Το επιχείρημα σου περί πανεπιστημίου είναι εντελώς άστοχο και γιαυτό θα το αφήσω ασχολίαστο. Στο κυρίως πιάτο λοιπόν:
α. Δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος που στο λέω άλλα ο τρόπος που σκέφτεσαι μου θυμίζει τον ΣΕΒ. Πάει ο άλλος για δουλειά, τον πληρώνουν όποτε θέλουν, του συμπεριφέρονται χάλια, δεν πληρώνουν υπερωρίες, δεν πληρώνουν αργίες, σε φωνάζουν για δουλειά όποτε θέλουν αυτοί κι αν τολμήσεις να πεις κάτι, τότε χρησιμοποιούν το ίδιο επιχείρημα με σένα: "αν δεν σ' αρέσει, να πας να πλύνεις πιάτα!".
β. Το επιχείρημα με τα παιδιά που θέλουν να το παίξουν τζόβενα και "ψαρώνουν" απ' τις κοπέλες κλπ (και που εδώ στο site αναφέρονται εντελώς απαξιωτικά ως "αγαπούληδες") είναι παλιό και έχει πια κουράσει! Είναι το εύκολο άλλοθι για τύπους σαν εσένα που το παίζουν έξυπνοι, μπρουτάλ και μάγκες για να συμπεριφέρονται όπως θέλουν. Εγώ λέω πως οι "αγαπούληδες" είναι άτομα που σέβονται τη δουλειά του άλλου και εκτιμούν αυτό που έχουν να τους προσφέρουν οι κοπέλες. Πάνω απ' όλα όμως πιστεύουν πως είναι άνθρωποι σε μια συνεύρεση τους με άλλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (κάτι που μάλλον εσύ δε θα το καταλάβεις ποτέ σου).
γ. Το μόνο σημείο στο οποίο θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι πολλές φορές ζητάνε όσα λεφτά θέλουν και όντως σε διαφορετικές τιμές απ' αυτές που λένε στο site. Απλά μην πάρεις ρε φίλε και μετά βγες και κράξτους ΟΣΟ θες! Αυτός όμως σε καμιά περίπτωση δεν είναι λόγος για να ισοπεδώνεις όλα.
δ. Το παράδειγμα σου με τα σουβλάκια κι αν είναι ατυχές! Κανείς δεν ήρθε στο σπίτι σου την ώρα που έχεις "ορέξεις" να σου πει 50 το απλό κλπ. ΕΣΥ ΠΑΣ στο σουβλατζίδικο όταν πεινάς. Κι αν το σουβλάκι έχει 10Ε, ή το μαγαζί είναι μέσα στη βρώμα, ή στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσουν τα μούτρα του μάγειρα, ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!! Η Αθήνα (ευτυχώς) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ από τέτοια μαγαζιά!!! Δεν κάθεσαι έξω απ' το σουβλατζίδικο να φωνάζεις "εεεεεεε συγχωριανοί, αυτός πουλάει το σουβλάκι 10Ε!!!!!!!!!!"