Επισκέπτης
βυσματουχος το κωλοψαρο
σορρυ για την καθυστερηση .μελαχροινη, με κοντο μαλλί, μαλλον ψηλη, αδυνατη και φορουσε ενα χρυσο σουτιεν και χρυση φουστα την οποια ομοιως δεν εβγαλεoldboy [size=17pt]PLEASE[/size] απάντα :
Πώς ήταν η Ουκρανή Κατερίνα;
Να πει καποιος στην Βαλερια να κοψει το ρουζ που αφηνει χρωμα γιατι θα γινουμε ρεντικολα του κερατα.
Εγω παντως θα της παω ενα για δωρο την αλλη φορα.
Στο τσακ το πηρα πρεφα μαγκες γαμω την ζεστη μου γαμω.
Tι εξηγηση εδωσες;
Εγω απλα μια φορα βγηκα απο ενα μπουρδελο και ειχα ξεχασει τα μαγαζια ανοιχτα. Εξω απο το μπουρδελο περνουσαν κατι κοριτσια και με ειδαν που κουμπωνομουνα.
τι να εξήγήσω και τι να δικαιολογήσω ...τα αδικαιολόγητα?!
τι εγραψε ο ανθροπος ρε!!!!!!!πσσσσσΣ!!!!!μιπος ο καυσονας φερνει οντος εμπνευσι?????θεος θεος!!!!Kαι οσοι εχουν προβλημα που παμε στις πουτανες
ας κατσουν μονοι τους λοιπον να τα ξυσουν με τσουγρανες
sex στα 4, γυμνα κορμια, λαγνεια
μα πανω απ ολα περιπετεια του αντρα η πεμπτουσια
δυσκολες εποχες με απομακρες τις σχεσεις
και αν βρεις γκομενα σωστη θα κατσω να με χεσεις
μα ακομα και αν τη βρεις, του πουστη δε θα κατσει?
παλι το μπουρδελο θα σκεφτεις αν θες να εισαι ενταξυ
δεν ειναι εγκλημα δεν ειναι αμαρτια
ειναι απλα η συνηθεια που εγινε λατρεια[/color]
ΥΓ. δε τη παλευω με το καυσωνα, αντε να βραδιασει-δροσισει να τη κανω για καμια εξοδο-τσαρκα
αυτο σημαινει καλλιτεχνικη δημιουργια εν μεσω καυσωνα.τιμη στον ποιητηKαι οσοι εχουν προβλημα που παμε στις πουτανες
ειναι απλα η συνηθεια που εγινε λατρεια
ΥΓ. δε τη παλευω με το καυσωνα, αντε να βραδιασει-δροσισει να τη κανω για καμια εξοδο-τσαρκα
Kαι οσοι εχουν προβλημα που παμε στις πουτανες
ειναι απλα η συνηθεια που εγινε λατρεια
αυτο θα πει παραδειγματικι τιμορια απο εναν αξιο και τρανο σινιδοιπορο τις ιδονις!ευγε τιτανιε γιγαντα,αρχοντα και πλανιταρχι χρισταρα !οοο εσι μεγα μαχιτι και σκλαβε ολον τον ατακτον και καυτον πορνιδιον!ιπιρετι τον καλιγραμον ποδιον!μονο εσι με το διεργετικο σου σαλιο μπορεις να χαρισεισ μοναδικες ,απεριγραπτες και ιδονιστικες στιγμες σε ολες τις ατακτες κορασιδες ,οι οποιες σαγινευονται μολις νιωσουν στο κορμι τουσ τα πολιποθιτα και σκανδαλιαρικα φιλια και χαδια σου!!!!Γεια σαs μαγκεs!εχτεs πηρα την barbie!οτι καλυτερο μπορουσα να παρω τωρα που λειπει και η ιζαμπελα!ειναι μεσα στιs πεντε καλυτερεs!καυλιαρικο,ατακτο,ποδολαγνο πουτανακι!ξεκινησα βγαζονταs τα υπεροχα ψηλοτακουνα τηs!συνεχισα με φουλ ποδολαγνεια,φιλημα,γλυψειμο στα υπεροχα κουκλιστικα ποδαρακια τηs!που παρεπιπτωντωs τα χειριζοταν τελεια!συνεχεια ειχε ενα υπεροχο footjob!μετα εβγαλε ενα δονητη και εκανε show το οποιο περιειχε και φωνητικα,καθωs το εκανε μου ειπε play your dick!!μετα ξαπλωσε αναποδα στο κρεβατι,πηγα κοντα και αρχισε να μου τον ρουφαει,ηταν και γαμω!το ρουφαγε βαθεια!στη συνεχεια τη 'γαμησα' απο το στομα ετσι οπωs ηταν ξαπλωμενη,οπωs στιs τσόντεs!και τελειωσα στα τεσσερα.καλη φαση!
Όποτε έχω πάει Λεμπέση την έχω δει τη Μπάρμπι. Τελευταία και η Αλίνα είναι εκεί όποτε έχω πάει. Πήγαινε σε νυχτερινές βάρδιεςΚαλησπέρα παιδιά,
θα ήθελα να ρωτήσω ,αν γνωρίζει κανείς,αν θα βρώ σήμερα το βράδυ την Barbie στην Λεμπέση (Νέο κόσμο) κ την Αλίνα στην Βούρβαχη.
Καλό απόγευμα