giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Να επαναδιατυπώσω την ερώτηση;
για κανε μια προσπαθεια, γιατι δεν παιρνει με την πρωτη..
Να επαναδιατυπώσω την ερώτηση;
σερφμπου αυτο το avatar σου ειναι απο καποια ταινια μια σκηνη και δεν μπορω να θυμηθω σε ποια ταινια ηταν.η στο σινεμα η στο ντι βι ντι πρεπει να το χω δει.surfboy άσχετο αλλά το avatar σου πραγματικά γαμεί!
πολύ καλό!
Πες μου ότι θα επιστρέψει και η Μελίνα να με τρελάνεις.η ιππωνακτος ξανανοιξε!!
g69 μηπως ηθελες να γραψεις ιππωνακτος και κατα λαθος εγραψες ιπποκρατους??πως βρεθηκες απο ιπποκρατους στην φραντζη ρε θηριο!!!
Μολις γυρισα απο ιππωνακτος 14 ..και ηταν η αντριαννα εκει... εγραψα γι αυτην πιο πριν σε αλλο ποστ αλα τωρα ειδα και αυτο... Warhol νομιζω οτι την ξερεις... πολυ καλη ..παρα πολυ καλη!!!!!! και ανακαινισμενο το μαγαζι!!!!
φιλοι μου , στην Θαρυππου στον Νεο κοσμο οι γκομενες απο συμμετοχη αξιζουνε ; ξερει κανεις;
Παίδες είδαμε την πέμπτη που πέρασε με τον pitsilisti στο Στούντιο Βριλλησού 46,μια ΜΟΥΝΑΡΑ πολωνέζα,ξανθό,λεπτό κορμάκι,γαμώ τα σώματα και φοβερό πρόσωπο.Δεν θυμάμαι όνομα όμως ρε γαμώτο γιατί ο pitsilistis κράταγε σημειώσεις αλλά δεν ξέρω αν το ανέφερε ο μπαγάσας!Την έχω βάλει στο μάτι,χεχε,εντωμεταξύ η τιμή στο συγκεκριμένο στούντιο μπορεί να πέσει και στα 40 ευρώ.
Panosmpos ΑΥΤΗ θα σου αρέσει σίγουρα,είναι του γούστου σου σου λέω!Αλλά απο κρεββάτι δεν ξέρω τι λέει,δεν την έχω πάρει βλέπεις.Κανένας συναγωνιστής??