Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.074
Πόντοι
5.845
Προς ενημέρωση όλων. Πέρασα από Λεωφ
Αθηνών 413. Κιτανα τέλος. Η τσά δυσανασχέτησε μόνο που την ρώτησα. Τζάμπα η κάθοδος.. Μόνο αν ενημερώσει κανείς και έχει πάει σε καμία αλυσίδα. Αν και πιστεύω ότι πήρε πήρε και έφυγε. Κρίμα, πάμε για άλλα.
Με το που εσκασαν οι φωτο στο portal εγινε ουρα στο Λ.Α 413, καιρο ειχε να δει τοσο κοσμο το μαγαζι. Αλλα βεβαια η τύπισσα τρομαξε με τοσα καυλια σε μια βαρδια κι' εφυγε τρεχοντας. Ισως τη δουμε σε κανα γραφειο οταν συνελθει.....

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.735
Πόντοι
201
Δεν νομίζω ότι η κιτανα λουρ θα τρόμαξε από τα καυλια.
Η τύπισσα έχει σκηνές με 7-8 τύπους που ο καθένας έχει ψωλη σαν τον πήχη μας και τους παίρνει και 2-2..

Προσωπικά τείνω προς την άποψη που έχει γραφτεί παλιότερα ότι η γυναίκα κάνει ραντεβού ψιλο-ινγκοκνιτο από τα στούντιο / agent. Για αυτό δεν είχε ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα. Μόλις της είπαν ότι κυκλοφόρησε ότι κάνει βάρδιες, εξαφανίστηκε.

Κάποιος που την πήρε μπορεί να μας πει τι πρόγραμμα έκανε και τι τιμές είχε;

• Like
Αντιδράσεις: hoftun

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.074
Πόντοι
5.845
Δεν νομίζω ότι η κιτανα λουρ θα τρόμαξε από τα καυλια.
Η τύπισσα έχει σκηνές με 7-8 τύπους που ο καθένας έχει ψωλη σαν τον πήχη μας και τους παίρνει και 2-2..

Προσωπικά τείνω προς την άποψη που έχει γραφτεί παλιότερα ότι η γυναίκα κάνει ραντεβού ψιλο-ινγκοκνιτο από τα στούντιο / agent. Για αυτό δεν είχε ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα. Μόλις της είπαν ότι κυκλοφόρησε ότι κάνει βάρδιες, εξαφανίστηκε.

Κάποιος που την πήρε μπορεί να μας πει τι πρόγραμμα έκανε και τι τιμές είχε;
Συναθλητης απο διπλα, που δεν τα χανει αυτα, εγραψε οτι προκειται περι γυναικαρας με κορμι λαμπαδα και στον αγωνα επαιξε μεγαλη μπαλα. Στο δε σοσιαλ πολυ ανοιχτη με καλα αγγλικουλια. Γενικα το ευχαριστηθηκε το 100ρικο(με τετοιο εργαλειο δεν χωρανε τσιγκουνιες).
Απο περιεργεια κατεβασα 3-4 τσοντουλες της και εμεινα να χαζευω τις ποδαρες. Μεγαλη σταρ η κυρια. Μακαρι να εμφανιστει σε κανα γραφειο, δεν τη χανω με τιποτα.....

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.735
Πόντοι
201
Συναθλητης απο διπλα, που δεν τα χανει αυτα, εγραψε οτι προκειται περι γυναικαρας με κορμι λαμπαδα και στον αγωνα επαιξε μεγαλη μπαλα. Στο δε σοσιαλ πολυ ανοιχτη με καλα αγγλικουλια. Γενικα το ευχαριστηθηκε το 100ρικο(με τετοιο εργαλειο δεν χωρανε τσιγκουνιες).
Απο περιεργεια κατεβασα 3-4 τσοντουλες της και εμεινα να χαζευω τις ποδαρες. Μεγαλη σταρ η κυρια. Μακαρι να εμφανιστει σε κανα γραφειο, δεν τη χανω με τιποτα.....
Το διάβασα και εγώ. Ωστόσο δεν έγραψε τι πρόγραμμα πήρε. Νομίζω ότι απλά πλήρωσε για χρόνο είναι κρίμα να κάνει απλό..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom