Δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω...
οπότε πριν από λίγο...
Ο καιρός είναι σχετικά καλός... και είπα να περπατήσω λίγο στο βουνό... ο γιατρός άλλωστε, μου έχει πει ότι στην ηλικία που είμαι κάνει καλό...
Σιγά σιγά με σπορτέξ, άσπρη αθλητική κάλτσα και κλασική γυαλιστερή φόρμα ξεκίνησα... τον γύρο των studio του Βριλησσού Complex...
Ξεκίνημα από τα χαμηλά...
Επίσκεψη στο νεούδι της
Βριλησσού...
24! Η
Νικόλ... ένα όμορφο κοριτσάκι... μαύρα μαλλάκια μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος που κρυβόταν επιμελώς πίσω από την ανίσχυση του μελανού στηθόδεσμού της... συμπαθητικό κωλαράκι... φάνηκε εξ'αρχής κάπως αρχάρια... Εγώ θα την χαρακτήριζα ως "αδιάφορο πορνίδιο της σειράς"... αλλά δεν ξέρω γιατί ίσως στο μέλλον δοκιμάσω από τον νέο αυτό καρπό... (για να δώ τα δωμάτια, εννοείται)
Μετάβαση απέναντι...
Βριλησσού 55: Σαν τα χιόνια!
Βικτώρια... Παλιά γνώριμη... Είχε θητεύσει στο εν λόγω στούντιο μέχρι τον Ιούνιο, αν δεν με απατά η μνήμη μου... Τότε ήταν κοκκινομαλλούσα... τώρα είναι καστανή (και της πάει πολύ κατ' εμέ)... Κάπως αδυνατισμένη μου φάνηκε... Αλλά διατηρεί ακόμα ωραίο κωλαράκι... και φυσικά το στήθος (συλικονούχο προϊόν) που βγάζει οφθαλμό! Χαμογελαστή και πρόσχαρη στο σαλόνι... αποτέλεσε για μένα ευχάριστη έκπληξη!
Βριλησσού 57: Συνεχίζει ακούραστα τον αγώνα η παιχνιδιάρα
Λόλα... μέχρι πρωΐας!!!
Βριλησσού 36: Η
Λάουρα... μην μπερδευτεί κανείς με τόσες Λάουρες που κυκλοφορούν... Πρόκειται για μια ξανθιά παρουσία... μικρή σε ηλικία... προσόντα μέτρια (?)... αδιάφορο πορνίδιο της σειράς κατ' εμέ... θησαυρός ίσως για άλλους...!
Βριλησσού 42: Φεύγει η
Φρίντα... έρχεται η
Αλεξάνδρα... (Δεν πρόλαβα να την δω, γιατί δεν είχε φτάσει ακόμα)! Μια ξανθιά κοπέλα με πλούσια προσόντα... όμορφη θα έλεγα... ενδιαφέρουσα θα έλεγα...
Βριλησσού 46: Προσπέραση... Ούτε που κατάλαβα ότι το προσπέρασα... ίσως γιατί είχα επικεντρωθεί στο κουτάκι μπύρα που είχα ανα χείρας!!! Περπάτημα και μπύρα = υγεία!!!
Τέλος... Τα τελευταία studio της
Βριλησσού...
60!
Βριλησσού 60(ανώγειον):
Αντριάννα...! Γνωστή και από Θησέως 40... Κατσαρά μαλλιά μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους... ωραίο σετάκι σουτιενάκι - κυλοτάκι σε αποχρώσεις ερυθρού - μελανού χρώματος... Συμπαθητική μου φάνηκε... Μικρό στήθος αλλά καλό για τα κυβικά της...
Βριλησσού 60(κατώγειον):
Άνκα... Ψηλή κοπέλα... ωραία γαλάζια μάτια... αδύνατη... αναλογίες μοντέλου θα τολμήσω να πω (?)... μικρό στήθος... compact κωλαράκι... εμένα δεν μου άρεσε.. την βρίσκω λίγο άχαρη... άλλοι ίσως την εκτιμήσουν... γούστα είναι αυτά!
Στο σημείο αυτό έπρεπε να αποχωριστώ την μπύρα μου... :'( :'( :'( και να πάρω τον δρόμο της επιστροφής...
Αυτά...