Ναι. Τσέκαρε ποτε δουλεύει. Συνήθως είναι νυχτα. Πάει 7 ή 8 το απόγευμα μέχρι 5 ή 6 το πρωί. Φιλική συμβουλή ποτέ μην πηγαίνεις στο τέλος της βάρδιας τυπου 4 με 5 το πρωί. Σπάνια κάποια κοπέλα τέτοια ώρα θα σε περιποιηθει καλά!!!!! Προσωπικές εμπειρίες πάντα εννοείται!!!Μεχρι 50 και ενα 10ρικο τιπ καλα ειναι. 20λεπτα ειναι οκ
Μπελλα De paris ειπες ετσι ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Οχι ρε τυπε το πολυ εντεκα πρέπει ναμια σπιτιΝαι. Τσέκαρε ποτε δουλεύει. Συνήθως είναι νυχτα. Πάει 7 ή 8 το απόγευμα μέχρι 5 ή 6 το πρωί. Φιλική συμβουλή ποτέ μην πηγαίνεις στο τέλος της βάρδιας τυπου 4 με 5 το πρωί. Σπάνια κάποια κοπέλα τέτοια ώρα θα σε περιποιηθει καλά!!!!! Προσωπικές εμπειρίες πάντα εννοείται!!!
Πεφτει παντοφλα και μουρμουρα αλλιώς
Στις 7 παρα απεξω με το δικανο έτοιμο
Καλά 700 για στούντιο είναι ακραίο ισχύει. Αλλά ποτε μην λες ποτέ. Τόσοι άντρες υπάρχουν..... Εδώ καθόμαστε ποσα χρόνια και γράφουμε για συγκεκριμένες κοπέλες προσέχετε και τέτοια και υπάρχουν άτομα που την πατάνε και πάνε μαζί τους.Οχι ρε φιλε
Δεν υοαρχει αυτο το νούμερο
Και η γυναικα μουναρα είναι κι ολα τα κανει, απλα υπατχει μετα την 3τια βαριομαρα οπως καταλαβαινεις
Spider-Man 80
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Δεν τα λες καλά δουλεύει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 η ώρα γιατί κάνει διπλό βάρδιες. Και εγώ την είδα γιατί πήγα να δω μία άλλη κοπέλα.πάνω από 45 η μπελά πολύ πλαστικο.εάν είναι να περνάμε μόνο με τέτοιες καλα Καήκαμε.Ναι. Τσέκαρε ποτε δουλεύει. Συνήθως είναι νυχτα. Πάει 7 ή 8 το απόγευμα μέχρι 5 ή 6 το πρωί. Φιλική συμβουλή ποτέ μην πηγαίνεις στο τέλος της βάρδιας τυπου 4 με 5 το πρωί. Σπάνια κάποια κοπέλα τέτοια ώρα θα σε περιποιηθει καλά!!!!! Προσωπικές εμπειρίες πάντα εννοείται!!!
Η Νάντια από Τατοϊου 71 στη Μεταμόρφωση καθώς και στο Συγγρού 108.Kseroume pou einai i sigkekrimeni?
Αξιζει τα λεφτα της πως την ειδες;Η Νάντια από Τατοϊου 71 στη Μεταμόρφωση καθώς και στο Συγγρού 108
Δεν έχω μπορέσει να την επισκεφτώ ακόμα δυστυχώς. Στις ενημερώσεις την έχω δει στα γνωστά sites εροτικ.πορταλ και Athens sex studioΑξιζει τα λεφτα της πως την ειδες;
Παντα σωστος ο Johnstef με τα σχολια του! Να που διαβαζουμε και κατι σωστο σ αυτο το site απο καποιους ανθρωπους"διαβάζω μια και τις κριτικές, διθυραμβικές..
πάρκαρα κοντά στη πλατεία Αττικής με φόβο να μου σπάσουν το αμάξι και να φάω καμία μαχαιριά"
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και επίτρεψέ μου 2-3 σχόλια:
α) για το ότι έχεις καταλήξει στην ανάγκη της κάθε πουτάνας, γνώμη μου ότι είναι προτιμότερο να πληρώνεις από το να παρακαλάς την κάθε επηρμένη καριόλα μπας και σου κάτσει.
