καλημερα1η νικολ της κασσανδρας ειναι η ελλη h βουλγαρα απο τη φυλης??
(τζαμπα βεβαια βαζω το ερωτηματικο...)
πριν την σιλικονη
και μετα
πριν την σιλικονη
και μετα
Ουτε αυτη ειναι!!! μουνα η ρομινα
Πριν λιγο........Βουλιαγμενης 83 Ρομινα!!!Τι να λεμε τωρα.....
Καρεα 30: Σαρα, Τζινα και αλλη μια.....ουτε που την ειδα καθως μολις ακουσα Τζινα πληρωσα και ανεβηκα δωματιο!!!Τι πουταναρα ειναι αυτη η γκομενα....... Στις υπηρεσιες εχει ξεπερασει ακομα και το Μαρινακι η ατιμη!!!Το σωμα λαμπαδα αλλα στο προσωπο δεν τη φτανει!!!
Βριλησσου 55: Η ευγενεστατη υπηρεσια μου παρουσιασε την Εμιλυ!!!Ειχα πολυ καιρο να τη δω......εχει χαλασει αισθητα το κοριτσι αλλα ο πατος πατος!!!
Βριλησσου 57: Ιουλια!!!Νεο ρουμανικο πιπινι σκετος μουνος!!!Φτυστη η Ναταλι Θανου ενα πραγμα!!!Για τα ενδοτερα ας μας φωτισει καποιος που εχει δοκιμασει!!!
Βριλησσου 36: Πενυ!!!!!!!!!!! Μια που μπηκα και μια που βγηκα καθως ειχε δουλεια το κοριτσι και τετοιες ωρες δεν εχουμε κουραγια για αναμονες!!!
Ναι, η Ελλη ειναι στουντιακη ξεπετα πλεονκαλημερα1η νικολ της κασσανδρας ειναι η ελλη h βουλγαρα απο τη φυλης??
πριν την σιλικονη
και μετα
Τέτοιος κώλος δεν υπάρχει πουθενά. Αν τις πάρεις και τις 2 μαζί θα σου φύγει το κλαπέτο!!!!!!!!!
Καρεα 30: Σαρα, Τζινα και αλλη μια.....ουτε που την ειδα καθως μολις ακουσα Τζινα πληρωσα και ανεβηκα δωματιο!!!Τι πουταναρα ειναι αυτη η γκομενα....... Στις υπηρεσιες εχει ξεπερασει ακομα και το Μαρινακι η ατιμη!!!Το σωμα λαμπαδα αλλα στο προσωπο δεν τη φτανει!!!
Nai αλλα το Μιλφ εκ Ρωσσιας θελει και εξτρα 20αρικακι για να σου τσουγκρισει το ποτηρι !!!Γερό ποτήρι η κυρία.
Αλλο πιο γερό ποτήρι που δοκίμασα πριν απο λίγο είναι η Νταιάνα απο Κασσάνδρας.Ρωσσιδάρα με πλαστικούς βύζους και πολύ καλό σώμα.Κατά τη γνώμη μού το καλύτερο owo και cim που κυκλοφορεί.
συνολο 100 δηλαδη???Nai αλλα το Μιλφ εκ Ρωσσιας θελει και εξτρα 20αρικακι για να σου τσουγκρισει το ποτηρι !!!
Δε θα το λεγα !!! ;)ιδια καποια στιγμη πηρα κατι κιλακια παραπανω αλλα τα ξαναεχασα ;)
ε κατι πρεπει να δωκω σαν αρχη στην κυρα λιτσα για να γινει η προσεγγιση..Αλλα νομιζω οτι και με 150 την περνεις εξω ευκολα οποτε τσαμπα φραγκα !!!
δεν γινεται..Γαματο ελα στο νησι !!!
Συνηθως milfakia.Σερβιων 26 χθες με την Άννα-Μαρια!Δεν υπάρχει αυτο που έζησα !Γαμω τις καβλες μου γαμω!
Ξερει κανεις να μου πει τι παίζει εκι απο κοπελς?Γιατι ο χωρος ειναι καλος και πανω απολα μακριά απο βλεματα.
Δεν ξερω καμια από αυτές Εσυ ποια προτεινεις?Καλο μιλφ να γλύφει αρχιδια γιδια και ολα να τα ρουφαει ξερεις?Συνηθως milfakia.
Τις βαρδιες εκει καλυπτουν συνηθως η Στεφανια απο Βουρβαχη 19, Κατερινα και Νικη απο Αγιου Μελετιου, η Ταμαρα, ενα αλλο δυνατο μιλφ, η Αλεξανδρα απο Κωνσταντινουπολεως 61.
Επισης δουλευει και η Βανεσσα, νεαρη κοπελα που εργαζεται εμ αλλο ονομα σε αλλα studio.
Συνηθως milfakia.
Τις βαρδιες εκει καλυπτουν συνηθως η Στεφανια απο Βουρβαχη 19, Κατερινα και Νικη απο Αγιου Μελετιου, η Ταμαρα, ενα αλλο δυνατο μιλφ, η Αλεξανδρα απο Κωνσταντινουπολεως 61.
Επισης δουλευει και η Βανεσσα, νεαρη κοπελα που εργαζεται εμ αλλο ονομα σε αλλα studio.
Καλη διαθεση να εχεις και θα μαθεις.....Δεν ξερω καμια από αυτές Εσυ ποια προτεινεις?Καλο μιλφ να γλύφει αρχιδια γιδια και ολα να τα ρουφαει ξερεις?
Γαματο ελα στο νησι !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/38314756658674468401.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν ξέρω για αυτόν αλλά εγώ είμαι ήδη στο λιμάνι !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σου βρήκα και κάτι σαγιονάρες μούρλια σε λουστρίνι!!!!! αχαχααχχαχα :2funny: :2funny: :2funny:
Τελειος κωλος και τελεια κωλοτρυπιδα!!!Τέτοιος κώλος δεν υπάρχει πουθενά. Αν τις πάρεις και τις 2 μαζί θα σου φύγει το κλαπέτο!!!!!!!!!
Τελειος κωλος και τελεια κωλοτρυπιδα!!!
Να υποθεσω οτι θα το ντουετο παει 160? :-