Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 216
- Πόντοι
- 21
Μεγάλο ΝΑΙ! Το έχω κάνει φαντασίωση πολλές φορές με την Κάτα!Ψήνεται κανείς να παρτουζοσουμε kataleya?
Μεγάλο ΝΑΙ! Το έχω κάνει φαντασίωση πολλές φορές με την Κάτα!Ψήνεται κανείς να παρτουζοσουμε kataleya?
Κάνει παρτουζα η kataleyq???Μεγάλο ΝΑΙ! Το έχω κάνει φαντασίωση πολλές φορές με την Κάτα!
Φτιαξε νημα οι παρτουζιαρηδες ,και να περνατε απο επιτροπη Καταληλοτητας και νοικιαστε και ενα mini busΜεγάλο ΝΑΙ! Το έχω κάνει φαντασίωση πολλές φορές με την Κάτα!
Οι άγνωστοι. Έτσι είναι θα είναι το όνομα του νήματος. Αλήθεια, ποιος κάνει παρτούζα με άγνωστο;Φτιαξε νημα οι παρτουζιαρηδες ,και να περνατε απο επιτροπη Καταληλοτητας και νοικιαστε και ενα mini bus
Οι σκληροί γαμιάδες του bou κάνουν. Αλλος γάμαει πάνω στο κομοδίνο, άλλος πάνω στο φωτιστικό στο ταβάνι, άλλος σκαρφαλώνει πάνω στον τοίχο σαν την αράχνη, άλλος κάτω απο το κρεβάτι. Στην παρτούζα με άγνωστο θα κολώσουν??Οι άγνωστοι. Έτσι είναι θα είναι το όνομα του νήματος. Αλήθεια, ποιος κάνει παρτούζα με άγνωστο;
Ναι αλλά όχι με Καταλεγια. Με τη Τζένη απο Κηφισου30,60 που της έχει αδυναμία!!!Ο @Nongrata κανει αρκει να χεις μια κρεμαστρα μαζι σου
παιχτη, την εχεις δει απο κοντα ?
Φαίνεται πολυβόλο, αλλά δεν βλέπω κριτικές. Ξέρουμε κάτι;
Όχι φίλε μου.παιχτη, την εχεις δει απο κοντα ?
Σε σημερινή πρωινή συνάντηση στο Κ4β δεν το είχε στο μενού. Είναι δουλεμενη πάντως κ φαίνεται. Την χρησιμοποιεί μόνο για το OF της,απ' ότι Μ είπε...Η Μολλυ τον παιρνει απτο γκωλο;
Με την Μολλυ που από ότι βλέπω δουλεύει Κασσανδρας 4β, Τριγγετα 3 και Βριλήσσου 46 έχει πάει κάποιος; Να μας πει εντυπώσεις
Συνάντηση σήμερα με το καυλακι. Ευχαριστημένος, βάση των απαιτήσεων μου, φυσικά-θα την ξανασυναντησω. Από κοντά ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Κωλο δεν δίνει, απ' ότι μου ειπε. Έχω ανεβάσει κριτική, ελπίζω να εγκριθεί...Με την Μολλυ που από ότι βλέπω δουλεύει Κασσανδρας 4β, Τριγγετα 3 και Βριλήσσου 46 έχει πάει κάποιος; Να μας πει εντυπώσεις
αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι οι φωτος ειναι καραφεηκ.Όχι φίλε μου.
Την είδα εγώ πριν λίγο καιρό. Εκφυλη καυλοφατσα για πρόστυχα γαμησια, αλλά πολλά παραπανίσια κιλά, πολλά όμως.παιχτη, την εχεις δει απο κοντα ?
Από την ίδια αλυσίδα με την Αντριάννα κανείς δεν δοκίμασε ακόμα; Φαίνεται κούκλα!!!!Με την Μολλυ που από ότι βλέπω δουλεύει Κασσανδρας 4β, Τριγγετα 3 και Βριλήσσου 46 έχει πάει κάποιος; Να μας πει εντυπώσεις
Από την ίδια αλυσίδα με την Αντριάννα κανείς δεν δοκίμασε ακόμα; Φαίνεται κούκλα!!!!
Φίλτατε Clon νομίζω αναμένουμε κριτική.Και καλή χρονιά ρεεεεεεεεεεεε, ότι καλύτερο εύχομαι με πολούς πωπούςΣυνάντηση σήμερα με το καυλακι. Ευχαριστημένος, βάση των απαιτήσεων μου, φυσικά-θα την ξανασυναντησω. Από κοντά ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Κωλο δεν δίνει, απ' ότι μου ειπε. Έχω ανεβάσει κριτική, ελπίζω να εγκριθεί...
Χμμμμμ, θα συμφωνήσω, αλλά δεν βλέπω πολλές υπηρεσίες στην Αντριάνα. Είδωμεν για κριτική, μη μου ζητάς να κάνω το κασκαντεριλίκι όμως .Δεν λέω για την Μόλλυ, την είδα και δεν μου άρεσε κοντοπούτανο με παπόφατσα και πλαστικό βυζί… αλλά η Αντριάννα στις φωτογραφίες δείχνει μούναρος
Τις ίδιες υπηρεσίες με την Μόλλυ έχει η καρτέλα τηςΧμμμμμ, θα συμφωνήσω, αλλά δεν βλέπω πολλές υπηρεσίες στην Αντριάνα. Είδωμεν για κριτική, μη μου ζητάς να κάνω το κασκαντεριλίκι όμως .