Επισκέπτης
φρατζη τωρα ειναι η βαλερια!!
βριλλησου 57 ειναι η ευα!
απο βριλλησου συνιστω την ναταλι!ειναι αυριο το βραδυ!
βριλλησου 57 ειναι η ευα!
απο βριλλησου συνιστω την ναταλι!ειναι αυριο το βραδυ!
Στην Ιππώνακτος 14 η Σαμπρινα.
Τόσο χάλια το Σαμπρινάκι? Κρίμα αν ισχύουν αυτά που διαβάζω...Θυμάμαι τότε που στην Λιοσίων 278 περιμέναμε ουρά εφορίας για να την γαμήσουμε .Επειδή ξέρω ότι διαβάζει το forum τις εύχομαι να πάνε όλα καλά εάν έχει όντως πρόβλημα υγείας.
Χμμ... παρακμή.
Φευ! Εάν όντως υπεισέρχεται ο παράγων "ναρκωτικά" δεν δυνάμεθα να πράξωμεν τίποτα.
κανα γαμημενο στουντιο,μπουρδελο θα ανοιξει στσ βορεια προαστεια?εχω βαρεθει να κανω 40 λεπτα αποσταση(τρενο)για να παω στην φυλης)με αποτελεσμα να εχω ξεπαραδιαστει και απο τα cg οταν βαριεμαι ν ατρεχω στην φυληε.ελεος ας με ακουσει κανας τσατσος να ανοιξει κανα σπιτακι.τι κοινωνικος ρατσισμος ειναι τουτος...ολοι εχουμε δικαιωμα στην ευκολη και γρηγορη προσβαση σε υπηρεσιες κοινωνικης ωφελειας...
''''..............Επισκέφθηκα το στούντιο της Σιμόν εχθές το βράδυ για τέταρτη φορά και δυστυχώς η κατάσταση με τις κοπέλες που φέρνει φαίνεται να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Εργαζόταν η Ζωή από τον Άγιο Δομίνικο. Μικρή και ευπαρουσίαστη, με έπεισε να περάσω (βοήθησαν βέβαια και τα ενθουσιώδη σχόλια του ευγενικού κατά τα λοιπά τσάτσου - αν σου αρέσει πέρασε και θα μείνεις ενθουσιασμένος κλπ).
Η εμπειρία καταγράφηκε αν όχι η χειρότερη, σίγουρα από τις χειρότερες που έχω βιώσει σε στούντιο. Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο, ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να χαιδεύει τα μαλιά της και να χασμουριέται (2-3 φορές), μου απώθησε με απαράδεκτο τρόπο τα χέρια όταν προσπάθησα να θέσω σε εφαρμογή τα πολυδιαφημιζόμενα "ελεύθερα πιασίματα", προέβη σε υποτυπώδες στοματικό του ενός λεπτού και εν συνεχεία προσπάθησε να έρθει από πάνω. Φυσικά εόχα ξενερώσει απίστευτα και της ζήτησα να φύγει, κάτι στο οποίο απάντησε με έκδηλη ενόχληση "αυτό δεν γίνεται, εγώ δουλέυω" προτείνοντας μου μάλιστα επιτημιτικά το δείκτη (!!!). Επέμεινα και έφυγε τσατισμένη. Θεωρώ απαραίτητη σημείωση ότι είμαι ευπαρουσίαστος, καθαρός και πάντα ιδιαίτερα ευγενικός με τα κορίτσια.
Βγαίνοντας, με περίμενε ο τσάτσος και με ρώτησε τι συνέβη με την κοπέλα. Του απήντησα ότι εάν ήθελα συμπεριφορά αγγαρείας θα μπορούσα να πάω στο Μεταξουργείο με 15 ευρώ και όχι σε στούντιο (αν και είμαι βέβαιος ότι ακόμη και στο Μεταξουργείο ο μέσος όρος συμπεριφοράς των κοριτσιών είναι καλύτερος). Μου απάντησε "τι να σου πώ αγόρι μου, φταίτε και εσείς που τους δίνετε αξία" και με προέτρεψε να θέσω τα παράπονα μου υπόψη της ιδιοκτήτριας του σπιτιού για να την απομακρύνει (μάλλον αντιφατικός έναντι των αρχικών του σχολίων για την κοπέλα ο συμπαθής τσάτσος). Προσέθεσε δε "μη μου ζητήσεις πίσω λεφτά, θα σκοτωθώ μαζί της", όπου του απήντησα ότι μπορεί να τα κρατήσει και ζήτησα πίσω μόνο τα 10 ευρώ που είχα πληρώσει έξτρα για μασάζ που φυσικά δεν μου έκανε (και μου τα έδωσε).
Όπως ανέφερα και στην αρχή, ήταν η τέταρτη μου εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο, τον οποίο μάλιστα είχα επισκεφθεί ως ο πρώτος πελάτης όταν άνοιξε υπό τη Σιμόν και είχα εκτιμήσει ιδιαίτερα τις εξαιρετικές υπηρεσίες της ίδιας και τη διάθεση της να φέρει ένα νέο αέρα στο χώρο. Ακολούθησαν μία μετριότατη εμπειρία με τη Σερβα Λάνα, μία καλή εμπειρία με τη Ρουμάνα Καίτη και η χθεσινή απαράδεκτη εμπειρία με τη Ζωή. Όμως, σε ένα καλό στούντιο οι μέτριες και κακές εμπειρίες δεν μπορούν να είναι αποδεκτές με τέτοια συχνότητα και προσωπικά μάλλον δεν πρόκειται να ξαναεπισκεφθώ το χώρο.
Πληροφορίες επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ζωή
Ημερ/νια επίσκεψης: 05.09.2007 ..........''
μπραβο φιλε , + 100000000
ετσι ειναι , οπως ακριβως τα λες , αλλα οπως παντα θα το παρουν το κοριτσι θα το πανε σε αλλο studio θα το βαπτισουν με αλλο ονομα , και εμεις θα το ξαναπληρωσουμε και χανουμε τα λεφτα παλι
φανταζομαι παντως πως αισθανθικες οταν καβλωμενος και ετοιμος για '' φικιφικι ''
να σε ξενερωνει τοσο γερα οι γκομενα
φιλε ευχομαι να μην σου τυχη ποτε ξανα .......
πηγαινε και πνιξε τον πονο σου μεσα σε δυο μεγαλα ωραια και ολα θα πανε καλα .........