Επισκέπτης
δεν ξερω για αχαρνων!!σαν προσωπο δεν λεει πολλα αλλα απο γαμησι φυσαει!!
Χμμμμ,μήπως ήταν και στήν Ιπώννακτος αυτή η Ευα? Μια ψηλή?δεν ξερω για αχαρνων!!σαν προσωπο δεν λεει πολλα αλλα απο γαμησι φυσαει!!
Ρε παιδια τοσο καιρο εδω μεσα λεω να βρω κατι καλο να παω.. βασικα δε ξερω τι επιπεδο παιζουν ολες αυτες για τις οποιες μιλατε... καταρχην για βραδυ (11 - 2, 3, 4 νυχτα) παιζει κατι? οχι κεντρο... αυτα που λετε Καρεα, Βουλιαγμενης ειναι μια χαρα (κυκλοφορώ εκει).. μπορει καποιος να πει μια γνωμη? ΠΡοσπαθησα πριν μερες να παω Ιππονακτως αλλα εφαγα πικρα να παρκαρω κ εφυγα... Παιδες ριξτε καμια βοηθεια μπας και δω καμια χαρα αποψε.. .αντιθετα με εσας εχω χτυπησει αγαμια απο 20/12/06 ... πικρα ....
εστω λεω να παρω κανα call απο ΧΕ.. τι λετε?
Στο 303 ποιο milf εννοεις?Παιδιά πριν από λίγο πέρασα από Λιοσίων 278 και ήταν μια Μαρίζα αλλά ήταν ότι να ναι...Πολύ ξεβιδωμένη μου φάνηκε...Δεν πήρα...Πήγα και στο απέναντι ήταν ένα Μιλφ...Δεν πήρα...Καληνύχτα σας
Λογικα θα εννοείς τη Γιάννα. σιτεμένη είναι. Μήπως είναι και τραβέλι δεν ξέρω.Ένα ρε φίλε...Πολύ γριά...Τι να σου πω.Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε...Την έκανα γρήγορα
καλημέρα παίδες , επείδη και γώ λόγω διακοπών έπαθα στέρηση και έτυχε και κατέβηκα νότια ενημερώνω , θησέως 365 μια πατσούρα μεγάλη καμία σχέση με Στεφανία που μου την είπε κιόλας οταν δεν πέρασα ουστ.. συνεχίζω Θησέως 365 ενα ξανθούλη μικρό σχετικά καλούρσικο ήταν Κατερίνα την λέγανε δεν μου έκανε όμως κλίκ και δεν πέρασα , συνέχεια Δοξάτου κάτι στην πλατεία μια μεγάλη με πιασίματα Έλενα , πάλι δεν πέρασα αα εκεί πέτυχα μια τσατσά που πρίν τρια χρόνια ήταν στην Ιπποκράτους 144 πολύ πλάκα .. πάω και ένα Κωνσταντινουπόλεως 130 που είχα ακούσει από δώ , μάπα κ εκεί .. δεν έπεσε κατάθεση ακόμα ...
10.15 ανοιξε
δεν θα σου πω.....χαχαχα