monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
που ρε παιδια??? πειτε κατι ρε να ξεψαρωσω ρεεεεεεεεεεεεεε
κυριοι μολις γυρισα απο μασαζ.οτι και να πω ειναι λιγο.καταπληκτικο απο το κεφαλι μεχρι νυχια για 15'.μετα ερχεται το 19ρικο ρωσιδακι.τα ειδα ολα.με ταισε φραουλες καιμετα οτι ηθελα .πιπα με η χωρις,μουνακι θεοστενο ,κωλαρακι ξανα πιπα ξανα μουνι ,παλι κωλο,χυσιμο οπου ηθελες.υπ οψιν ειμαι 50 1.82,110κιλα οχι ο μπραντ πητ.μετα μπανακι ξανα μασαζ 30' μπανακι καιμε ρωτα η μασεζ να φωναξω παλι το μικρο?οχι ευχαριστω,με ειχε ξεθεωσει.ο φιλος πηρε παλι καθοτι νεοτερος 47 ετων.ολα 85 ευρο.καθαριοτητα σχολαστικη μονο μειον δεν εχει μπει ακομα το υδρομασαζ.τομαγαζι δουλευει 2 μηνες χωρις αδεια στη περιοχη φαληρου,με τηλ. πρωτα.επειδη ξερω θα γινει χαμος για περισοτερες πληροφοριες μην ενοχλεισετε χωρις να εχετε κατι καλο για ανταλλαγη
μεγαλε τρεχα αλλου να διαφημισεις το μαγαζι σου ......!!αυτα τα κολπακια ουτε στον γιο σου δεν θα πιασουν!!!τι να γραψω γιατα παρακμιακα της φυλης η του μεταξουργιου,η μηπως για σωκρατους καικαποδιστριου που σου τα περνουν για 10 λεπτα?αυτα τα ξερει και ο γιος μου.παρτε τα κουβαδακια σας ,ντοματες και λοιπα και καντε τουμπεκι
Νταβατζη cokecoke πιες καμμια coca colaτι να γραψω γιατα παρακμιακα της φυλης η του μεταξουργιου,η μηπως για σωκρατους καικαποδιστριου που σου τα περνουν για 10 λεπτα?αυτα τα ξερει και ο γιος μου.παρτε τα κουβαδακια σας ,ντοματες και λοιπα και καντε τουμπεκι