περασε κολλητος μου απο εκει κ μου ειπε πως ειναι ωραιο κομματι η νατασα κ κορμαρα, αλλα δεν περασε μαζι της μιας κ γουσταρει τρελα αντζελα κ παολα για τα κολπα που του κανουν..υπαρχει κ μια κριτικη απο συναγωνιστη που δεν λεει κ τα καλυτερα για τις υπερεσιες της νατασας..έχε το νου σου
Η Νατάσα φαίνεται τούμπανο! την είδε κανείς από κοντά;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Κλάρα νέα κοπέλα από Θησέως 365!
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες σύντομα...
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες σύντομα...
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Πρόσφατα ετιμήθει η μικρή Μιράντα από την αλυσίδα της Μ. Αλεξάνδρου με πολύ καλές εντυπώσεις. Ευχαριστώ τον @mkavlos για την κριτική που της έβαλε και ενημέρωσε και να πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Πρόκειται για νέο αστεράκι που βαδίζει στα χνάρια της Αλίνας (btw επιστρέφει συντόμως όπως έμαθα).
Και ένα σχόλιο για την αλυσίδα. Κάποιες νέες παρουσίες στην αλυσίδα σας (δεν θα πω ποιες, όποιος περάσει και δει θα καταλάβει) δεν είναι για στούντιο γενικότερα πόσο μάλλον για εσας που μας είχατε μάθει διαφορετικά.....
Και ένα σχόλιο για την αλυσίδα. Κάποιες νέες παρουσίες στην αλυσίδα σας (δεν θα πω ποιες, όποιος περάσει και δει θα καταλάβει) δεν είναι για στούντιο γενικότερα πόσο μάλλον για εσας που μας είχατε μάθει διαφορετικά.....
Σεξοσφώρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Κωλάρα μεν,φολάρα δε οπότε... δεν!Βλέπω επιστροφή της απόλυτης κωλάρας Σάρας στην αλυσίδα της Πειραιώς!!!
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Κωλάρα μεν,φολάρα δε οπότε... δεν!
Πάντως εγώ δεν έχω παράπονο & έχω ενημερώσει σχετικά....
Εσείς?
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Κατερίνα νέα κοπέλα από Θησέως 365!
θα μπει εντός ημέρας στο πρόγραμμα
Σύντομα οι υπόλοιπες φωτογραφίες!
θα μπει εντός ημέρας στο πρόγραμμα
Σύντομα οι υπόλοιπες φωτογραφίες!
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Πατρίτσια της αλυσίδας Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κτλ, μεγάλο VFM, μιγάδα, η παρουσία της (μαζί με εκείνη της Violetta απο την Τριγγετοαλυσίδα) αποτελεί μια εξωτική νότα που όμως ΔΕΝ καλύπτει το τεράστιο κενό μιας καλής μαυρούλας που θα έπρεπε να υπάρχει στα αθηναϊκά στούντιο. Μια σωστή αφρικάνικη παρουσία - όπως και ασιατική- λείπει από το ρόστερ των στούντιο - συμφωνείτε;
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
επαιξε και στο κασσανδρας μια τζενη με πλαστικα βυζια κ κωλο που δε ειχε καμια σχεση με οτι βλεπουμε,κ καλα λατινα αλλα οπως ηρθε χαθηκεΠατρίτσια της αλυσίδας Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κτλ, μεγάλο VFM, μιγάδα, η παρουσία της (μαζί με εκείνη της Violetta απο την Τριγγετοαλυσίδα) αποτελεί μια εξωτική νότα που όμως ΔΕΝ καλύπτει το τεράστιο κενό μιας καλής μαυρούλας που θα έπρεπε να υπάρχει στα αθηναϊκά στούντιο. Μια σωστή αφρικάνικη παρουσία - όπως και ασιατική- λείπει από το ρόστερ των στούντιο - συμφωνείτε;
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
επαιξε και στο κασσανδρας μια τζενη με πλαστικα βυζια κ κωλο που δε ειχε καμια σχεση με οτι βλεπουμε,κ καλα λατινα αλλα οπως ηρθε χαθηκε
Γενικότερα η απουσία μαύρης κοπέλας σε στούντιο δε δικαιολογείται
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Επειδή με μασατζίδικα δεν ξέρω πολλά πράγματα - συναγωνιστή παρακαλώ ενημέρωσε, νομίζω πως το θέμα αφορά πολλούςυπαρχουν ομως κ τα δυο ειδη σε μασσατζιδικα...
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καταλαβα ποιες λεςυπαρχουν ομως κ τα δυο ειδη σε μασσατζιδικα...
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Θέλετε να πείτε και σε εμάς που δε ξέρουμε;καταλαβα ποιες λες
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πηγαινε στο νημα για μασαζ και τσεκαρε,εδω ειναι οφ τοπικ,εχει ασιατισες κ φαση βραζιλιανας κατι τετοιοΘέλετε να πείτε και σε εμάς που δε ξέρουμε;
φιλε block0 δεν ελεγε τιποτα απο εμφανηση αυτη η τζενη κ δεν στο εβγαζε να μπεις μαζι της..επαιξε και στο κασσανδρας μια τζενη με πλαστικα βυζια κ κωλο που δε ειχε καμια σχεση με οτι βλεπουμε,κ καλα λατινα αλλα οπως ηρθε χαθηκε
απο κατι φωτο που ειδα εχει ωραιο σωμα, τωρα να δουμε ποιος θα δοκιμασει να μας πει κ τι λεει στον αγωνα..
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κοιτα,εγω μπηκα μονο και μονο για την εμπειρια,γενικα ειχε σαπια κοιλια με ζαρες,απλα μου κανες κλικο κωλος ενω θυμασαι η φατσα της ηταν γαματα,γελαω που ελεγε me marry u make childrens,χοαχοαχοαχοαχαο,ενα 40αρι εδωσα σε απλο προγραμμα χωρις να χω να θυμαμαι τπτ απο την συνευρεση αυτη,δε τα κλαιω αλλα δε θα τα εδινα ξανα,απλα εμπειρια για το διαφορετικοφιλε block0 δεν ελεγε τιποτα απο εμφανηση αυτη η τζενη κ δεν στο εβγαζε να μπεις μαζι της..
εγω αλανιαρη οταν την ειδα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια..κοιτα,εγω μπηκα μονο και μονο για την εμπειρια,γενικα ειχε σαπια κοιλια με ζαρες,απλα μου κανες κλικο κωλος ενω θυμασαι η φατσα της ηταν γαματα,γελαω που ελεγε me marry u make childrens,χοαχοαχοαχοαχαο,ενα 40αρι εδωσα σε απλο προγραμμα χωρις να χω να θυμαμαι τπτ απο την συνευρεση αυτη,δε τα κλαιω αλλα δε θα τα εδινα ξανα,απλα εμπειρια για το διαφορετικο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K