον για τα γούστα μου.
Η Κέλυ κάτι παραπάνω "έλεγε" αλλά ως εκεί...
Πρόκειται περί δύο όμορφων πιπινακίων!
Η Νικόλ ξανθούλα,με πολύ γλυκό προσωπάκι και με ωραίο σωματάκι θυμίζει λίγο κουκλίτσες από εκείνες που έχουν τα κοριτσάκια για παιχνίδι!
Η δε (εντελώς αντιθέτου χρωματισμού) Κέλυ είναι μελανούρι,με λεπτό κορμί και με ένα πάπλωμα από αυτού επάνω της!
Αν δε τις συγκρίνουμε-οπτικά τουλάχιστον-με τα υπερόπλα του ομίλου είναι κάτι λιγότερο από ορεκτικό μπροστά τους!
ρε μαλακα κατεβηκες στον ομιλο και δε εστειλες να παμε παρεα?θα σε μαλωσωΕπειδη περασα κ τις ειδα κ εγω, αυτη την καυλα που σου εβγαζαν η τζουλια κ η μονικα, που ηξερες οτι στο δωματιο θα γινει χαμος κ οντως γινοταν δεν στην βγαζουν αυτες