Επισκέπτης
Τι εστι αννετα Warhol
αυτοκινητομηχανοκινητη πομπη απο 4 μοτοσυκλετες και ενα αμαξι με τη παλια φρουρα του σαιτ (panosmpos,giorgospapa,vasos,gkomenios,savalas) και το νεο αξιομαχο αιμα (pitsilistis,skidoo,dysan) εκανε την εμφανιση της στο φρατζη 47.
Πηρα την Ευα ρουμανα ξανθο ψιλοmilf με αφθονη ορεξη, υπομονη,ανεκτικοτητα και μπολικο σε σημειο μουλιασματος αρχιδογλύψιμο.
Αμα σας ενδιαφερει πιο πολυ η περιποιηση και οχι τοσο η εμφανιση πολυ καλη επιλογή.
η σχολη καλα παει σαβαλακο??? οι συμφοιτητριες σου καλα ειναι ??οοοοοοο
κρουαζερια θα σε παω...........
οοοοοοο
γιατι σε νοιαζωμαι και σαγαπάωωωωωωωωωωω
οοοοοοο
μυκονο και σαντορινη
οοοοοοο
σαν ερωτευμενοι πιγκουίνοι........
αστα war εχουν κυκλοφορήσει τα μελια σου στη πιάτσα
αυτα να τα λες στα μικρα μελη του σαιτ !!ειχες να βγεις απο το σπιτι μια βδομαδα !!εκανα παλιογερε ενα διαλειμα λιγων ημερων να ξεκουραστω και αμεσως βγαλατε γλωσσα !!!αλλα οταν τα πραγματα δυσκολευσουν το σκυλι του πολεμου ξαναβγαινει στην μαχη των στουντιο!! !!δεν ντρεπεσαι να αμφισβητεις τον θειο γουορ ,που ακομα να κερασεις παλιοτσιφουτη!!και μετα θες και φρατζη 47Χτές έκανα 'φυσικοθεραπεία' στην Δροσοπούλου 97 και Φραντζή 47 'έβελιν' και 'Εύα'. Στην Λεωνίδου 6 στην 'Μάρθα' και έκανα και κάτι 'μαλάξεις' σε στρίπ κλάμπ που δεν μπορώ να αναφέρω. Αυτές είναι γνήσιες μάχες πολεμιστών. Όχι και να μας ερωτευτείς και να γίνεις ερωτύλος και καψούρης.Πως θα μας αντικρύζεις ρε? Τι θα πουν οι φίλοι σου ? Πως θα περπατήσεις στον περίγυρό σου? ήδη δεν λένε πια να ο warhol αλλά να ο lovehol
αυτο της λεω και εγω αλλα δεν ακουει !!!παντως η τελευταια σου ξεναγηση ηταν μακρας διαρκειας !!τον γυρο της ελλαδος εκανες μαζι της?? !!και φυσικα δεν εκλεινα εγω τα κινητα μου σαν εσεναΠολλές ξεναγήσεις παλιολουλού και τιμωρίες στα μικρά άτακτα ατίθασα πορνίδια :headbang1: Αλλά όπως λέει και ο λαός 'όλοι 'ερωτευτήκαμε'... αλλά δεν τρελαθήκαμε'. Την επόμενη φορά να είσαι παρών στην νυχτερινή αναφορά. ;)