Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.989
Πόντοι
2.471
Εξαφανίστηκαν όλες οι λατινες από τα γνωστά στούντιο μαζί με τής φωτογραφίες που είχαν στα site. Τελικά έγινε μεγάλος μπουγιος.

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Για ποια στούντιο εννοείς ρε αδερφέ γιατί εμένα το Κασσάνδρας μου το βγάζει κανονικά και αυτό ειχε στην φωτο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τρίτο αφού έρριξα δυό χοντρές σε μασατζίδικα… για το βράδυ έχω κανονίσει και μια βιζιτούλα…
Αδερφέ αν θες πες μια ενηρωσει για τα μασατζιδικα ποια πήρες γιατί σκέφτομαι να πάω σήμερα?

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.989
Πόντοι
2.471
Για ποια στούντιο εννοείς ρε αδερφέ γιατί εμένα το Κασσάνδρας μου το βγάζει κανονικά και αυτό ειχε στην φωτο .
[
Συγγρού 172, Κατεχάκη 5, Βουλιαγμένης 238 και άλλα όλες οι φωτογραφίες από τής λατινες διαγράφτηκαν.

• Like
Αντιδράσεις: Xasths

hana3671

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Κριτικές
22
Like
154
Πόντοι
10
Περασμα τις προαλλες απο το Αντιοχειας καθως ημουν στην περιοχη για κατι δουλειες. Στο ενα σπιτακι ηταν η Λευλα, ομορφο μωρο αλλα με αυτα που εχουν γραφτει για τις ξεπετες που κερναει αποχωρησα αμεσως.

Στο δευτερο σπιτακι δουλευε η Βικτορια που την ειδα για πρωτη φορα. Βγηκε γυμνοστηθη στο σαλονι, προσωπο μετριο, γεματες ωραιες βυζαρες, αλλα απο τα βυζια και κατω ειναι αστα να πανε, φουλ παχος και κυταρριτιδα. Η τυπισα ειναι καθαρα για μεταξουργειο απο πλευρας εμφανισης, δεν το συζηταω να δωσει καποιος 50 ευρω για να γαμησει αυτο το θωρηκτο.

Οι τσατσογριες και στα δυο σπιτακια εδειξαν τη δυσαρεσκεια τους οταν αποχωρησα, λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να τους τα ακουμπησουμε με το ζορι. Μαλλον θα εχουν πεσει αναδουλειες με τα παλτα που προσφερουν.

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.601
Πόντοι
6.246
Παιδιά ο χρήστης @MrRobot15 έχει πάει σε ένα άλλο νήμα και γράφει ότι αναζητεί την γνωστή Μαλβίνα.. το καλύτερο studio girl της πόλης!
Μην ανησυχείς φίλε μου, οι ειδικοί του νήματος εδώ θα σε συμβουλέψουν που να την βρεις!

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Παιδιά ο χρήστης @MrRobot15 έχει πάει σε ένα άλλο νήμα και γράφει ότι αναζητεί την γνωστή Μαλβίνα.. το καλύτερο studio girl της πόλης!
Μην ανησυχείς φίλε μου, οι ειδικοί του νήματος εδώ θα σε συμβουλέψουν που να την βρεις!
Σε νημα με ονομα Μαλβινα πηγα δεν πηγα οπου να ναι και εμπας περιπτωση αν εκανα λαθος δωσε απαντηση που την βρισκουμε?

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.601
Πόντοι
6.246
Σε νημα με ονομα Μαλβινα πηγα δεν πηγα οπου να ναι και εμπας περιπτωση αν εκανα λαθος δωσε απαντηση που την βρισκουμε?
Εκείνη η Μαλβίνα που έγραψες είναι άλλη κοπέλα..

Μην αγχώνεσαι όμως.. εδώ τα παιδιά είναι ειδικοί στο θέμα της Μαλβίνας που ψάχνεις και θα σου απαντήσουν άμεσα μόλις δουν το μήνυμα!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Αδερφέ αν θες πες μια ενηρωσει για τα μασατζιδικα ποια πήρες γιατί σκέφτομαι να πάω σήμερα?
Λέλας πήρα Ρόζα και Λαγουμιτζή πήρα Τατιάνα και Βαλεντίνα

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
@Α-Ω @Helluvatime @mauros gatos(1) @pilofori και υπολοιπη ομαδα ας ενωσουμε της εμπειριες μας για να βοηθησουμε το φιλο @MrRobot15 να βρει την μαλβινα-αρτεμις τη θεα του ερωτα :wanker:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Λοιπον φιλαρακι αυτη που ψαχνεις θα ειναι σημερα στο συγγρου 232 ως αρτεμις απο τις 20:00 εως τις 06:00 :wanker:

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.601
Πόντοι
6.246

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.601
Πόντοι
6.246
Για ακόμα μια φορά οι ειδικοί του bou αποδεικνύουν ότι δεν κρατάνε τις μουνάρες για πάρτυ τους!

@MrRobot15 το Μαλβινάκι που λέγεται Άρτεμις τώρα, ξεκινάει σε 1 λεπτό το αποψινό πρόγραμμα του!
Καλά να περάσεις!

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
@Α-Ω @Helluvatime @mauros gatos(1) @pilofori και υπολοιπη ομαδα ας ενωσουμε της εμπειριες μας για να βοηθησουμε το φιλο @MrRobot15 να βρει την μαλβινα-αρτεμις τη θεα του ερωτα :wanker:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Λοιπον φιλαρακι αυτη που ψαχνεις θα ειναι σημερα στο συγγρου 232 ως αρτεμις απο τις 20:00 εως τις 06:00 :wanker:
ξερεις αν υπαρχει το προγραμμα γι αυτο το strudio σε κανα σιτε οπως το greece ladies ***** διοτι δεν βρισκω καποια ιστοσελιδα

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
ξερεις αν υπαρχει το προγραμμα γι αυτο το strudio σε κανα σιτε οπως το greece ladies ***** διοτι δεν βρισκω καποια ιστοσελιδα
Θα πας στο e r o t i c πορταλ και θα ψαξεις το κορίτσι με αριθμό 10154.
Αυριο Μελαντίας 50

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom