Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.347
Πόντοι
1.206
έχε το νου σου
Η Νατάσα φαίνεται τούμπανο! την είδε κανείς από κοντά;
περασε κολλητος μου απο εκει κ μου ειπε πως ειναι ωραιο κομματι η νατασα κ κορμαρα, αλλα δεν περασε μαζι της μιας κ γουσταρει τρελα αντζελα κ παολα για τα κολπα που του κανουν..υπαρχει κ μια κριτικη απο συναγωνιστη που δεν λεει κ τα καλυτερα για τις υπερεσιες της νατασας..

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Κλάρα νέα κοπέλα από Θησέως 365!  :kissass: :kissass2:  :hi:
IMG_3568.jpg

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες σύντομα...  :hi: :hi:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Βλέπω επιστροφή της απόλυτης κωλάρας  :kissass: Σάρας στην αλυσίδα της Πειραιώς!!! :dancing:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Πρόσφατα ετιμήθει η μικρή Μιράντα από την αλυσίδα της Μ. Αλεξάνδρου με πολύ καλές εντυπώσεις. Ευχαριστώ τον @mkavlos για την κριτική που της έβαλε και ενημέρωσε και να πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Πρόκειται για νέο αστεράκι που βαδίζει στα χνάρια της Αλίνας (btw επιστρέφει συντόμως όπως έμαθα).  :rockon: :rockon:

Και ένα σχόλιο για την αλυσίδα. Κάποιες νέες παρουσίες στην αλυσίδα σας (δεν θα πω ποιες, όποιος περάσει και δει θα καταλάβει) δεν είναι για στούντιο γενικότερα πόσο μάλλον για εσας που μας είχατε μάθει διαφορετικά.....

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Πατρίτσια της αλυσίδας Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κτλ, μεγάλο VFM, μιγάδα, η παρουσία της (μαζί με εκείνη της Violetta απο  την Τριγγετοαλυσίδα) αποτελεί μια εξωτική νότα που όμως ΔΕΝ  καλύπτει το τεράστιο κενό μιας καλής μαυρούλας που θα έπρεπε να υπάρχει στα αθηναϊκά στούντιο. Μια σωστή αφρικάνικη παρουσία - όπως και ασιατική- λείπει από το ρόστερ των στούντιο - συμφωνείτε;

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πατρίτσια της αλυσίδας Πειραιώς 193, Ιεροφαντών κτλ, μεγάλο VFM, μιγάδα, η παρουσία της (μαζί με εκείνη της Violetta απο  την Τριγγετοαλυσίδα) αποτελεί μια εξωτική νότα που όμως ΔΕΝ  καλύπτει το τεράστιο κενό μιας καλής μαυρούλας που θα έπρεπε να υπάρχει στα αθηναϊκά στούντιο. Μια σωστή αφρικάνικη παρουσία - όπως και ασιατική- λείπει από το ρόστερ των στούντιο - συμφωνείτε;
επαιξε και στο κασσανδρας μια τζενη με πλαστικα βυζια κ κωλο που δε ειχε καμια σχεση με οτι βλεπουμε,κ καλα λατινα αλλα οπως ηρθε χαθηκε

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
επαιξε και στο κασσανδρας μια τζενη με πλαστικα βυζια κ κωλο που δε ειχε καμια σχεση με οτι βλεπουμε,κ καλα λατινα αλλα οπως ηρθε χαθηκε

Γενικότερα η απουσία μαύρης κοπέλας σε στούντιο δε δικαιολογείται

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
υπαρχουν ομως κ τα δυο ειδη σε μασσατζιδικα...  :offtopic:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
υπαρχουν ομως κ τα δυο ειδη σε μασσατζιδικα...  :offtopic:
Επειδή με μασατζίδικα δεν ξέρω πολλά πράγματα - συναγωνιστή παρακαλώ ενημέρωσε, νομίζω πως το θέμα αφορά πολλούς

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.347
Πόντοι
1.206
φιλε block0 δεν ελεγε τιποτα απο εμφανηση αυτη η τζενη κ δεν στο εβγαζε να μπεις μαζι της..

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.347
Πόντοι
1.206

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε block0 δεν ελεγε τιποτα απο εμφανηση αυτη η τζενη κ δεν στο εβγαζε να μπεις μαζι της..
κοιτα,εγω μπηκα μονο και μονο για την εμπειρια,γενικα ειχε σαπια κοιλια με ζαρες,απλα μου κανες κλικο κωλος ενω θυμασαι η φατσα της ηταν γαματα,γελαω που ελεγε me marry u make childrens,χοαχοαχοαχοαχαο,ενα 40αρι εδωσα σε απλο προγραμμα χωρις να χω να θυμαμαι τπτ απο την συνευρεση αυτη,δε τα κλαιω αλλα δε θα τα εδινα ξανα,απλα εμπειρια για το διαφορετικο

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.347
Πόντοι
1.206
κοιτα,εγω μπηκα μονο και μονο για την εμπειρια,γενικα ειχε σαπια κοιλια με ζαρες,απλα μου κανες κλικο κωλος ενω θυμασαι η φατσα της ηταν γαματα,γελαω που ελεγε me marry u make childrens,χοαχοαχοαχοαχαο,ενα 40αρι εδωσα σε απλο προγραμμα χωρις να χω να θυμαμαι τπτ απο την συνευρεση αυτη,δε τα κλαιω αλλα δε θα τα εδινα ξανα,απλα εμπειρια για το διαφορετικο
εγω αλανιαρη οταν την ειδα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom