Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
745
Κριτικές
123
Like
1.697
Πόντοι
8.445
Αξίζει και είναι μουνάρα παρά τα χρονάκια της.
 

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Μηνύματα
679
Κριτικές
19
Like
2.436
Πόντοι
4.577
H Ευα απο ευνειδων που βρισκεται ???
 

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
1.707
Κριτικές
157
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Το πορνίδιο Αλίνα από Βριλησού, Κωνσταντινουπόλεως κλπ ξέρει κανείς που πήγε???
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
Στοχευμενη χθεσινοβραδυνη επισκεψη στο Βουρβαχη 19 για να δω την Αλεξανδρα.
Μια κοπέλα που δεν είχα ξαναδεί, μιας και δεν ειναι και τόσο συνεπης στις βάρδιες της, που είναι και το μονο αρνητικό που βρήκα.
Μια εντυπωσιακη γυναίκα γυρω στα 30-35 εαν εκρινα καλά, με ισια ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου, ωραίο πρόσωπο.
Σωμα χωρις περιττα κιλά,φυσικό στήθος, μακριά χυτά πόδια.
Σαλονάρισε με αέρα και θετική άυρα.
Φουλ πρόγραμμα ανακοινωθηκε απο την ευγενεστατη υπηρεσία.
Εκ Ρωσσίας ορμόμενη για όποιους αυτο έχει σημασία.

:coffee:
 

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
99
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα! να ρωτησω... αυτη η Εμμανουελα η Κυπριαν, απο βουλχαρη και κηφησου 60. τα τιμαει τα λευτα μας? ευχαριστω!!
 

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Μηνύματα
640
Like
308
Πόντοι
26
Καλησπέρα!  :hi: :hi:
Υπόλοιπες φωτογραφίες Τζούλιας από Συγγρού 108!
01.jpg

 

puteen69

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Μηνύματα
525
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
1.510
Την Δευτέρα έγραψα μία κριτική για την Ζακλύν από την Σπύρου Πάτση 27, η οποία λογοκρίθηκε και δεν δημοσιεύτηκε, για λόγους που μόνο οι admin γνωρίζουν, αν και η εν λόγω κοπέλα εκδίδεται και στο στούντιο Style Elite το οποίο διαφημίζεται εδώ με banner στα αριστερά της σελίδας. Eπειδή θεωρώ, ότι ο καθένας μας έχει δικαίωμα να ενημερώνεται και να ξέρει που βαδίζει, όταν πάει σε μία εκδιδόμενη, παραθέτω την κριτική μου εδώ:

Επίσκεψη προ ημερών στον οίκο της Σπύρου Πάτση 27 για την Ζακλύν, αποφεύγοντας αυτή τη φορά να διαβάσω κριτικές γι' αυτήν. Για όσους τυχόν δεν την γνωρίζουν, η Ζακλύν είναι περίπου 35 ετών, αναστήματος περίπου 1,65 χωρίς τα πορνοτάκουνα, με ξανθά μπουκλέ μαλλιά μήκους λίγο κάτω από τους ώμους, μέτριο κατά την άποψή μου πρόσωπο, αλλά με όμορφα, εκφραστικά μάτια, πολύ ωραίο σώμα, χωρίς ραγάδες, κυτταρίτιδα ή σημάδια, με απαλή επιδερμίδα. Το μόνο μειονέκτημα κατ' εμέ που είμαι fan του μεγάλου στήθους, είναι τα δυάρια βυζάκια της. Αντιπροσωπευτικότατη φωτογραφία της για το πως ακριβώς είναι, μπορεί να δει κανείς στο banner αριστερά στη σελίδα του στούντιο Style Elite και συγκεκριμένα τη φωτογραφία στην οποία είναι γυμνόστηθη και κρατάει τα βυζιά της με τα χέρια της. Αυτό που βλέπετε, αυτό θα πάρετε.

