Να πεθάνεις ήθελε?!?
όχι τον ήθελε Φιλανδό ... δεν της κάνουν άλλες εθνικότητες άραγε;;;
Να πεθάνεις ήθελε?!?
Εμενα παντως αλλιως μου ειπε οτι την λενε.
Μεσα στη ζεστη και στο λιβα, σαν γνησιο Africa Corp και αφου ΣΚ ημουν κλεισμενος σπιτι λογω ασθενειας (ακομα με αντιβιωση ειμαι) εσκασα για επιδρομη στο Συγγρου 144. Κοπελα η Ιζαμπελα που πολλοι απο εσας τη ψαχνετε Τριγγετα αλλα τωρα θα δουλευει και στα 2 μαγαζια.
Εκανα το ντουζακι μου και ξαπλαρα στο κρεββατι
Μεχρι να αρχισει η πραξη πιασαμε τη συζητηση κτλ
μετα φιλακια χαδακια super πιπα και γαμησι 3ων στασεων
χυσιμο με τσιμπουκι ;)
ηλικια 30-35,ξανθια μαυρισμενη αδυνατουλα με γαλαζιο ματι ,σφηχτο σωμα, βυζακι πεταχτο στητο με ορθια ρωγα, αθφονο sex attitude και πολυ χαμογελο, δε κωλωνει στα δυσκολα, κανει οτι σταση σου κατεβει, αν θες να χυσεις με πιπα ειναι προθυμοτατη να στο κανει, ξερει καλα τη δουλεια της και τις υποχρεωσεις της στον πελατη, δειχνει να σε γουσταρει, βογγαει οσο πρεπει, ξερει που να σε χαιδεψει για να φουντωσεις.
Με λιγα λογια ειναι παναξια
να κάνουν κι άλλες μεταγραφές από FKK όμως. Εκτός από τη ναυαρχίδα να φέρουν και τα αντιτορπιλικά τους.
!
τελικά κατέληξα δροσοπούλου στο i want your finish μπάρμπι όπου γάμαγα δίχως αύριο χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου το κοντοπούτανο! και φοβερή πίπα, όχι βαθιά αλλά έπαιζε ωραία με τη γλωσσίτσα της! όλη τη νύχτα εκεί θα ναι, όποιος θέλει...
βοήθεια για το θησέως όποιος ξέρει ας πει, αν και τετάρτη με βλέπω εκεί...πολύ μουνί!
Δροσοπουλου 97 ξανθια ουκρανη 22 ετων μεταμεσονυχτια βαρδια ηρθε αυτοπαρουσιαστηκε μονη της και μου ειπε τα προγγραματα της δεν συγκρατησα το ονομα!Τελικα μου αρεσε δινω το 50αρι και μπουκαρω...........αρχιζει να μου τον παιζει και οπως μου τον παιζει μου λεει το εξης τρελλο με συν 100 ευρω το κανουμε χωρις προφυλακτικο....
ροττι συμβουλεύεις μπαρμπι ή την τρελλιάρα την δικιά σου?
oldboy η μπαρπι στο 95.
ροττι συμβουλεύεις μπαρμπι ή την τρελλιάρα την δικιά σου?