Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Σιμονα με παραπάνω κιλά τύπου Free-Willy?
Ρε την Σιμονα την μπαλονα πως μου ξεφυγε ρε συ και πηρε την Αλινα το σκουποξυλο ρε ο Savalas δικιο εχει ο φιλος 1.88 η Αλινα οχι σκπυποξυλο ορθιο χιλιομετρο φιλε, να φανταστεις δοκιμασα και εγω.μπα σιμονα την λενε και μετα απο δευτερη δοκιμη ειμαι ακομα πιο ευχαριστημενος....τωρα επειδη ο κυριος σαβαλας εχει στανταρ μεταξουργιου οπως ειπαμε αλλα ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ φιλικα {τι περιεργη αρρωστια αυτη της εξουσιας..η καλυτερα της ψευδαισθησης εξουσιας που εχουν καποιοι} προφανως δεν ειναι του γουστου του..οπως και καθε μη εμπειρου μπουρδελιαρη μιας και τα λιγα παραπανω κιλα που εχει η κοπελια μπορει να βοηθησουν στο να διαφυγει η προσοχη απο το υπεροχο δερμα της τις βυζαρες της και το πολυ ομορφο προσωπο της....δεν πειραζει..γαματε σκουποξυλα με τα ματια για να χαιρομαστε γυναικες με ολες μας τις αισθησεις
Ενω η Κιμ "κυρια", και καλα δεν το θελω, αλλα το ματι γαριδα.Motion detector ειχε βαλει στο κομοδινο ?
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ
Σαν τι αγαπητε Πατερ
Αδερφια βοηθεια θελω ενημερωση για το ποια ειναι στα Δροσοπουλου και Τριγγετα το απογευμα εδωσα ενα μαθημα και θελω να