Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Ιζαμπέλλα λέει ότι είναι Τσέχα. Και την πιστεύω γιατί δεν έχω κάτι να πω αντίθετο. Ασχετο, αλλά τι τούμπανο είναι αυτή η Ναόμι ρε συμπαίκτες? Τέτοιο πίσω σύστημα , με ποδάρες κλπ δεν υπάρχει σε κανένα cg, ct ¨η ό,τι άλλο αυτή την εποχή. Υπηρεσίες, φυσικά, μέτριες, αλλά όχι κακές....Αυτό έλειπε με 70 ευρώ. Αυτή άλλες εποχές σε ct έπαιρνε άνετα 250άρι....

Και συμπληρώνω! το μωρό δεν δουλεύει πολύ γιατι βαριέται , λέει. Και έχει δίκιο. Τέτοιο κομμάτι δεν κυκλοφορεί άλλο σε studio εδώ και χρόνια. Αν είχε λίγο καλύτερο πρόσωπο θα παραμίλαγα τώρα...

socratess21

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Ναομι απο το Caroline??καλη στο δωμάτιο???Ειχα πάει στις αρχές της και δεν τρελάθηκα άλμα διαβάζω οτι εχει βελτιωθεί ξέρουμε απο προγράμματα αν κανει πρωκτικό?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ασχετο, αλλά τι τούμπανο είναι αυτή η Ναόμι ρε συμπαίκτες? Τέτοιο πίσω σύστημα , με ποδάρες κλπ δεν υπάρχει σε κανένα cg, ct ¨η ό,τι άλλο αυτή την εποχή. Υπηρεσίες, φυσικά, μέτριες, αλλά όχι κακές....Αυτό έλειπε με 70 ευρώ. Αυτή άλλες εποχές σε ct έπαιρνε άνετα 250άρι....
Έτσι. Τα 'χω www.bourdela.com/stountio/athina/melantias-50/#jr_review_50287]γράψει κι εγώ[/url] γιατί είναι εξαιρετική περίπτωση. + υπάρχει και πρόγραμμα με ακά τσιμπούκ κλπ.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
ποτε εγινε αυτο το προγραμμα?   :think:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Εχουν τρελαθεί στην Τριγγετοαλυσίδα; Εδώ και καιρό είναι απούσα η κοντοπούτανη Ρωσίδα Αλίσα και εδώ και μέρες είναι εκτός βαρδιών η Τζούλια, η Κατερίνα, η Μόνικα και η Νικόλ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:... Εκτός αν περιμένουν από την καινούργια  :tits: Βικτώρια, για την οποία τα πρώτα μηνύματα συναγωνιστών είναι αρνητικότατα για τις επιδόσεις της, την Αϊλίν η οποία είναι καινούργιο φρούτο, την μελαχρινή Αλίσα, την Ρομπέρτα και την Κέντρα οι οποίες περιγράφονται από συναγωνιστές ως... παλτά. Μάλιστα στις "κυρίες των Αθηνών" έχουν αφαιρεθεί οι φωτογραφίες της Τζούλιας, της Κατερίνας, της Νικόλ και της ξανθιάς Αλίσας, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψουν καιρό  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Εχουν τρελαθεί στην Τριγγετοαλυσίδα; Εδώ και καιρό είναι απούσα η κοντοπούτανη Ρωσίδα Αλίσα και εδώ και μέρες είναι εκτός βαρδιών η Τζούλια, η Κατερίνα, η Μόνικα και η Νικόλ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:... Εκτός αν περιμένουν από την καινούργια  :tits: Βικτώρια, για την οποία τα πρώτα μηνύματα συναγωνιστών είναι αρνητικότατα για τις επιδόσεις της, την Αϊλίν η οποία είναι καινούργιο φρούτο, την μελαχρινή Αλίσα, την Ρομπέρτα και την Κέντρα οι οποίες περιγράφονται από συναγωνιστές ως... παλτά. Μάλιστα στις "κυρίες των Αθηνών" έχουν αφαιρεθεί οι φωτογραφίες της Τζούλιας, της Κατερίνας, της Νικόλ και της ξανθιάς Αλίσας, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψουν καιρό  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μήπως έχουν πάρει καμιά άδεια?τίποτα διακοπές?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Κασσάνδρας 8 χτες βράδυ ήταν η Έμμα και η Κέλλυ, η πρώτη ψηλή ξανθιά και η δεύτερη πετιτ ξανθιά. Και οι δυο ήταν επιπέδου ct. Πανέμορφες τσέχες. Η Κέλλυ ειδικά ήταν κούκλα. Πρόγραμμα υπεραπλό με 50 ευρώ. Όταν μου ανακοινώθηκε το τίμημα η Κέλλυ είπε στην άσχετη στατσά να μου πει ότι κάνουν και lesbi show. Από περιέργεια ρώτησα την τσατσά πόσο πάει το μαλλί και μου είπε δεν ξέρω... Τέλος πάντων δεν μου πέρασε ούτε για ένα λεπτό η υποψία ότι θα περάσω καλά και έφυγα. Αν πέρασε κανείς ας μας πει.

Στη συνέχεια πήγα Κων/πόλεως 94 όπου ήταν η Βίκη, η μικρόσωμη ξανθούλα με τα γαλάζια ματάκια και η Νάταλυ. Αμφότερες με πρωκτικό.

Κατέβηκα στο 92Α όπου ήταν μια μακρυμαλλούσα καλλίγραμμη νεαρά με το όνομα Ναόμι. Δεν μου γέμισε το μάτι.

Συνέχια με Ισμήνης 2 όπου ο δροσερός υπηρέτης μου παρουσίασε τη Λίλιαν και την Αλεξάνδρα. Η Μαράια ήταν στο δωμάτιο.

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Υπόλοιπες φωτογραφίες Νέλης από Τατοΐου 58!  :kissass: :hi:  :tits2:
IMG_3120b.jpg

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.216
Πόντοι
206
Ναομι,ναομι αλλα με 2 φωτογραφιες δε γινεται δουλεια..

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
πανε παικτη δε θα το μετανιωσεις

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Κασσάνδρας 8 χτες βράδυ ήταν η Έμμα και η Κέλλυ, η πρώτη ψηλή ξανθιά και η δεύτερη πετιτ ξανθιά. Και οι δυο ήταν επιπέδου ct. Πανέμορφες τσέχες. Η Κέλλυ ειδικά ήταν κούκλα. Πρόγραμμα υπεραπλό με 50 ευρώ. Όταν μου ανακοινώθηκε το τίμημα η Κέλλυ είπε στην άσχετη στατσά να μου πει ότι κάνουν και lesbi show. Από περιέργεια ρώτησα την τσατσά πόσο πάει το μαλλί και μου είπε δεν ξέρω... Τέλος πάντων δεν μου πέρασε ούτε για ένα λεπτό η υποψία ότι θα περάσω καλά και έφυγα. Αν πέρασε κανείς ας μας πει.

Στη συνέχεια πήγα Κων/πόλεως 94 όπου ήταν η Βίκη, η μικρόσωμη ξανθούλα με τα γαλάζια ματάκια και η Νάταλυ. Αμφότερες με πρωκτικό.

Κατέβηκα στο 92Α όπου ήταν μια μακρυμαλλούσα καλλίγραμμη νεαρά με το όνομα Ναόμι. Δεν μου γέμισε το μάτι.

Συνέχια με Ισμήνης 2 όπου ο δροσερός υπηρέτης μου παρουσίασε τη Λίλιαν και την Αλεξάνδρα. Η Μαράια ήταν στο δωμάτιο.
δε βλεπω κανεναν να δοκιμαζει να δωσει 50αρικο,εγω εκανα παζαρι στο 40 αλλα φοβαμαι την ξεπετα εκει μεσα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Το Βανεσσακι από Φωκαίας 9 και Φυλής 71 εργάζεται ως Μόνικα στο Αριστοτέλους 5. Ανανεωμένο λουκ.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ρε παιδιά μια ερώτηση  :grin:
Υπάρχουν πολλές Πολωνές στα studio πέριξ της Αλεξάνδρας ?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
που δούλευαν στο Καρέα 30 πριν κλείσει.
====
Υποτίθεται  οτι ξανανοιξε - και ρωτάγαμε για τον κυρ Βασιλη,  <- OΠΑΠ, Σουίπστεηκ, Stoiximan ... :o

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom