dinosayros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Που είναι οι καλές εποχές με 5-6 γκόμενες σε κάθε στούντιο,...που η προσφορά δούλευε υπέρ του πελάτη και οι ποιότητα ήταν Α'??????
Δροσοπουλου 95 μεχρι 17:00 θα ειναι η Λαουρα,ξανθια απ`οτι μου ειπε η τσατσα στο τηλΠαιδες καλημερα.Ημερα καταθεσης σημερα,παρολη τη ζεστη.
Ξερει κανεις τι παιζει πρωινη βαρδια σε Δροσοπουλου 95 & 97 και Λελας(αν και το πηρε η κατω βολτα αυτο το μαγαζι)
Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την πληροφορηση
Διαβασα και εγω τα παραπανο και τι να κανω εκλεισα το γραφειο εβαλα ταμπελα γυρναω σε δυο ωρες και πηγα στην ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΝΙΑ.
Χθες ήταν στην Λ. Καραγιάννη 35 στο ισόγειο, πρωινή βάρδιαΣε ποιό στούντιο είναι η Σόνια; Έχουν ακουστεί τόσα πολλά που πρέπει να διαπιστωθούν!
Προχθεσινή κατάθεση στην Αλίνα , Δροσοπούλου 95. Σούπερ εμπειρία. Απίστευτο κρεβάτι . GFE, όλες τις στάσεις, τα πάντα. Της τα πέταξα στην πλάτη της , μετά από πισωκολλητό ενώ με αποθέωνε με ατάκες του στυλ: "Ουάου, βρέχει καλέ? Μου έκαψες την πλάτη αγάπη μου ..." Γεια σου ρε Αλίνα.
Α, επίσης η κοπέλα είναι γιατρός. Έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο του Μινσκ με ειδικότητα Παιδίατρου.
-Αχ, γιατρέ κάτι έχω....κάνε με καλά
- Μείνε ήσυχος παιδί μου
*P
ετσι πρεπει παραδειγματικε τιμορε!ειναι εγκιησι το πουτανακι!οσοι τιν εχουμε πιτσιλισει εχουμε μινι αφονοι!Η Αγνή σύντομα θα υποστεί την ανελέητη και παραδειγματική τιμωρία μου!