koursaros66
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 62
- Like
- 4.228
- Πόντοι
- 13.135
Καθώς και το απέναντι σίτε Κύριες Αθηνών μόλις βάλεις σχόλιο που δεν γουσταρουν δεν το ποστάρουνΑμην και πότε με τους γύφτους
Καθώς και το απέναντι σίτε Κύριες Αθηνών μόλις βάλεις σχόλιο που δεν γουσταρουν δεν το ποστάρουνΑμην και πότε με τους γύφτους
Θα σου προτεινα κριστινα, σονια, αν σ αρεσουν οι μικρες σε ηλικιαΆμα την επιστροφή στα πάτρια εδάφη, επίσκεψη στο Αριστοτέλους 5 όπου και είδα πέντε πιπίνες ουκρανές μουνίτσες, Αλεξάνδρα, Σόνια, Τάνια, Ξένια, Λίζα… όλες άκρως πηδήσιμες, πραγματικά είναι δύσκολο να επιλέξεις!
Έχουμε καμία άποψη για κάποια από αυτές;
Κριστίνα δεν είχε στο μενούΘα σου προτεινα κριστινα, σονια, αν σ αρεσουν οι μικρες σε ηλικια
Και αλεξανδρα εχω παρει, νομιζω ειναι γυρω στα 30 ωραιο σωματακι εχει, αλλα σε γρηγορους ρυθμους παραπονιεται
Την εχουν αυριο στο πρόγραμμαΚριστίνα δεν είχε στο μενού
η παπατζοαλυσίδα δεν είναι μεν η καλύτερη περίπτωση, το κακό όμως είναι ότι η προσφορά εργασίας στη συγκεκριμένη κατηγορία (στούντιο) είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μικρή, για πόλη με 5 εκ. μαλάκες.Η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι της αρπαχτης και κουτοπονηραδας . Νοοτροπία άρπα κόλλα . Ας κλείσει και όλα καλά
Το Κ8Γ1 και τα δυο Κηφισού, όπως και το μασάζ Λέλας, είναι συγκοινωνούντα δοχεία.ρε τσακαλια αυτη ειναι η γνωστη απο μεταξουργειο που εγαμιοτανε με ολοκληρη τη μεση ανατολη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στο κασσανδρας την εχουνε, ρωταω γιατι ητανε στου κηφησου η ειναι αλλη η κοπελα?
Κάψτο κυριολεκτικά καλύτερα θα περάσεις!!!!!καπου ψαχνω να καψω ενα 50ρικο αλλα δε βλεπω κατι.
καλά ρε εσύ ήρθες ελλάδα και το πρώτο μέρος που θέλησες να περάσεις ήταν η αριστοτέλους 5???? πλάκα μας κάνεις έτσι?Άμα την επιστροφή στα πάτρια εδάφη, επίσκεψη στο Αριστοτέλους 5 όπου και είδα πέντε πιπίνες ουκρανές μουνίτσες, Αλεξάνδρα, Σόνια, Τάνια, Ξένια, Λίζα… όλες άκρως πηδήσιμες, πραγματικά είναι δύσκολο να επιλέξεις!
Έχουμε καμία άποψη για κάποια από αυτές;
Το τρίτο αφού έρριξα δυό χοντρές σε μασατζίδικα… για το βράδυ έχω κανονίσει και μια βιζιτούλα…καλά ρε εσύ ήρθες ελλάδα και το πρώτο μέρος που θέλησες να περάσεις ήταν η αριστοτέλους 5???? πλάκα μας κάνεις έτσι?
Αδερφέ αν θες πες μια ενηρωσει για τα μασατζιδικα ποια πήρες γιατί σκέφτομαι να πάω σήμερα?Το τρίτο αφού έρριξα δυό χοντρές σε μασατζίδικα… για το βράδυ έχω κανονίσει και μια βιζιτούλα…
Σε νημα με ονομα Μαλβινα πηγα δεν πηγα οπου να ναι και εμπας περιπτωση αν εκανα λαθος δωσε απαντηση που την βρισκουμε?Παιδιά ο χρήστης @MrRobot15 έχει πάει σε ένα άλλο νήμα και γράφει ότι αναζητεί την γνωστή Μαλβίνα.. το καλύτερο studio girl της πόλης!
Μην ανησυχείς φίλε μου, οι ειδικοί του νήματος εδώ θα σε συμβουλέψουν που να την βρεις!
Εκείνη η Μαλβίνα που έγραψες είναι άλλη κοπέλα..Σε νημα με ονομα Μαλβινα πηγα δεν πηγα οπου να ναι και εμπας περιπτωση αν εκανα λαθος δωσε απαντηση που την βρισκουμε?
Λέλας πήρα Ρόζα και Λαγουμιτζή πήρα Τατιάνα και ΒαλεντίναΑδερφέ αν θες πες μια ενηρωσει για τα μασατζιδικα ποια πήρες γιατί σκέφτομαι να πάω σήμερα?
Παιδιά ο χρήστης @MrRobot15 έχει πάει σε ένα άλλο νήμα και γράφει ότι αναζητεί την γνωστή Μαλβίνα.. το καλύτερο studio girl της πόλης!
Μην ανησυχείς φίλε μου, οι ειδικοί του νήματος εδώ θα σε συμβουλέψουν που να την βρεις!
@Α-Ω @Helluvatime @mauros gatos(1) @pilofori και υπολοιπη ομαδα ας ενωσουμε της εμπειριες μας για να βοηθησουμε το φιλο @MrRobot15 να βρει την μαλβινα-αρτεμις τη θεα του ερωταΣε νημα με ονομα Μαλβινα πηγα δεν πηγα οπου να ναι και εμπας περιπτωση αν εκανα λαθος δωσε απαντηση που την βρισκουμε?
Όπως πάντα έγκυρη και άμεση ενημέρωση!!Λοιπον φιλαρακι αυτη που ψαχνεις θα ειναι σημερα στο συγγρου 232 ως αρτεμις απο τις 20:00 εως τις 06:00
ΕννοειταιΌπως πάντα έγκυρη και άμεση ενημέρωση!!