Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Σιμονα με παραπάνω κιλά τύπου Free-Willy?
Ρε την Σιμονα την μπαλονα πως μου ξεφυγε ρε συ και πηρε την Αλινα το σκουποξυλο ρε ο Savalas δικιο εχει ο φιλος 1.88 η Αλινα οχι σκπυποξυλο ορθιο χιλιομετρο φιλε, να φανταστεις δοκιμασα και εγω.μπα σιμονα την λενε και μετα απο δευτερη δοκιμη ειμαι ακομα πιο ευχαριστημενος....τωρα επειδη ο κυριος σαβαλας εχει στανταρ μεταξουργιου οπως ειπαμε αλλα ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ φιλικα {τι περιεργη αρρωστια αυτη της εξουσιας..η καλυτερα της ψευδαισθησης εξουσιας που εχουν καποιοι} προφανως δεν ειναι του γουστου του..οπως και καθε μη εμπειρου μπουρδελιαρη μιας και τα λιγα παραπανω κιλα που εχει η κοπελια μπορει να βοηθησουν στο να διαφυγει η προσοχη απο το υπεροχο δερμα της τις βυζαρες της και το πολυ ομορφο προσωπο της....δεν πειραζει..γαματε σκουποξυλα με τα ματια για να χαιρομαστε γυναικες με ολες μας τις αισθησεις
Ενω η Κιμ "κυρια", και καλα δεν το θελω, αλλα το ματι γαριδα.Motion detector ειχε βαλει στο κομοδινο ?
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ![]()
Σαν τι αγαπητε Πατερ
Αδερφια βοηθεια θελω ενημερωση για το ποια ειναι στα Δροσοπουλου και Τριγγετα το απογευμα εδωσα ενα μαθημα και θελω να![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()