β) τα ψέματα και οι μισές αλήθειες από τις τσατσάδες είναι δυστυχώς μέρος του παιχνιδιού. Πάντα να έχουμε σχέδιο β, ακόμα κι αν έχουμε ραντεβού.
γ) για τις διθυραμβικές κριτικές ΠΑΝΤΑ κρατάμε μικρό καλάθι. Οι ποιο πολλές γράφονται μάλλον για να κοκορευτεί ο παίχτης παρά για να μας ενημερώσει για την κοπέλα.
δ) απογευματινή ώρα στην πλατεία Αττικής (ή μήπως Αμερικής που είναι δίπλα στο Λέλας;) δεν έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου σπάσουν το όχημα ή να σε μαχαιρώσουν. Μεταμεσονύκτιες ώρες δεν κυκλοφορώ εκεί για να ξέρω αν και πόσο αγριεύουν τα πράγματα.
Η συγκεκριμενη κοπελα εχει οντως πολλα κλεισμενα ραντεβου καθημερινα, ενταξει δε χρειαζεται να τσαντιζεσαι...μπορεις να κλεισεις ραντεβου αλλη φορα μαζι της, ειναι οντως καλη μες στο δωματιο, τωρα μη στεκομαστε σε...διθυραμβους..υποκειμενικα σχολια ειναι αυτα..κατι που αποθεωνει ο αλλος μπορει να μην ισχυει στο ιδιο βαθμο με σενα.Λοιπόν μάγκες, θα γράψω 2 πραγματάκια εδώ και όχι στα μασάζ, αφού το Λελας ίσως κάπως να θεωρείται και στούντιο. Βασικά θέλω να καταλάβετε, για πόσο ζώα μας περνάνε και πόσο μαλάκας αισθάνομαι, που αν και σχετικά εύπορος, ψηλός και γυμνασμένος, έχω καταλήξει στα 47 μου χρόνια, στην ανάγκη της κάθε (δηλωμένης) πουτάνας, ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν τελείως διαφορετικά. Και για να μη μακρηγορώ, περνάω στο δια ταύτα..
Μετά από Κυριακάτικη προπόνηση στο γυμναστήριο, δυστυχώς άρχισα πάλι να ψάχνομαι για σεξ. Κοιτάω μια τα μασάζ που τα περισσότερα ήταν ανοιχτά μέχρι τις 7 και το μάτι μου πέφτει ( πάλι δυστυχώς) στο Λέλας και στην Ηλέκτρα. Ωραίο μουνι φαινότανε, διαβάζω μια και τις κριτικές, διθυραμβικές.. Περνώ τηλ. για εξακρίβωση (μη κάνω τόσο δρόμο τσάμπα) , αλλά κάνω το μοιραίο λάθος να αναφέρω ότι πρώτη φορά θα πήγαινα εκεί. Η τσα2 μου λέει οκ αφού είναι έτσι δε μπορώ να σου κλείσω ραντεβού και ότι θα περιμένεις (για να γαμήσεις φαντάστηκα). Λέω δε γαμιέται, αν και δεν είμαι καθόλου του περίμενε..Φτάνω εκεί 6.28, μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο, αλλά θα βγει σε λίγο, αφού έχει απλό πρόγραμμα. Περνάει η ώρα, πάει 7(!) και εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω, χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει τύπος με ραντεβού στις 7!!! Έρχεται η Ηλεκτρα για να κάνει τη χάρη της τσατσάς να τη δω και ετοιμάζονται να τη βάλουν στο ραντεβού.
Όπως καταλαβαίνετε, τη τσά2 τη στόλισα. Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα ότι θα έβγαινε σε λίγο και ότι είχε ραντεβού, το οποίο όλος τυχαίως ξέχασε να μου αναφέρει , μου ζήτησε και τα ρέστα. Τι να πω ντροπή, εγώ προσωπικά θα αργήσω να ξαναπατήσω σε τέτοια μπουρδέλα. Και σιγά τη γκόμενα, που αποθεώνουν, αλλά αυτό μπορεί κανείς να πει περί ορέξεως.. Μου αρέσει που ο άλλος γράφει οτι η τσατσά είναι ξήγα, επειδή έκλεισε ραντεβού αλλά την άφησε να τη δει, μήπως δε του άρεσε τελικά, πριν το περάσει δωμάτιο Έκανα δηλαδή τόσο δρόμο , πάρκαρα κοντά στη πλατεία Αττικής με φόβο να μου σπάσουν το αμάξι και να φάω καμία μαχαιριά, μόνο και μόνο για να πάω να τη δω.!!!Αυτή αδικείται, πρύτανης σε πανεπιστήμιο έπρεπε να γίνει
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 389
- Πόντοι
- 21
Δωστε βρε παιδια το προφιλ της Ναντιας στον λαο!
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει κανείς γνώμη για Σαλώμη ;
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 389
- Πόντοι
- 21
Επίσης και για Βλαντά αν έχει κανείς γνώμη που δουλεύει De Paris
στριπακιας13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 256
- Πόντοι
- 0
Την χειρότερη μπορώ να πω. Πριν κάνα μήνα πήγα κροκεών. Κομοδίνο κανονικό. Δεν μπορείς να συννενοηθείς ούτε με τρανσλεητ στα ισπανικά με αυτην. πιο ξινή και απο λεμόνι. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο καυλί, στοματικό(αερόπιπα) με το μαλλί μπροστά να μη βλέπεις τπτ, κι όταν τη διώρθωσα πάλι τα ίδια. Έληξα την παρωδία πριν συμπληρωθεί το τέταρτο κλαίγοντας μόνο ένα πενηντάρι. Υπηρεσίες Μεταξουργείου σαν να λέμε. Τωρα βέβαια με καποιον άλλο μπορεί να έχει καλύτερη συμπεριφορά. Λέω ότι βίωσα.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει κανείς γνώμη για Σαλώμη ;
Ομορφη γκομενουλα φαινεται στις φωτος..αλλα αφου ηταν ετσι...το αφηνουμε..Την χειρότερη μπορώ να πω. Πριν κάνα μήνα πήγα κροκεών. Κομοδίνο κανονικό. Δεν μπορείς να συννενοηθείς ούτε με τρανσλεητ στα ισπανικά με αυτην. πιο ξινή και απο λεμόνι. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο καυλί, στοματικό(αερόπιπα) με το μαλλί μπροστά να μη βλέπεις τπτ, κι όταν τη διώρθωσα πάλι τα ίδια. Έληξα την παρωδία πριν συμπληρωθεί το τέταρτο κλαίγοντας μόνο ένα πενηντάρι. Υπηρεσίες Μεταξουργείου σαν να λέμε. Τωρα βέβαια με καποιον άλλο μπορεί να έχει καλύτερη συμπεριφορά. Λέω ότι βίωσα.
στριπακιας13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 256
- Πόντοι
- 0
Πιο όμορφη απτις φώτο αλλά και πιο σκουρόχρωμη. Είχε κατσαρό μαλλί και της πήγαινε αρκετά.Ομορφη γκομενουλα φαινεται στις φωτος..αλλα αφου ηταν ετσι...το αφηνουμε..
Επίσκεψη πριν απο κανα 10ημερο, εχοντας παει και στο παρελθον αλλες 2 φορες μαζι της. Απο τοτε εχει χασει καποια κιλα στην κοιλια οπου τωρα ειναι ωραιο θεαμα. Αρκετα καλή πίπα με προφυλακτικό όπου αφιέρωσε αρκετο χρόνο. Μαλλον γούσταρε καθώς μόνη της πνιγωταν και προσπαθουσε να κανει dt με μανια. Με είχε καβλώσει τόσο οπου με καβάλησε και τέλειωσα στο 2-3λεπτο. Πριν από καιρο ηταν στο απλα (50Ε) ισπανικο κλπ. Τωρα δεν αναφερουν κατι και οπως λεει ο συναγωνιστης πιο πανω μαλλον ειναι εξτρα. Να αναφερω οτι εχει καποια τατου που δεν φαινονται στις φωτογραφιες για πρακτικους λογους.φωτογραφιες κοντα στη πραγματικοτητα. για ισπανικο θα πρεπει να σκασεις 100+ . οι βυζαρες μαλλον εχουν υποστει επεμβαση. αν οχι ειναι απλα πολυ καλες.
στη πιπα ανευ δειχνει να σιχαινεται και να θελει να "φυγει" γρηγορα. με προφυλακτικο σαφως ανεβασε επιπεδο αλλα παλι δεν αφιερωσε χρονο. μαλλον ουδετερη αποψη και δεν ξερω αν θα ξαναπερασω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K