Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 2.471
Εξαφανίστηκαν όλες οι λατινες από τα γνωστά στούντιο μαζί με τής φωτογραφίες που είχαν στα site. Τελικά έγινε μεγάλος μπουγιος.
Αδερφέ αν θες πες μια ενηρωσει για τα μασατζιδικα ποια πήρες γιατί σκέφτομαι να πάω σήμερα?Το τρίτο αφού έρριξα δυό χοντρές σε μασατζίδικα… για το βράδυ έχω κανονίσει και μια βιζιτούλα…
Συγγρού 172, Κατεχάκη 5, Βουλιαγμένης 238 και άλλα όλες οι φωτογραφίες από τής λατινες διαγράφτηκαν.Για ποια στούντιο εννοείς ρε αδερφέ γιατί εμένα το Κασσάνδρας μου το βγάζει κανονικά και αυτό ειχε στην φωτο .
[
Σε νημα με ονομα Μαλβινα πηγα δεν πηγα οπου να ναι και εμπας περιπτωση αν εκανα λαθος δωσε απαντηση που την βρισκουμε?Παιδιά ο χρήστης @MrRobot15 έχει πάει σε ένα άλλο νήμα και γράφει ότι αναζητεί την γνωστή Μαλβίνα.. το καλύτερο studio girl της πόλης!
Μην ανησυχείς φίλε μου, οι ειδικοί του νήματος εδώ θα σε συμβουλέψουν που να την βρεις!
Εκείνη η Μαλβίνα που έγραψες είναι άλλη κοπέλα..Σε νημα με ονομα Μαλβινα πηγα δεν πηγα οπου να ναι και εμπας περιπτωση αν εκανα λαθος δωσε απαντηση που την βρισκουμε?
Λέλας πήρα Ρόζα και Λαγουμιτζή πήρα Τατιάνα και ΒαλεντίναΑδερφέ αν θες πες μια ενηρωσει για τα μασατζιδικα ποια πήρες γιατί σκέφτομαι να πάω σήμερα?
Παιδιά ο χρήστης @MrRobot15 έχει πάει σε ένα άλλο νήμα και γράφει ότι αναζητεί την γνωστή Μαλβίνα.. το καλύτερο studio girl της πόλης!
Μην ανησυχείς φίλε μου, οι ειδικοί του νήματος εδώ θα σε συμβουλέψουν που να την βρεις!
@Α-Ω @Helluvatime @mauros gatos(1) @pilofori και υπολοιπη ομαδα ας ενωσουμε της εμπειριες μας για να βοηθησουμε το φιλο @MrRobot15 να βρει την μαλβινα-αρτεμις τη θεα του ερωταΣε νημα με ονομα Μαλβινα πηγα δεν πηγα οπου να ναι και εμπας περιπτωση αν εκανα λαθος δωσε απαντηση που την βρισκουμε?
Όπως πάντα έγκυρη και άμεση ενημέρωση!!Λοιπον φιλαρακι αυτη που ψαχνεις θα ειναι σημερα στο συγγρου 232 ως αρτεμις απο τις 20:00 εως τις 06:00
ΕννοειταιΌπως πάντα έγκυρη και άμεση ενημέρωση!!
Για ακόμα μια φορά οι ειδικοί του bou αποδεικνύουν ότι δεν κρατάνε τις μουνάρες για πάρτυ τους!Εννοειται
ξερεις αν υπαρχει το προγραμμα γι αυτο το strudio σε κανα σιτε οπως το greece ladies ***** διοτι δεν βρισκω καποια ιστοσελιδα@Α-Ω @Helluvatime @mauros gatos(1) @pilofori και υπολοιπη ομαδα ας ενωσουμε της εμπειριες μας για να βοηθησουμε το φιλο @MrRobot15 να βρει την μαλβινα-αρτεμις τη θεα του ερωτα
Λοιπον φιλαρακι αυτη που ψαχνεις θα ειναι σημερα στο συγγρου 232 ως αρτεμις απο τις 20:00 εως τις 06:00
Στο εροτιc πορταλ κομ υπάρχει το πρόγραμμάξερεις αν υπαρχει το προγραμμα γι αυτο το strudio σε κανα σιτε οπως το greece ladies ***** διοτι δεν βρισκω καποια ιστοσελιδα
Θα πας στο e r o t i c πορταλ και θα ψαξεις το κορίτσι με αριθμό 10154.ξερεις αν υπαρχει το προγραμμα γι αυτο το strudio σε κανα σιτε οπως το greece ladies ***** διοτι δεν βρισκω καποια ιστοσελιδα
σε ποιά καλό μου??? δεν μας είπες...Το τρίτο αφού έρριξα δυό χοντρές σε μασατζίδικα… για το βράδυ έχω κανονίσει και μια βιζιτούλα…
Μια που θα τον παίρνει απο κωλο σίγουρασε ποιά καλό μου??? δεν μας είπες...
τι βρηκα εισαι θεοςΘα πας στο e r o t i c πορταλ και θα ψαξεις το κορίτσι με αριθμό 10154.
Αυριο Μελαντίας 50
περισυλλογη και μοναχισμο?καλογερος θα γινεις σε μοναστηρι?Τέσπα. Πάω για πουτανάπαυση περισυλλογή και μοναχισμό . Για κάνα δύο μέρες . Μετά βλέπω.