You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
ετσι μου ειπαι εμενα η τσατσα οτι πηραν τα τασακια .........οσο για μενα δεν εκρυψα απο κανεναν το τι ειμαι φιλτατε (moi)και ουτε το κρυβο...................
τωρα αν εσενα σε χαλαει λοιπαμε αλλα δεν μπωρο να κανω τπτ για την περιπτοσι σου..........
να εισαι καλα .........ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.. :-*
τωρα αν εσενα σε χαλαει λοιπαμε αλλα δεν μπωρο να κανω τπτ για την περιπτοσι σου..........
evitaki κοιτα εδώ το forum είναι σχόλια για ...τανες. Αν εσύ θες να παίξεις το δικηγόρο της τσατσάς σου προτείνω το εξής:
δώσε πανελλήνιες πέρνα νομική τελείωσε την σε 4 χρόνια κάνε την ασκούμενη για 2 χρόνια και μετά άνοιξε δικηγορικό γραφείο το οποίο υπερασπίζει αγενείς και κομπλαρισμένες τσατσάδες!
δώσε πανελλήνιες πέρνα νομική τελείωσε την σε 4 χρόνια κάνε την ασκούμενη για 2 χρόνια και μετά άνοιξε δικηγορικό γραφείο το οποίο υπερασπίζει αγενείς και κομπλαρισμένες τσατσάδες!
ουτε και γω για την περιπτωση σου μπορω να κανω κατι.εδω γραφουμε για στουντιο που εχουν γυναικες.οι τρανσ,τραβεστι και λοιποι εχουν τα δικα τους θρεντ εδω μεσα.οποτε δεν χρειαζεται καθημερινα να γεμιζεις σε αυτο το θρεντ διαφημιστικα τρικακια 'καλημερα' 'καλησπερα' γιατι τα παιδια σου κανανε δικο σου προσωπικο θρεντ γι αυτα.μην εχεις κανενα παραπονο λοιπον. οσο για την τσατσα σου ειπε ψεμματα εαν σου τα ειπε αυτα.δεν ειναι δυνατον να λενε ολοι ψεμματα και αυτη να λεει την αληθεια.τις ξερουμε τι κολαπαστα ειναι οι τσατσαδες.ισως αυτες σας κανουν την μεγαλυτερη ζημια με την αγενεια τους.ετσι μου ειπαι εμενα η τσατσα οτι πηραν τα τασακια .........οσο για μενα δεν εκρυψα απο κανεναν το τι ειμαι φιλτατε (moi)και ουτε το κρυβο...................
Εγω δεν εχω να χωρισο τιποτα παιδια και με κανεναν αλλα την ωρα που εγυνε το συμβαν ειμουνα στο δωματιο οποτε δεν ειδα αν ειναι ετσι η οχι ..... εμενα βγενοντας απο το δωματιο αυτο μου ειπαι εκεινη........ οσο για το αν σε κουρασα λεγοντας καλισπερα η καλημερα σε ολους σου ζηταω συγωμη αλλα δεν ειχα καμια τετεια προθεση ουτε για σενα αλλα ουτε για κανεναν αλλων...................σορρυ και παλι..καληνυχτα
dinosayros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει κανείς ιδέα που παίζουν αύριο οι : Αλίνα - Ναταλία - Λάουρα με τα κοτσιδάκια ?
Depth meter
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λαουρα Δροσοπουλου 95 πρωινη μεχρι τις 5. Αλινα λελας πρωινη επισης...Εχει κανείς ιδέα που παίζουν αύριο οι : Αλίνα - Ναταλία - Λάουρα με τα κοτσιδάκια ?
evitaki κοιτα εδώ το forum είναι σχόλια για ...τανες. Αν εσύ θες να παίξεις το δικηγόρο της τσατσάς σου προτείνω το εξής:
Σωστός!!!!! Ετσι, έτσι. Η τσοκαροτσατσά.
dinosayros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ Mr. Βυθόμετρο !
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Λαουρα Δροσοπουλου 95 πρωινη μεχρι τις 5. Αλινα λελας πρωινη επισης...
-----------
Xμμ.. Μήπως ο φιλος εννοεί την Αλίνα στο λέλας και εσύ την λευκορωσίδα αλίνα .. παπαρίζου του Δροσοπ 95 ? (όπου και η Λάουρα)
νομίζω , είναι διαφορετικές Αλίνες !
-----------
Xμμ.. Μήπως ο φιλος εννοεί την Αλίνα στο λέλας και εσύ την λευκορωσίδα αλίνα .. παπαρίζου του Δροσοπ 95 ? (όπου και η Λάουρα)
νομίζω , είναι διαφορετικές Αλίνες !
dinosayros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά εύχομαι καλό βόλι σε όλους ! Πάω για ξεκούραση μια και αύριο σκοπεύω να δράσω! Τώρα όποια Αλίνα βρεθεί στο διάβα θα τη τιμωρήσω καταλήλως και θα ενημερώσω!
Συναγωνιστή μόνο η Αλίνα Παπαρίζου μετράει (Δροσοπούλου 95) ή άλλη είναι μία μετριότητα πήγα πριν λίγο. Θα γράψω κριτικήΠαιδιά εύχομαι καλό βόλι σε όλους ! Πάω για ξεκούραση μια και αύριο σκοπεύω να δράσω! Τώρα όποια Αλίνα βρεθεί στο διάβα θα τη τιμωρήσω καταλήλως και θα ενημερώσω!
Επισκέπτης
τωρα αγιου μελετιου ειναι η σαμανθα!στις 17.00 θα εχει την ζλατα!φρατζη ,μεχρι τις 23.00 η κωνσταντινα!βριλλησου 60 μετα τις 17.00 η μελινα!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Βριλησσού 12 κλειστό
Βριλησσού 46 η Λίζα Ρωσίδα.
Βριλησσού 46 η Λίζα Ρωσίδα.
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι λεει στη βριλησσου 46 η λιζα???
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
η Liza είναι λίγο ψιλομίλφ αλλά κάνει καλή πίπα μέσα και είναι ανεκτική στο θέμα χρόνου.
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πως παει κανεις στο καινουρι στουντιο της κατεχακη? δε μπορω να καταλαβω απο τον χαρτη!!
χτες,ωρα 22.00.αθανασιας 3 παγκρατι.ειπα να κανω μια καταθεση.ο χωρος αρκετα ζεστος και προσεγμενος.ονομα κοπελας λενα,γυρω στα 30+κατι την εκανα..πολυ ομορφο σωμα και αρκετα καλη στο δωματιο.λεω σημερα να την ξανακανω γα κει μπας και πετυχω κατι αλλο.αυτα!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το στούντιο είναι Κατεχάκη 8 κοντά στη διασταύρωση με την Μεσογείων.Αν δεν έχεις μηχανή η αυτοκίνητο μπορείς να πας με μετρό η λεωφορείο.πως παει κανεις στο καινουρι στουντιο της κατεχακη? δε μπορω να καταλαβω απο τον χαρτη!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K