You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)
Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.633
- Πόντοι
- 2.591
Έχουν γραφτεί κριτικές για την συγκεκριμένη, Ταϊλάνδεζα κοντή ,σώμα τσουπωτο με τεράστιες βυζάρες απλώς τώρα έχει βάλει ψεύτικες φωτογραφίες από τής αληθινές που είχε.Με Βίκυ από κ30/60 με τις βυζάρες έχει κανείς εμπειρία??αξίζει η να προσπεράσω?
καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
ΜΗΠΩΣ έχει δει κανείς τη Βικτώρια από Θεσσαλίας 136 ή ακόμα καλύτερα την έχει πάρει στο δωμάτιο;
Υποψιάζομαι μαϊμουδένιες φωτογραφίες στο σάιτ γιατί το σώμα που δείχνουν δεν ταιριάζει με την περιγραφή ύψος 167 εκ. και βάρος 60 κιλά.
ΜΗΠΩΣ έχει δει κανείς τη Βικτώρια από Θεσσαλίας 136 ή ακόμα καλύτερα την έχει πάρει στο δωμάτιο;
Υποψιάζομαι μαϊμουδένιες φωτογραφίες στο σάιτ γιατί το σώμα που δείχνουν δεν ταιριάζει με την περιγραφή ύψος 167 εκ. και βάρος 60 κιλά.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.061
- Πόντοι
- 2.846
Να ξέρεις ότι οι φωτός του erotic portal 7 στις 10 είναι μουφα , άλλη μουναρα βλέπεις στις φώτο άλλη αντικρίζεις από κοντά , ειδικά στα studio της Κασσανδρας ,Τριγγετα και αλυσιδα Κροκεων και Ηλιου εκτός ότι κάποια κορίτσια δίνουν φωτο με φίλτρα από Insta άλλες δίνουν και μουφα φωτός στο portlal για να μην δώσουν τις πραγματικές τους....Χρόνια Πολλά Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του bou! Να ρωτήσω, με τη Τζένη που είναι τώρα στο Κροκέων πάνω, έχει περάσει κανείς; Οι φωτό ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα;
Για εμένα είναι αρκετά μουφα το portlal εκτός από κάποιες συγκεκριμένες κοπελες που έχουν δώσει κανονικές δικές τους φωτός από φωτογραφιση δικιά τους
Nteminio(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 889
- Πόντοι
- 990
Γραφω εδω κριτικη για αριστοτελους 5 , γιατι δεν μπορω στην καρτελα του μαγαζιου. Μπελλα λοιπον. Ενα ευδιαθετο, καθαρο και περιποιημένο μιλφακι. Βυζι πολυ καλο που δεν καταλαβα αν ειναι φυσικο η οχι, με πολλη καλη ρογα που δέχεται πιπιλα. Μπαίνει επιθετικά με γλωσσόφιλα ενω εγω παιζω με το μουνακι της. Δαχτυλα δεν δεχετε. Πολυ καλη και εμπειρη πιπα. Γυριζει στα τεσσερα για να βλεπω την κολαρα της. Εχει ομορφο δερμα και είναι απολαυστική. Για την εμπειρία ειναι καλη.
Λοιπόν μάγκες, θα γράψω 2 πραγματάκια εδώ και όχι στα μασάζ, αφού το Λελας ίσως κάπως να θεωρείται και στούντιο. Βασικά θέλω να καταλάβετε, για πόσο ζώα μας περνάνε και πόσο μαλάκας αισθάνομαι, που αν και σχετικά εύπορος, ψηλός και γυμνασμένος, έχω καταλήξει στα 47 μου χρόνια, στην ανάγκη της κάθε (δηλωμένης) πουτάνας, ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν τελείως διαφορετικά. Και για να μη μακρηγορώ, περνάω στο δια ταύτα..
Μετά από Κυριακάτικη προπόνηση στο γυμναστήριο, δυστυχώς άρχισα πάλι να ψάχνομαι για σεξ. Κοιτάω μια τα μασάζ που τα περισσότερα ήταν ανοιχτά μέχρι τις 7 και το μάτι μου πέφτει ( πάλι δυστυχώς) στο Λέλας και στην Ηλέκτρα. Ωραίο μουνι φαινότανε, διαβάζω μια και τις κριτικές, διθυραμβικές.. Περνώ τηλ. για εξακρίβωση (μη κάνω τόσο δρόμο τσάμπα) , αλλά κάνω το μοιραίο λάθος να αναφέρω ότι πρώτη φορά θα πήγαινα εκεί. Η τσα2 μου λέει οκ αφού είναι έτσι δε μπορώ να σου κλείσω ραντεβού και ότι θα περιμένεις (για να γαμήσεις φαντάστηκα). Λέω δε γαμιέται, αν και δεν είμαι καθόλου του περίμενε..Φτάνω εκεί 6.28, μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο, αλλά θα βγει σε λίγο, αφού έχει απλό πρόγραμμα. Περνάει η ώρα, πάει 7(!) και εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω, χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει τύπος με ραντεβού στις 7!!! Έρχεται η Ηλεκτρα για να κάνει τη χάρη της τσατσάς να τη δω και ετοιμάζονται να τη βάλουν στο ραντεβού.
Όπως καταλαβαίνετε, τη τσά2 τη στόλισα. Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα ότι θα έβγαινε σε λίγο και ότι είχε ραντεβού, το οποίο όλος τυχαίως ξέχασε να μου αναφέρει , μου ζήτησε και τα ρέστα. Τι να πω ντροπή, εγώ προσωπικά θα αργήσω να ξαναπατήσω σε τέτοια μπουρδέλα. Και σιγά τη γκόμενα, που αποθεώνουν, αλλά αυτό μπορεί κανείς να πει περί ορέξεως.. Μου αρέσει που ο άλλος γράφει οτι η τσατσά είναι ξήγα, επειδή έκλεισε ραντεβού αλλά την άφησε να τη δει, μήπως δε του άρεσε τελικά, πριν το περάσει δωμάτιο Έκανα δηλαδή τόσο δρόμο , πάρκαρα κοντά στη πλατεία Αττικής με φόβο να μου σπάσουν το αμάξι και να φάω καμία μαχαιριά, μόνο και μόνο για να πάω να τη δω.!!!Αυτή αδικείται, πρύτανης σε πανεπιστήμιο έπρεπε να γίνει
Μετά από Κυριακάτικη προπόνηση στο γυμναστήριο, δυστυχώς άρχισα πάλι να ψάχνομαι για σεξ. Κοιτάω μια τα μασάζ που τα περισσότερα ήταν ανοιχτά μέχρι τις 7 και το μάτι μου πέφτει ( πάλι δυστυχώς) στο Λέλας και στην Ηλέκτρα. Ωραίο μουνι φαινότανε, διαβάζω μια και τις κριτικές, διθυραμβικές.. Περνώ τηλ. για εξακρίβωση (μη κάνω τόσο δρόμο τσάμπα) , αλλά κάνω το μοιραίο λάθος να αναφέρω ότι πρώτη φορά θα πήγαινα εκεί. Η τσα2 μου λέει οκ αφού είναι έτσι δε μπορώ να σου κλείσω ραντεβού και ότι θα περιμένεις (για να γαμήσεις φαντάστηκα). Λέω δε γαμιέται, αν και δεν είμαι καθόλου του περίμενε..Φτάνω εκεί 6.28, μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο, αλλά θα βγει σε λίγο, αφού έχει απλό πρόγραμμα. Περνάει η ώρα, πάει 7(!) και εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω, χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει τύπος με ραντεβού στις 7!!! Έρχεται η Ηλεκτρα για να κάνει τη χάρη της τσατσάς να τη δω και ετοιμάζονται να τη βάλουν στο ραντεβού.
Όπως καταλαβαίνετε, τη τσά2 τη στόλισα. Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα ότι θα έβγαινε σε λίγο και ότι είχε ραντεβού, το οποίο όλος τυχαίως ξέχασε να μου αναφέρει , μου ζήτησε και τα ρέστα. Τι να πω ντροπή, εγώ προσωπικά θα αργήσω να ξαναπατήσω σε τέτοια μπουρδέλα. Και σιγά τη γκόμενα, που αποθεώνουν, αλλά αυτό μπορεί κανείς να πει περί ορέξεως.. Μου αρέσει που ο άλλος γράφει οτι η τσατσά είναι ξήγα, επειδή έκλεισε ραντεβού αλλά την άφησε να τη δει, μήπως δε του άρεσε τελικά, πριν το περάσει δωμάτιο Έκανα δηλαδή τόσο δρόμο , πάρκαρα κοντά στη πλατεία Αττικής με φόβο να μου σπάσουν το αμάξι και να φάω καμία μαχαιριά, μόνο και μόνο για να πάω να τη δω.!!!Αυτή αδικείται, πρύτανης σε πανεπιστήμιο έπρεπε να γίνει
Ναι, το ξέρω ευχαριστώ.Να ξέρεις ότι οι φωτός του erotic portal 7 στις 10 είναι μουφα , άλλη μουναρα βλέπεις στις φώτο άλλη αντικρίζεις από κοντά , ειδικά στα studio της Κασσανδρας ,Τριγγετα και αλυσιδα Κροκεων και Ηλιου εκτός ότι κάποια κορίτσια δίνουν φωτο με φίλτρα από Insta άλλες δίνουν και μουφα φωτός στο portlal για να μην δώσουν τις πραγματικές τους....
Για εμένα είναι αρκετά μουφα το portlal εκτός από κάποιες συγκεκριμένες κοπελες που έχουν δώσει κανονικές δικές τους φωτός από φωτογραφιση δικιά τους
Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του site. Μόλις πριν λίγο γύρισα από το sensuality σε επίσκεψη με την Αλίνα την οποία έχω τιμήσει αρκετές φορές . Το πρόβλημα λοιπόν ήταν σήμερα η τσα τσα. Μία χοντρή Ουκρανεζα σύμφωνα με τα λεγόμενα της με κοντό αντρικό κούρεμα μελαχρινή. Η τύπισσα στα δέκα λεπτά άρχισε να χτυπάει την πόρτα. Η κοπέλα άρχισε να αγχώνεται και να προσπαθεί να με κάνει να τελειώσω το συντομότερο. Μετά από δύο τρίτα λεπτά τα ίδια... Η κοπέλα φανερά αρχόμενη και πιεσμένη μου ζήτησε πόσες φορές συγνώμη και έφυγε. Κατά την έξοδο της άκουσα και κάποιους διαπληκτισμούς. Την κοπέλα την ξέρω και δεν συμπεριφέρεται έτσι. Οπότε ή η τσατσά πιέζει ή το μαγαζί. Αν είναι ευθύνη της τσατσας να την βάλουν από το μαγαζί στην θέση της. Αν τώρα είναι γραμμή του μαγαζιού να μας το πουν ότι ο χρόνος στο απλό πρόγραμμα είναι 10 λεπτά να μην ξαναπάμε.
Την συγκεκριμένη κοπέλα την έχω πάρει πάρα πολλές φορές στον Κηφισό. Αστέρι από τα λίγα όταν το πάρει χαμπάρι τι πάταγο μπορεί να κάνει μόνη της την βλέπω σε γραφείο. Στον Κηφισό δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ με τον χρόνο. Βέβαια την συγκεκριμένη τσα2 δεν την έχω πετύχει. Όπως και να έχει από την στιγμή που πλήρωσες για 15 έπρεπε να το πεις και να το κάνεις και εσύ θέμα. Δεν έχω καταλάβει αν αλλάζουν οι τσα2δες ή αν πανε η καθεμία σε συγκεκριμένο πχ στο Κ60 όλη την ώρα πετυχαίνω μια ξανθιά με καρέ κάπως μαλλί και άριστα ελληνικά η οποία είναι ευγενέστερη και αρκετά διακριτική, λέμε και καμια κουβέντα παραπάνω επειδή πάω συχνά εκεί. Δεν ξέρω... Αν ξέρει κάποιος ας πει...Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του site. Μόλις πριν λίγο γύρισα από το sensuality σε επίσκεψη με την Αλίνα την οποία έχω τιμήσει αρκετές φορές . Το πρόβλημα λοιπόν ήταν σήμερα η τσα τσα. Μία χοντρή Ουκρανεζα σύμφωνα με τα λεγόμενα της με κοντό αντρικό κούρεμα μελαχρινή. Η τύπισσα στα δέκα λεπτά άρχισε να χτυπάει την πόρτα. Η κοπέλα άρχισε να αγχώνεται και να προσπαθεί να με κάνει να τελειώσω το συντομότερο. Μετά από δύο τρίτα λεπτά τα ίδια... Η κοπέλα φανερά αρχόμενη και πιεσμένη μου ζήτησε πόσες φορές συγνώμη και έφυγε. Κατά την έξοδο της άκουσα και κάποιους διαπληκτισμούς. Την κοπέλα την ξέρω και δεν συμπεριφέρεται έτσι. Οπότε ή η τσατσά πιέζει ή το μαγαζί. Αν είναι ευθύνη της τσατσας να την βάλουν από το μαγαζί στην θέση της. Αν τώρα είναι γραμμή του μαγαζιού να μας το πουν ότι ο χρόνος στο απλό πρόγραμμα είναι 10 λεπτά να μην ξαναπάμε.
Φεύγοντας με χαιρέτισε κιόλας... Στο τσακ κρατήθηκα να μην την αρχίσω στα μπινελίκια...Την συγκεκριμένη κοπέλα την έχω πάρει πάρα πολλές φορές στον Κηφισό. Αστέρι από τα λίγα όταν το πάρει χαμπάρι τι πάταγο μπορεί να κάνει μόνη της την βλέπω σε γραφείο. Στον Κηφισό δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ με τον χρόνο. Βέβαια την συγκεκριμένη τσα2 δεν την έχω πετύχει. Όπως και να έχει από την στιγμή που πλήρωσες για 15 έπρεπε να το πεις και να το κάνεις και εσύ θέμα. Δεν έχω καταλάβει αν αλλάζουν οι τσα2δες ή αν πανε η καθεμία σε συγκεκριμένο πχ στο Κ60 όλη την ώρα πετυχαίνω μια ξανθιά με καρέ κάπως μαλλί και άριστα ελληνικά η οποία είναι ευγενέστερη και αρκετά διακριτική, λέμε και καμια κουβέντα παραπάνω επειδή πάω συχνά εκεί. Δεν ξέρω... Αν ξέρει κάποιος ας πει...
Την συγκεκριμένη κοπέλα την έχω πάρει πάρα πολλές φορές στον Κηφισό. Αστέρι από τα λίγα όταν το πάρει χαμπάρι τι πάταγο μπορεί να κάνει μόνη της την βλέπω σε γραφείο. Στον Κηφισό δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ με τον χρόνο. Βέβαια την συγκεκριμένη τσα2 δεν την έχω πετύχει. Όπως και να έχει από την στιγμή που πλήρωσες για 15 έπρεπε να το πεις και να το κάνεις και εσύ θέμα. Δεν έχω καταλάβει αν αλλάζουν οι τσα2δες ή αν πανε η καθεμία σε συγκεκριμένο πχ στο Κ60 όλη την ώρα πετυχαίνω μια ξανθιά με καρέ κάπως μαλλί και άριστα ελληνικά η οποία είναι ευγενέστερη και αρκετά διακριτική, λέμε και καμια κουβέντα παραπάνω επειδή πάω συχνά εκεί. Δεν ξέρω... Αν ξέρει κάποιος ας πει...
εύπορος, ψηλός και γυμνασμένος, έχω καταλήξει στα 47 μου χρόνια, στην ανάγκη της κάθε (δηλωμένης) πουτάνας,
"διαβάζω μια και τις κριτικές, διθυραμβικές..
πάρκαρα κοντά στη πλατεία Αττικής με φόβο να μου σπάσουν το αμάξι και να φάω καμία μαχαιριά"
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και επίτρεψέ μου 2-3 σχόλια:
α) για το ότι έχεις καταλήξει στην ανάγκη της κάθε πουτάνας, γνώμη μου ότι είναι προτιμότερο να πληρώνεις από το να παρακαλάς την κάθε επηρμένη καριόλα μπας και σου κάτσει.
β) τα ψέματα και οι μισές αλήθειες από τις τσατσάδες είναι δυστυχώς μέρος του παιχνιδιού. Πάντα να έχουμε σχέδιο β, ακόμα κι αν έχουμε ραντεβού.
γ) για τις διθυραμβικές κριτικές ΠΑΝΤΑ κρατάμε μικρό καλάθι. Οι ποιο πολλές γράφονται μάλλον για να κοκορευτεί ο παίχτης παρά για να μας ενημερώσει για την κοπέλα.
δ) απογευματινή ώρα στην πλατεία Αττικής (ή μήπως Αμερικής που είναι δίπλα στο Λέλας;) δεν έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου σπάσουν το όχημα ή να σε μαχαιρώσουν. Μεταμεσονύκτιες ώρες δεν κυκλοφορώ εκεί για να ξέρω αν και πόσο αγριεύουν τα πράγματα.
luposolitario1261
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Αξίζει με τα μπούνια. Γνώμη μου πάντα.Με Βίκυ από κ30/60 με τις βυζάρες έχει κανείς εμπειρία??αξίζει η να προσπεράσω?
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 348
- Πόντοι
- 301
Οι πιο πολλές γράφονται γιατί είναι χορηγούμενες. Παροχή υπηρεσιών δηλαδή. Πληρώνονται και σε είδος. Όπως και άλλες υπηρεσίες άλλωστε."διαβάζω μια και τις κριτικές, διθυραμβικές..
πάρκαρα κοντά στη πλατεία Αττικής με φόβο να μου σπάσουν το αμάξι και να φάω καμία μαχαιριά"
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και επίτρεψέ μου 2-3 σχόλια:
α) για το ότι έχεις καταλήξει στην ανάγκη της κάθε πουτάνας, γνώμη μου ότι είναι προτιμότερο να πληρώνεις από το να παρακαλάς την κάθε επηρμένη καριόλα μπας και σου κάτσει.
β) τα ψέματα και οι μισές αλήθειες από τις τσατσάδες είναι δυστυχώς μέρος του παιχνιδιού. Πάντα να έχουμε σχέδιο β, ακόμα κι αν έχουμε ραντεβού.
γ) για τις διθυραμβικές κριτικές ΠΑΝΤΑ κρατάμε μικρό καλάθι. Οι ποιο πολλές γράφονται μάλλον για να κοκορευτεί ο παίχτης παρά για να μας ενημερώσει για την κοπέλα.
δ) απογευματινή ώρα στην πλατεία Αττικής (ή μήπως Αμερικής που είναι δίπλα στο Λέλας;) δεν έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου σπάσουν το όχημα ή να σε μαχαιρώσουν. Μεταμεσονύκτιες ώρες δεν κυκλοφορώ εκεί για να ξέρω αν και πόσο αγριεύουν τα πράγματα.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.061
- Πόντοι
- 2.846
Θα συμφωνήσω μαζί σου , μπορεί να έχει σωματαρα και απίστευτη βυζαρα να καραμελωνει απίστευτα τις @@ρες με σάλια και να πιπωνει καλα αλλά στο γαμησι δεν αντέχει τα μεγάλα καυλια και με μένα ζοριζεται λόγο μεγέθους , είναι το μόνο μιον ότι έιναι ρηχή η μουνα της ,και είναι και ψηλο αλογακι η καυλα , γενικά η τριάδα Ναντια , Ελενα και το άλλο το σαμιαμιδι έχουν μικρά μουνια ..... αλλά είναι ότι πιο έκφυλα σε στυλ slatinas που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε studio και βγάζουν καλα γούστα και οι τρεις τους ,Πέρασα και μια βόλτα απ την Ελένη στο Συγγρού 108.
Λεπτή με φυσικά,γεματα 3.5 βυζιά.
Αλλά μου λέγε χύσε στην πρώτη σταση και ψιλοεκλεβε να αποφύγει το κοπάνημα στο πισωκολλητο.
Ανυπομονώ πάλι να πάω να ξεσκίσω Ελενα μέσα στη βδομάδα αλλά έχω τσεκάρει και νέα πορνιδια για τσεκ και αλλού , θα δω που θα κάτσει η μπίλια .....
nikolakis66
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 861
- Πόντοι
- 376
φωτογραφιες κοντα στη πραγματικοτητα. για ισπανικο θα πρεπει να σκασεις 100+ . οι βυζαρες μαλλον εχουν υποστει επεμβαση. αν οχι ειναι απλα πολυ καλες.Με Βίκυ από κ30/60 με τις βυζάρες έχει κανείς εμπειρία??αξίζει η να προσπεράσω?
στη πιπα ανευ δειχνει να σιχαινεται και να θελει να "φυγει" γρηγορα. με προφυλακτικο σαφως ανεβασε επιπεδο αλλα παλι δεν αφιερωσε χρονο. μαλλον ουδετερη αποψη και δεν ξερω αν θα ξαναπερασω.
cannonball
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2025
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Mε κριτικές δεν είναι να πολύ ασχολείσαι αν και οι original φαίνονται …Οι πιο πολλές γράφονται γιατί είναι χορηγούμενες. Παροχή υπηρεσιών δηλαδή. Πληρώνονται και σε είδος. Όπως και άλλες υπηρεσίες άλλωστε.
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 348
- Πόντοι
- 301
Αν έχεις λίγο εμπειρία, λίγο μόνο κάνουν μπαμ μόνο από τον συγγραφέα...Mε κριτικές δεν είναι να πολύ ασχολείσαι αν και οι original φαίνονται …
Παλιότερα έπαιζαν πολλές original. Τώρα είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ.
cannonball
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2025
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
O κόσμος βαρέθηκε και είναι λογικό κλείνει 2 δεκαετίες το σάιτ … όποιος ήταν να γράψει έγραψε και η νέα γενιά δε το έχει και πολύ με τις πουτανες (δε βλέπεις πια πιτσιρικάδες στα μπουρδελα)Αν έχεις λίγο εμπειρία, λίγο μόνο κάνουν μπαμ μόνο από τον συγγραφέα...
Παλιότερα έπαιζαν πολλές original. Τώρα είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ.
Στα call γίνεται ποιο ντόρος αλλά είναι άλλα τα budget και τα συμφέροντα ..
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.301
- Πόντοι
- 3.246
τι συγκρινεις? παλιες εποχες με τωρα? οι πιτσιρικαδες γαμανε συνομιλικες που ειναι πιο ευκολες πλεον δεν ειναι οπως πριν 20 χρονιαO κόσμος βαρέθηκε και είναι λογικό κλείνει 2 δεκαετίες το σάιτ … όποιος ήταν να γράψει έγραψε και η νέα γενιά δε το έχει και πολύ με τις πουτανες (δε βλέπεις πια πιτσιρικάδες στα μπουρδελα)
Στα call γίνεται ποιο ντόρος αλλά είναι άλλα τα budget και τα συμφέροντα ..
και δεν υπαρχει και η οικονομικη ανεση που υπηρχε παλαιοτερα εχουν αλλαξει πολλα
Ασε που οι περισσοτεροι ειναι παρτακιδες μπαινουν στο site και ρωτανε μονο και δε προσφερουν τιποτα ,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K