Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σχετικα καλο γαμησι,μην περιμενεις  τιποτα το ιδιαιτερο !ομορφη κοπελλα και χωρις βιασυνη στο δωματιο!!
 

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Μηνύματα
404
Κριτικές
121
Like
5.747
Πόντοι
29.900
Η Ανδριάννα δουλεύει πουθενά σήμερα;
 

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
607
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
αυτοκινητομηχανοκινητη πομπη απο 4 μοτοσυκλετες και ενα αμαξι με τη παλια φρουρα του σαιτ (panosmpos,giorgospapa,vasos,gkomenios,savalas) και το νεο αξιομαχο αιμα (pitsilistis,skidoo,dysan) εκανε την εμφανιση της στο φρατζη 47.
Πηρα την Ευα ρουμανα ξανθο ψιλοmilf με αφθονη ορεξη, υπομονη,ανεκτικοτητα και μπολικο σε σημειο μουλιασματος αρχιδογλύψιμο.
Αμα σας ενδιαφερει πιο πολυ η περιποιηση και οχι τοσο η εμφανιση πολυ καλη επιλογή.

ααα...κανατε μαζωξη εε???
κανατε ντου στα σπιτια...και εχασαν το φως τους ..
πειτε λεπτομεριες...
 

Επισκέπτης
πριν λιγο  στη φρατζη 47 η αλεξια...οπως λεει και η κυρα ειρημη ,μπουμπουκακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!δυστυχως η βαλερια δεν δουλευει σημερα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!το βραδυ θα ειναι η γκαμπριελα !!οσον αφορα την αλεξια ,σχετικα καλο τσιμπουκι,οσες στασεις ηθελα χωρις να παραπονεθει και φυσικα ανεση χρονου  για τον θειο γουορ  :rockon: :rockon: :rockon:!!γενικα αυτο το μαγαζι ειναι απο τα λιγα που σεβονται τον πελατη και κανουν οτι μπορουν για να μεινεις ευχαριστημενος!!
 

Επισκέπτης
μπορει το σαψαλο ο πανος και η αλλη η λουμπινα να αποχωρησαν για να παρει τη θεση τους το νεουδι ο πιτσι,αλλα εγω παραμενω μαχιμος ρεεεε :grin: :grin: :grin: :grin:!!ο παλιος ειναι αλλιως,μην περνετε θαρρος ψαρουκλες  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!
 

Επισκέπτης
φαντασου οτι πηγε να παθει συγκοπη η ειρηνη!!τοσο μαχιμος ειμαι που η ξεκουραση που εκανα για λιγες μερες εκανε να ανησυχησουν ολα τα στουντιο  :rockon: :rockon: :rockon:!!πηγαινε εσυ να κανεις καμια φυσικοθεραπεια παλιογερε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ασε τον θειο γουορ να δινει μαχες,σαν γνησιο σκυλι του πολεμου  :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!
 

Επισκέπτης
οοοοοοο
κρουαζερια θα σε παω...........
οοοοοοο
γιατι σε νοιαζωμαι και σαγαπάωωωωωωωωωωω
οοοοοοο
μυκονο και σαντορινη
οοοοοοο
σαν ερωτευμενοι πιγκουίνοι........


αστα war εχουν κυκλοφορήσει τα μελια σου στη πιάτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η σχολη καλα παει σαβαλακο??? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:οι συμφοιτητριες σου καλα ειναι ?? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
820
Like
6
Πόντοι
6
Γιατί ρε σεις τα βάζετε με τον άντρα-πρότυπο;

Lovehol...καλό
 

Επισκέπτης
Χτές έκανα 'φυσικοθεραπεία' στην Δροσοπούλου 97 και Φραντζή 47 'έβελιν' και 'Εύα'. Στην Λεωνίδου 6 στην 'Μάρθα' και έκανα και κάτι 'μαλάξεις' σε στρίπ κλάμπ που δεν μπορώ να αναφέρω. Αυτές είναι γνήσιες μάχες πολεμιστών. Όχι και να μας ερωτευτείς και να γίνεις ερωτύλος και καψούρης.Πως θα μας αντικρύζεις ρε? Τι θα πουν οι φίλοι σου ? Πως θα περπατήσεις στον περίγυρό σου? ήδη δεν λένε πια να ο warhol αλλά να ο lovehol  :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
αυτα να τα λες στα μικρα μελη του σαιτ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!ειχες να βγεις απο το σπιτι μια βδομαδα  :grin: :grin: :grin:!!εκανα παλιογερε ενα διαλειμα λιγων ημερων να ξεκουραστω και αμεσως βγαλατε γλωσσα  :2funny: :2funny: :2funny:!!!αλλα οταν τα πραγματα δυσκολευσουν το σκυλι του πολεμου ξαναβγαινει στην μαχη των στουντιο!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!δεν ντρεπεσαι να αμφισβητεις τον θειο γουορ ,που ακομα να κερασεις παλιοτσιφουτη!!και μετα θες και φρατζη 47  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
πανο μηπως εκανες και καμια αλλη ξεναγηση??παλιολουμπινα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Πολλές ξεναγήσεις παλιολουλού και τιμωρίες στα μικρά άτακτα ατίθασα πορνίδια  :headbang1: :rockon: :2funny: Αλλά όπως λέει και ο λαός 'όλοι 'ερωτευτήκαμε'... αλλά δεν τρελαθήκαμε'. Την επόμενη φορά να είσαι παρών στην νυχτερινή αναφορά.  ;)
αυτο της λεω και εγω αλλα δεν ακουει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!παντως η τελευταια σου ξεναγηση ηταν μακρας διαρκειας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:!!τον γυρο της ελλαδος εκανες μαζι της?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!και φυσικα δεν εκλεινα εγω τα κινητα μου σαν εσενα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Μηνύματα
525
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Παιζει καμια αποψη γισ Γκαμπριελα στη Φρατζη ρε παιδια ?
 

Επισκέπτης
δεν την εχω παρει ,αλλα στη φρατζη ολες οι γκομενες κανουν καλο γαμησι!!και επειδη θα ειναι και η κυρα ειρηνη υπηρεσια θα γαμας οση ωρα θες χωρις να σε ενοχλησει  κανεις
 

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Μηνύματα
234
Like
4
Πόντοι
1
παιδες καλησπερα.. αποψε που λεω να παω κατα τις 12 βραδυ τι λεει? φρατζη ή ιππονακτως??? ξερει κανεις τι παιζει?? αξιζει κατι?? ευχαριστω πολυ! απο τιμες? 50 το μαλι σε ολα?
 

Επισκέπτης
στην ιππωνακτος ειναι η μαργαριτα και στην φρατζη ειναι η γκαμπριελα!!πηγαινε και στα 2 και οποια θες να γαμησεις ,μπαινεις!!ναι απο 50 ευρω ξεκιναει η τιμη...!!η ιππωνακτος ειναι ανοιχτα μεχρι τις 2 το βραδυ και η φρατζη μεχρι τις 5!
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Φρατvζη  εχω ψωνισει 2 φορες με 40(Πάολα και Βερόνικα που όπως και ο savalas επεσημανε ειναι μια χυμενη πατσαβουρα(καπως ετσι το μεταφραζω)
 

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Μηνύματα
234
Like
4
Πόντοι
1
παιδες ευχαριστω πολυ! δεν εχω ξαναπαει σε στουντιο βασικα,μονο call-girls εχω παρει.. πως ειναι πρωτα σκας τον παρα στην μανταμ κ μετα βουρ? βγαινει η τυπισα και βολταρει οπως στα παλαιο γνωστα μπουρδελα?  σου βαρανε την πορτα ?? ειναι σαν Milf η σου λεει μετρημενες στασεις??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοηθεια στο νεοπα
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom