Λ.αθημων 413Καλησπέρα που βρίσκεται το Hotel Palace?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 3.715
πήγαινε Κηφισού 30 Κηφισού 60, μακριά από Τζένη, Νίνα, ότι άλλο όνομα δοκίμασε και μην ξεχάσεις να μας γράψεις πως πέρασεςΡε παιδιά είμαι από επαρχία και αύριο ανεβαίνω Αθήνα για δουλειές μετά από αρκετό καιρό.. θα είμαι περιοχές Νίκαιας και Αιγάλεω προτείνεται κάτι καλο
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 496
Αν δεν τα δώσεις τι μπορεί να γίνει;Πήρα και μια Λατίνα ανεξάρτητη βιζιτου των διακοσίων καφετιών. Όπως ήρθε την εστειλα. Φίφτι έουροζ ζητησε για το ταξί.
Αν δεν τα δώσεις τι μπορεί να γίνει;
Ξέρω γω; Μπορεί να σου κλάσει μια μάντρα αρχιδια. Μπορεί να έρθει ο νταβας να τις αρπάξεις. Μπορεί, μπορεί,μπορεί. Πολλά μπορεί.
Τεσπα οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες και βασικά εγώ έφταιγα που την κουβάλησα ενώ λίγο πολύ περίμενα τι θα δω. Για αυτό και της έδωσα
Διεισδυτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 370
- Πόντοι
- 21
Κύριοι ψάχνω τριχωτή κορασίδα για σήμερα το βράδυ , έχει υπόψιν κάποιος κάποια?
Raul11
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Πειραιώς στην καταλεγια δεν έχεις ξαναγανησει τέτοιο μουνι ούτε εσύ ούτε εγωΡε παιδιά είμαι από επαρχία και αύριο ανεβαίνω Αθήνα για δουλειές μετά από αρκετό καιρό.. θα είμαι περιοχές Νίκαιας και Αιγάλεω προτείνεται κάτι καλο
Αρκούδα ,έχει μια η Νίνα στο δωμάτιο που τη χρησιμοποιεί στο πρόγραμμα της αρκούδας που παρέχει. Αρκεί να είσαι μικρός.Κύριοι ψάχνω τριχωτή κορασίδα για σήμερα το βράδυ , έχει υπόψιν κάποιος κάποια?
Τελευταία τροποποίηση:
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 3.715
οι χειμωνιάτικες είναι ακόμη με ναφθαλίνηΚύριοι ψάχνω τριχωτή κορασίδα για σήμερα το βράδυ , έχει υπόψιν κάποιος κάποια?
Σιγα...Πειραιώς στην καταλεγια δεν έχεις ξαναγανησει τέτοιο μουνι ούτε εσύ ούτε εγω
Raul11
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Ναι και τι έγινε?
Ο διεισδυτης και ο Ραούλ καινούργιοι και διδυμάκια . Έφτιαξαν το προφίλ την ίδια μέρα. 3 Νοεμβρίου 24. Καλώς τα παιδιά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν έχεις κανένα μωρό καλύτερο υπόψην σου ριχτοΣιγα...
Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Έχω πάρει vow of silence.Ναι και τι έγινε?
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K