Αφού πλήρωσα το αντίτιμο για πρόγραμμα με 69 και ακάποτο στοματικό, πέρασα στο δωμάτιο, όπου φρεσκαρίστικα και σε λίγο ήρθε και η Ζακλύν. Πιάσαμε λίγο την κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, ενώ ταυτόχρονα αυτή με χάιδευε σε όλο μου το κορμί με έμφαση στα απόκρυφά μου. Έναρξη με γλυψίματα και φιλιά από μέρους της στα αυτιά, το λαιμό, το σώμα και εν συνεχεία βουρ στον πατσά. Αφού καραμέλωσε τα αρχίδια μου και τον κορμό του πέους με τη γλώσσα της, άρχισε ένα τσιμπούκι ονειρεμένο, με πολύ σάλιο, φτυσίματα, deep trought μέχρι να μην μπορεί να ανασάνει, στέλνοντας με για ένα πεντάλεπτο αδιάβαστο. Βλέποντας ότι δεν είχε σκοπό να σταματήσει τον πεοθηλασμό, της ζήτησα να περιποιηθώ κι εγώ το μουνάκι της. Της έβγαλα το βρακάκι της, ξάπλωσε ανάσκελα και είδα... Θεού πρόσωπο. Μπροστά μου είχα ένα απ' τα πιο όμορφα μουνάκια που έχω δει μέχρι τώρα μεσήλικας άνθρωπος. Άρχισα το σπατουλάρισμα στο πεντακάθαρο μουνί της, απλώνοντας ταυτόχρονα τα χέρια μου και χουφτώνοντας τα στήθη της, με την ίδια να δείχνει να το απολαμβάνει, πέρνοντας το κορμί της στάση τόξου και βογκώντας δυνατά, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα το μουνάκι της είχε γίνει μούσκεμα και όχι απ' τα δικά μου σάλια.

Στη συνέχεια ανέβηκα από πάνω της για μία σύντομη ισπανική, την οποία όμως δεν έχει λόγω του μικρού μεγέθους του στήθους της. Και ενώ περίμενα πλέον ότι θα μου περάσει προφυλακτικό για να μπούμε στο κυρίως πιάτο, ξαναπέρνει τον πούτσο μου στο στόμα της σε ένα νέο ρεσιτάλ... πνευστών, με έμενα να έχω χτυπήσει "κόκκινο". Λίγο πριν επέλθει το τέλος στο στόμα της, κάτι που δεν ήθελα χωρίς να δοκιμάσω και το κυρίως πιάτο, της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου. Μέχρι να μου περάσει την καπότα και να πάρει θέση, κατάφερα να ξαναβρώ την ανάσα μου και να ηρεμήσω λίγο. Ξεκίνημα με reverse cow, όπου όταν μπήκα μέσα της διαπίστωσα, ότι έχει αρκετά στενό μουνί. Οι κινήσεις της ήταν άψογες τόσο σε αυτή τη στάση, όσο και στο κανονικό cowgirl, με σωστά πάνω-κάτω και με κυκλικά κουνήματα της λεκάνης της. Τελευταία στάση στα τέσσερα, όπου αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα, με βογγητά και προτροπές από μέρους της, ενώ όταν άρχισε να ξαπλώνει και να κλείνει τα πόδια της εγκλωβίζοντας τον πούτσο μου μέσα της, δεν άντεξα άλλο και άδειασα ό,τι είχα και δεν είχα στα αρχίδια μου.

Συμπερασματικά, η Ζακλύν είναι μία έμπειρη γυναίκα, που μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη στο χώρο, αλλά ξέρει όσο ελάχιστες ίσως να γαμιέται και να προσφέρει στον παρτενέρ της την απόλαυση που αποζητά πηγαίνοντας σε αυτήν, τιμώντας μέχρι και το τελευταίο σεντ του αντιτίμου που καταβάλεις. Προσωπικά έφυγα πολύ ικανοποιημένος από την συνέρευση αυτή και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες στο μέλλον, αφού το ζητούμενο για μένα είναι να ευχαριστηθείς το σεξ και η συγκεκριμένη σου το προσφέρει αυτό και με το παραπάνω. Εν ολίγοις, πιστεύω ότι η Ζακλύν αντιπροσωπεύει τον αγοραίο έρωτα, όπως πρέπει να είναι.

Ευχαριστώ και ελπίζω μετά την εξαφάνιση της κριτικής, να μην εξαφανιστεί και το ποστ μου αυτό.
 

coachdr

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Παιδες καλησπέρα και σόρυ για το πρήξημο (μιας και εχω ρωτήσει ήδη μερικες φορες).
Γνωρίζει κανείς στουντιοκόριτσα ή μπουρδελοκόριτσα ή και call girls που να είναι ευλυγιστα????
Σπαγγάτο με ευκολία κτλ...
καθε πληροφορια γινεται δεκτη με ευγνωμοσύνη
ευχαριστώ
 

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Μηνύματα
1.451
Κριτικές
40
Like
2.168
Πόντοι
1.206
Η Λυδια ειναι κανουργιο μωρο στο καταστημα;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom