CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Θελει τον τροπο της..........δε βλεπεις? τις κανω κοπλιμεντα μηπως και μου κατσει,αλλα παπαλα,ειναι ντιβα γμτ
Δεν την ριχνεις με κοπλιμεντα......
Θελει τον τροπο της..........δε βλεπεις? τις κανω κοπλιμεντα μηπως και μου κατσει,αλλα παπαλα,ειναι ντιβα γμτ
Μόνο με τρικλοποδιάΔεν την ριχνεις με κοπλιμεντα......
Ωπ, ωπ ... δεν το ξέρω το συγκερκιμένο... Για λέγε...
κατι ξερουμε απο ταυρινες και εμειςΘελει τον τροπο της..........
Δεν την ριχνεις με κοπλιμεντα......
Kαι το οτι ξερεις για ταυρινες ειναι κατι............κατι ξερουμε απο ταυρινες και εμεις
στη λελας ημουν πριν 4 χρονια και απο τοτε δεν εχω αλλαξει καθολου αλλα αν δεν σ'αρεσω δικο σου θεμα, γουστα ειναι αυτα ;) ;) ;) ;)αν εισαι η νταρια, οχι.πριν κανα πενταρι χρονια στο λελας κατι ελεγες ;)
Πως δεν εχεις αλλαξει.στη λελας ημουν πριν 4 χρονια και απο τοτε δεν εχω αλλαξει καθολου αλλα αν δεν σ'αρεσω δικο σου θεμα, γουστα ειναι αυτα ;) ;) ;) ;)
καλα σε αυτο ναι οκ ;) ;) ;) ;)Πως δεν εχεις αλλαξει.
Εχεις γινει πιο........εμπειρη.
Στα κιλά ?καλα σε αυτο ναι οκ ;) ;) ;) ;)
Τελευταια φορα που την ειδα εχει χασει....Στα κιλά ?
ιδια καποια στιγμη πηρα κατι κιλακια παραπανω αλλα τα ξαναεχασα ;)Στα κιλά ?
αν ηρθες παλλι στα ιδια,θα ξαναπερασωμεν να σας δωμεν δεσποινις ;)ιδια καποια στιγμη πηρα κατι κιλακια παραπανω αλλα τα ξαναεχασα ;)
αν ηρθες παλλι στα ιδια,θα ξαναπερασωμεν να σας δωμεν δεσποινις ;)
σορρυ για το
βολτιτσαΕπαγγελματικό το ταξίδι;
"Μεθυσμένη ρωσίδα τραγουδούσε "Καλημέρα ασπρονήσι" αγκαλιά με τον Γαλάτη"Δεν πας καλύτερα μέχρι τη Μύκονο να σε δούμε και στις ειδήσεις του STAR;
ποιες κοπελες εινα gfe καταστασεις στα studios?
oxi δεν με πειραζει
αβρεθηκα την ζεστη, παω να δροσιστωΔεν πας καλύτερα μέχρι τη Μύκονο να σε δούμε και στις ειδήσεις του STAR;
Ποια Άννα-Μαρία λες? Η Άννα-Μαρία πλέον δουλεύει Βριλησσού 55, Βουλιαγμένης 83, Φραντζή 47, Αγ.Μελετίου 37 κτλ...
Αν αναφέρεσαι σε αυτήν... κάθε άλλο παρά φόλα είναι στο δωμάτιο!
Αν ειμαι φολα? ελα να μου ρήξεις ποντικό φάρμακο...χεχεχεεεεεεε
Άπω Κασσάνδρας έχω φυγή 8 μήνες αγορίνα μου, μαλών μπέρδεψες με τα ονόματά τον κοριτσιών .....
Μήπως κόπια συστήθηκε με το όνομά Αννα-Μαρία????? λέω γατί; μου έχουν παραπονεθεί η πελάτες καμία φορά που σας ψευδεβουν με ονόματά......
Ουτε αυτη ειναι!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ.ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΝΑ-ΛΥΔΙΑ.ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΨΥΛΗ ΒΕΒΑΙΑ.