Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σε κανέναν. Αναφέρομαι  στα προ μηνών  ποστ    για την επαναειτουργία του Κ30 και την τότε  συζήτηση  > αν  ξανανοιξε, αν θα μείνει ανοιχτό,  τι κοπελες εχει πλέον / αν  ξαναρθουν οι Σαρα Τζινα κλπ  :)

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Συνέχια με Ισμήνης 2 όπου ο δροσερός υπηρέτης μου παρουσίασε τη Λίλιαν.

Για πες μας εντυπώσεις.Είναι τόσο εντυπωσιακή, όπως στις φωτογραφίες;
Ξέρει κάποιος για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Το Κασσάνδρας έφερε τις μουνάρες τσέχες για την επίπλωση του χώρου και έμεινε με το πουλί στο χέρι. Αλλάξαν τα πράμματα ρε, δεν δίνει κανείς πενηντάρι για να γαμίσει πτώμα όμορφης τσέχας ή άλλης. Ο λαός θέλει πλέον κίνκυ καταστάσεις.

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Για πες μας εντυπώσεις.Είναι τόσο εντυπωσιακή, όπως στις φωτογραφίες;
Ξέρει κάποιος για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο;
Πολύ λιγότερο εντυπωσιακή από αυτό που περιμένει κάποιος να δει με βάση τις φωτογραφίες.
Πολύ μέτρια στο δωμάτιο,δίχως πρωτοβουλίες,γενικά άχρωμη σαν παρουσία εντός.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Το Βανεσσακι από Φωκαίας 9 και Φυλής 71 εργάζεται ως Μόνικα στο Αριστοτέλους 5. Ανανεωμένο λουκ.
........

........  Ιέρειες της Αφροδίτης ...έπί τής όδού Φωκαίας έσχολίασαν τόν άφατον ρομαντισμόν
σας !!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Το Κασσάνδρας έφερε τις μουνάρες τσέχες για την επίπλωση του χώρου και έμεινε με το πουλί στο χέρι. Αλλάξαν τα πράμματα ρε, δεν δίνει κανείς πενηντάρι για να γαμίσει πτώμα όμορφης τσέχας ή άλλης. Ο λαός θέλει πλέον κίνκυ καταστάσεις.
Έτσι...  :thumbsup:
Δρόμο έπιπλα... Ουστ

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
εγώ δεν εντυπωσιάσθην.

Πολύ λιγότερο εντυπωσιακή από αυτό που περιμένει κάποιος να δει με βάση τις φωτογραφίες.
Πολύ μέτρια στο δωμάτιο,δίχως πρωτοβουλίες,γενικά άχρωμη σαν παρουσία εντός.

Σας ευχαριστώ πολύ.  :hi:
Ακόμη μία περίπτωση δηλαδή, "πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες".Κρίμα και δείχνει εντυπωσιακή και πολύ όμορφη στις φωτογραφίες.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά μια ερώτηση. Η Ίνα (γνωστή από Άμαζον στριπτιτζού) δουλεύει σε κάποιο στούντιο??? κάπου την πήρε το μάτι μου

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291

Έφυγαν και οι τελευταίες πρόσφατες αφίξεις??

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277

Προφανώς δεν την θυμάσαι καλά... Δεν έχει καμία σχέση... Με την Ίνα τη Μολδαβή γνωριζόμαστε καλά και αυτή της φωτογραφίας την έχω δει τετ α τετ και το μόνο κοινό με την αγαπημένη μας στριπτιζού είναι ότι χρησιμοποιούν το ίδιο ψευδόνυμο...

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Καλημέρες..χθεσινή επίσκεψη σε Λ.Α. 318 με Sunny - Σάντρα..ή όπως θέλετε το ίδιο όνομα.. Έχει πέσει πολυ η δουλειά στο εν λόγω Studio κάτι που το παραδέψθηκε και η ίδια. Στα του μάτς νομίζω ότι στην περιφέρεια τα έχει πάρει τα κιλάκια της, φραπές ακα ιδανική, αν και φαινόταν να πνίγετε εύκολα, με όρεξη και στα 4 όπως και σε κανα 2 στάσεις ακόμα. Νταρντάνα θα την κατηγοριοποιούσα που τελικά δεν είναι τόσο του στύλ μου. Δεν έγραψα κριτική διότι δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω απο αυτά που έχουν γραφτεί ήδη για την εν λόγω. Φυσικά όσο αφορά το studio πολλά νταρντανομωρά τελευταία..βλέπε sunny - Κωνταντίνα - Χαρά... κλπ κλπ.. ;)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδιά για αυτήν πριν καιρό είχες γράψει κάποιος ότι έχει ΣΜΝ.
έχετε το νου σας πριν κάνετε το οτιδήποτε  :o
Βέβαια μπορεί να είχαν γράψει και μαλακίες...
τραβα να διαβασεις τπτ αλλο παρακμιακε
:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom