Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.679
Πόντοι
46.423
K88.jpg

Katy is back !!!

:erection:

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Η καταλεγια ειναι ακομη πιο ωραια, ομως η ηλεκτρα τη βαζει κατω σε υπηρεσιες χαλαρα, και εινσι στο κατω κστω κι αυτη ομορφη
Ποια είναι αυτή η Καταλέγια; Εγώ δεν την ξερω. Μόνο έχω ακούσει ότι έχει κανει πλαστική ακόμα και στο ματοτσίνορο.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.341
Πόντοι
2.666
Ποια είναι αυτή η Καταλέγια; Εγώ δεν την ξερω. Μόνο έχω ακούσει ότι έχει κανει πλαστική ακόμα και στο ματοτσίνορο.
Γνωστη στα στουντιο εδω και πολυ καιρο, εχει φουλ κοινο, εγω την ειχα πετυχει χωρις πλαστικες, αν εκανε και πλαστικες θεωρω οτι ηταν περιττο...

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
130
Πόντοι
0
Η καταλεγια ειναι ακομη πιο ωραια, ομως η ηλεκτρα τη βαζει κατω σε υπηρεσιες χαλαρα, και εινσι στο κατω κστω κι αυτη ομορφη
Μαζί σου αλλά ένας που έρχεται από επαρχία που λέει θέλει να γαμησει την ομορφότερη (που οκ δεν είναξ τέλεια αλλά δεν είναι και φόλα στο πρόγραμμα) αν θέλει καλές υπηρεσίες πάει και με την γυναίκα του

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Απίστευτα καυλιάρα γυναικάρα ( ψηλή - σωματάρα ) με αυτοπεποίθηση από την πρώτη ματιά. Ξεκινάει από χαμηλές στροφές ( χάδια και να πασπατεύει λες κ είναι η κοπέλα μου ή μάλλον κ καλύτερα, σε σημείο να σκέπτομαι - oscar ερμηνείας σχεδόν με έπεισε ότι γουστάρει ) και φτάνει άνετα σε υψηλές (αναμενόμενο τώρα που που μάθαμε ποια είναι). Σοκαριστικό - τώρα που το ξαναθυμάμαι- πόσο άνετη ( ούτε καν είπε ποια είναι ) και μη ψώνιο . Να πω ότι το τίμησε το 100ρικο ( για επιπλέον χρόνο ) ακούγεται αστείο. Εμπειρία... Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, μάλλον.. σίγουρα, ήμουν τυχερός, παρά τα καλά χαρακτηριστικά μου... Ωχ αμάν πραγματικά, και εκτός από την αρχική σημασία του Post...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom