Επισκέπτης
καλα γαμα το παω απο εκει.... θα παω σε ολα τα νοτια στουντιο να κανω και ανταποκριση σε κανα μισαωρο....
ναι ρε φιλαρακο,σωστοςςςςς,αριστοτελους ηθελα να πω.Μακαρι να ηταν ανοιχτο της Αγν. Στρατιωτου. Αριστοτελους θελεις να πεις. ;)
Ενημέρωση για Λέλας Καραγιάννη από φίλο μου. Η κατάσταση είναι απλή: Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Πάντος. Δηλαδή in other words: Σόνια , Γιούλη, Λίντα. Όπως στον Ολυμπιακό κάθε χρόνο φέρνουν καραβάνια παίκτες και στο τέλος παίζουν με Τζόλε, Πάντο και Ανατόλ , έτσι και στη Λέλας. Φέρνουν Ούγγρες, Τσέχες, Σλοβάκες, Ρωσίδες κλπ. κλπ. αλλά στο τέλος τα γνωστά. Σόνια , Γιούλη , Λίντα. Στον πάνω όροφο τα απογεύματα , Γιούλη και Λίντα βδομάδα ? βδομάδα εναλλάξ. Τις πάει μία ? μία. Η Σόνια είναι που έχει φάει τρελή εμπλοκή στον κάτω όροφο. 25 μέσα 7 έξω (της περιόδου). Αυτά. Πάντως μακράν το καλύτερο στούντιο είναι το Δροσοπούλου 97. Επίσης η Λάουρα είναι σούπερ , που δούλευε στο 97 , αλλά τώρα χάθηκε.
η σαντρα απο δροσοπουλου 97 που πηγε γιατι η τσατσα μου ειπε οτι εφυγε...Ενημέρωση για Λέλας Καραγιάννη από φίλο μου. Η κατάσταση είναι απλή: Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Πάντος. Δηλαδή in other words: Σόνια , Γιούλη, Λίντα. Όπως στον Ολυμπιακό κάθε χρόνο φέρνουν καραβάνια παίκτες και στο τέλος παίζουν με Τζόλε, Πάντο και Ανατόλ , έτσι και στη Λέλας. Φέρνουν Ούγγρες, Τσέχες, Σλοβάκες, Ρωσίδες κλπ. κλπ. αλλά στο τέλος τα γνωστά. Σόνια , Γιούλη , Λίντα. Στον πάνω όροφο τα απογεύματα , Γιούλη και Λίντα βδομάδα ? βδομάδα εναλλάξ. Τις πάει μία ? μία. Η Σόνια είναι που έχει φάει τρελή εμπλοκή στον κάτω όροφο. 25 μέσα 7 έξω (της περιόδου). Αυτά. Πάντως μακράν το καλύτερο στούντιο είναι το Δροσοπούλου 97. Επίσης η Λάουρα είναι σούπερ , που δούλευε στο 97 , αλλά τώρα χάθηκε.
η σαντρα απο δροσοπουλου 97 που πηγε γιατι η τσατσα μου ειπε οτι εφυγε...
σημερα μεταμεσονυχτια τσαρκα δροσοπουλου στο 95 μια που λεει ο τσατσος οτι ειναι η ρωσσιδα παπαριζου και διπλα μια κατερινα(καινουρια) δεν μου ειπε καμια τιποτα!!!!
..κουζουλάθηκες μωρεεεεέ ????????
giorgospapa:το απολυτο respect!μιλαμε ο ανθρωπος ειναι Η μηχανη του σεξ...... ΤΟ πολυβολο της ηδονης......Ο τελειος πορνοσταρ για την caballero!προσκυνω με ευλαβεια και απολυτη ρισπεκτοσυνη τον μεντωρα του σεξ πασης ελλαδος και βαλκανιων GIORGOSPAPA!ΑΞΙΟΣ συνεχιστης των Ron jeremy,rocco siffredi,μαρκου λεζε,αλεκου τζανετακου και πανου μιχαλοπουλου!!!!!!!!!!!!!
Vaso, ξέχασες το ... Σουπιάδη