Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Μάγκες Παρασκευή βράδυ 23.06.2023
πήγα στο Κηφισού 30 , κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού
και πήρα την Αλίνα !

Ρωσόφωνη, όμορφη, νέα , φρέσκια
από πρώην Σοβιετική Δημοκρατία !

Πιο όμορφη , από τις φωτογραφίες !
Είναι πολύ φρέσκια και δεν έχει κάνει φωτοσοπ .

Πιο κάτω φωτό της , από το διαφημ. του στούντιο, πάνω αριστερά στο μπου.κομ

64949b1084aa0_4556_alin789.png

Γαμήσι δυνατό και ωραίο, από κεφάτη νέα ρωσόφωνη ! :rockon:
:rockon::rockon::rockon:

Αν δεν βαριέστε λίγο περπάτημα, κατεβαίνετε στάση μετρό
Άγιος Αντώνιος και περπατάτε περίπου 700- 800 μέτρα
να κάψετε κανένα σουβλάκι !

Στο bourdela .com , δηλαδή στο κορυφαίο αυτό σάϊτ :rockon:

:rockon:

Πάνω αριστερά έχει λινκ για Κηφισού 30,
και βλε΄πουμε ότι το Σάββατο θα είναι
στο Κηφισού 60.
Ελπίζω να προλάβω να ξαναπάω .
Τα φρέσκα μου αρέσουν

Όποιος βρει φρέσκο, παρακαλείται να ειδοποιήσει
και μας τους συναγωνιστές
κάτι πρέπει να παίζει με τα προγράμματα στα μαγαζιά αυτά,
φαίνεται ότι εργάζεται 24ωρο nonstop...φάση Αρ5...;!

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Στο μεταξύ η παπαντζο αλυσίδα έχει την Κατελαγια συνέχεια στα προγράμματα και κάθε μέρα πάει στην μεθεπόμενη . Πραγματικά νοοτροπία αρπαχτής λες και κάποιος θα ξεγελαστεί . Αστεία πράγματα .

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ετεροχρονισμενη ενημερωση αλλα καλυτερα τωρα παρα ποτε.
Το σαββατο που μας περασε επισκευτηκα το στουντιο τατοοιοιυνα δω την καινουργια μετα την καταλεγια.
Αλλιως στις φωτο αλλιως απο κοντα με εμφανη χαλια κωλο καμια σχεση με φωτο σε σχεση με φωτο παντα ετσι.Οχι το χαλι μου το μαυρο αλλα οχι οπως τις φωτο.Ευδιαθετη εδειχνε η κορασις μες το χαμογελο εκει σε κερδιζε αλλα οχι σε εμενα.Απο τη στιγμη που βλεπω φωτο να απεχουν αρκετα απο την πραγματικοτητα τοτε το μπουλο.
Η καταλεγια επισης ηταν εκει και επισης ακυρη σε σχεση με τις φωτο και οντος χαλια βυζια κακη πλαστικη δεν εχει τη φυσικη ομορφια εμενα με χαλαει τεσπα.
Ειχε αλλη μια κοντοχοντρη δε συνεχιζω.Οστοσο η τσατσα οταν με ρωτησε αν μαρεσουν και με ποια θα περασω λες και ειναι δεδομενο οτι θα περασω γιατι εχει τις μουναρες, της ειπα δε μαρεσει καμια και μουτρωσε και μπηκε στην τρυπα της χωρις ουτε τεσσερα πεντα γεια.

Μετα Κασσανδρας που ειδα για τριτη φορα μονικα με χαλασε το υφος το στιλ που δεν εχει νάζι δεν ειναι παιχνιδιαρα πουτανιαρα σαν αυτα που λεει ο μαραντονα ενα μελος εδω μεσα ειναι για οσους δεν ξερουν.
Η δευτερη ατσουμπαλη κοπελα με γεματο κωλο μεγαλη περιφερεια ανουσια βυζια αλλα αυτη φοραγε sexy εσωρουχα με καλτσες δαντελες και γενικα η χαρα μου διοτι λατρεις αυτων.Ομως το εσωτερικο ηταν κοντρα στα γουστα μου και εφυγα να δω το στουντιο ποιο πανω εκει μετα τον πουστοτσατσο που κακος σχολιαζει.Ηταν τρεις κοπελες λατινικη αμερικη και τα τιαυτα που κανω εμμετο.Γιουβαρλακια τα δυο και μια σκουροχρωμη, οχι καταμαυρη αλλα σκουρα με γενικα αποδεκτο σωματα και λιγο μπαμπατσικο που επισης απο εμενα οχι.
Κοιταω την ωρα ειχε παει 3.00 το πρωι, καλα λεω παμε για υπνο θα γαμησω αυριο Μαρσελα απο μαραθωνος που περναω πολυ καλα και οχι λογω του 20 ρικου 50 της δινω καθομαι μιση ωρα κανω οτι θελω αν και βαρεθηκα και με αυτη αφου τιποτα αλλο δε βρισκω σε καινουργια κοπελα εννοω.Γενικα γυρισα πολλα στουντιο εφαγα ωρες αλλα ρε παιχτες τι μπαχλατσαρία ειναι τουτη?Οι ποιο πολλες ειναι για φυλης και αλλες μονο για μεταξουργειο κανουν σε εμφανιση παντα, τι δουλεια εχουν ολες αυτες στα στουντιο?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Το σαββατο που μας περασε επισκευτηκα το στουντιο τατοοιοιυνα δω την καινουργια μετα την καταλεγια.
Αλλιως στις φωτο αλλιως απο κοντα με εμφανη χαλια κωλο καμια σχεση με φωτο σε σχεση με φωτο παντα ετσι.Οχι το χαλι μου το μαυρο αλλα οχι οπως τις φωτο.Ευδιαθετη εδειχνε η κορασις μες το χαμογελο εκει σε κερδιζε αλλα οχι σε εμενα.Απο τη στιγμη που βλεπω φωτο να απεχουν αρκετα απο την πραγματικοτητα τοτε το μπουλο.
Η καταλεγια επισης ηταν εκει και επισης ακυρη σε σχεση με τις φωτο και οντος χαλια βυζια κακη πλαστικη δεν εχει τη φυσικη ομορφια εμενα με χαλαει τεσπα.
Ειχε αλλη μια κοντοχοντρη δε συνεχιζω.Οστοσο η τσατσα οταν με ρωτησε αν μαρεσουν και με ποια θα περασω λες και ειναι δεδομενο οτι θα περασω γιατι εχει τις μουναρες, της ειπα δε μαρεσει καμια και μουτρωσε και μπηκε στην τρυπα της χωρις ουτε τεσσερα πεντα γεια.

Μετα Κασσανδρας που ειδα για τριτη φορα μονικα με χαλασε το υφος το στιλ που δεν εχει νάζι δεν ειναι παιχνιδιαρα πουτανιαρα σαν αυτα που λεει ο μαραντονα ενα μελος εδω μεσα ειναι για οσους δεν ξερουν.
Η δευτερη ατσουμπαλη κοπελα με γεματο κωλο μεγαλη περιφερεια ανουσια βυζια αλλα αυτη φοραγε sexy εσωρουχα με καλτσες δαντελες και γενικα η χαρα μου διοτι λατρεις αυτων.Ομως το εσωτερικο ηταν κοντρα στα γουστα μου και εφυγα να δω το στουντιο ποιο πανω εκει μετα τον πουστοτσατσο που κακος σχολιαζει.Ηταν τρεις κοπελες λατινικη αμερικη και τα τιαυτα που κανω εμμετο.Γιουβαρλακια τα δυο και μια σκουροχρωμη, οχι καταμαυρη αλλα σκουρα με γενικα αποδεκτο σωματα και λιγο μπαμπατσικο που επισης απο εμενα οχι.
Κοιταω την ωρα ειχε παει 3.00 το πρωι, καλα λεω παμε για υπνο θα γαμησω αυριο Μαρσελα απο μαραθωνος που περναω πολυ καλα και οχι λογω του 20 ρικου 50 της δινω καθομαι μιση ωρα κανω οτι θελω αν και βαρεθηκα και με αυτη αφου τιποτα αλλο δε βρισκω σε καινουργια κοπελα εννοω.Γενικα γυρισα πολλα στουντιο εφαγα ωρες αλλα ρε παιχτες τι μπαχλατσαρία ειναι τουτη?Οι ποιο πολλες ειναι για φυλης και αλλες μονο για μεταξουργειο κανουν σε εμφανιση παντα, τι δουλεια εχουν ολες αυτες στα στουντιο?
είναι τραγική η κατάσταση εκεί έξω στας Αθήνας.....νομίζω ότι είναι η χειρότερη εποχή του αγοραίου έρωτα(εξαιρούμε τα κωλ γκέρλ που είναι σχετικό αυτό) εβερ στην Ελλάδα!!!!!! μπάζα σχεδόν παντού και δεν μας έφτανε αυτό μόνο μας γέμισαν και τα ιδρύματα οι λατίνες που είναι γνωστές για το φόλιασμά τους μεν, για την μέτρια εμφάνισής τους δε....(τουλάχιστον αυτών που μας έρχονται με ελάχιστες εξαιρέσεις)!!!!!! χίλιες φορές να γεμίζανε με αλβανίδες!!!!!!!!!!

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
είναι τραγική η κατάσταση εκεί έξω στας Αθήνας.....νομίζω ότι είναι η χειρότερη εποχή του αγοραίου έρωτα(εξαιρούμε τα κωλ γκέρλ που είναι σχετικό αυτό) εβερ στην Ελλάδα!!!!!! μπάζα σχεδόν παντού και δεν μας έφτανε αυτό μόνο μας γέμισαν και τα ιδρύματα οι λατίνες που είναι γνωστές για το φόλιασμά τους μεν, για την μέτρια εμφάνισής τους δε....(τουλάχιστον αυτών που μας έρχονται με ελάχιστες εξαιρέσεις)!!!!!! χίλιες φορές να γεμίζανε με αλβανίδες!!!!!!!!!!
Οι Αλβανοί φύγανε από την Ελλάδα μέσα σε 7-8 μήνες σχεδόν όλοι γιατί δεν βρίσκαν δουλειά εδώ και οι Λατίνες σε καμία περίπτωση δεν είναι Λατίνες με επίπεδο εμφάνισης call-girl. Ακόμα και καθιερωμένα πρακτορεία όπως το GDE, το Glamour και το Yourangels έχουν πέσει απίστευτα, τι να πει κανείς πια... Πλέον τα πράγματα τεντώνονται στα άκρα, από τη μια τείνουμε προς το μπουρδέλο και από την άλλη στα 150 ευρώ το μπουκάλι συν 250 ευρώ για τα περαιτέρω σε strip.

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335

Να είσαι καλά και γλύτωσαν τον δρόμο από τα Νότια Προάστια .

Kifisoy60

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
128
Σήμερα στο Κηφισού 60 είναι η Νατι 10:00-19:00
_MG_7172.jpg
και η Αρινα 19:00-05:00
IMG-592a52103bb18d2dd3ee1b350a10f026-V.jpg

Kifisoy30

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
92
Σήμερα στο Κηφισού 30 είναι η Ζάρα 10:00-19:00
_MG_7239.jpg
και η Βίκυ 19:00-05:00
_MG_1451.jpg

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Μην αρχισουμε τις ενημερώσεις απο τα στούντιο ε! Έχετε τα δικά σας νήματα

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Τι εγινε ρε παιδια μετακομισε το τατοιου 71 σε καινουργιο χωρο, συγγρου 108? η ανοιξε παραρτημα ?
Γιατι ειδα στο πορταλ εχει τις ιδιες κοπελες

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.545
Πόντοι
5.646
Τι εγινε ρε παιδια μετακομισε το τατοιου 71 σε καινουργιο χωρο, συγγρου 108? η ανοιξε παραρτημα ?
Γιατι ειδα στο πορταλ εχει τις ιδιες κοπελες
Μήπως ίδια αλυσίδα;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Όπως τα λες αδελφέ, προσωπικά ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό έχω να παω, αφού καμία δεν αξίζει το κόπο ούτε από εμφάνιση, άλλα ούτε από απόδοση.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Όπως τα λες αδελφέ, προσωπικά ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό έχω να παω, αφού καμία δεν αξίζει το κόπο ούτε από εμφάνιση, άλλα ούτε από απόδοση.
στο τέλος τη βλέπω να μαζευόμαστε με κουμπαρά να νοικιάζουμε με το μήνα καμία της προκοπής

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Οποίος ετοιμάζεται να πάει στο Crystal Queens για την Καταλαγια να το ξεχάσει . Φώτα ανάμενα αλλά δεν ανοίγουν πόρτα ούτε απαντάνε στο τηλέφωνο . Να γλιτώσετε και τον δρόμο .

Captainmikel

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2021
Like
133
Πόντοι
0
Δοκιμή με Βλάντα, αν και δεν με παρότρυνε η τσατσά λόγω της μεγάλης περιφέρειας, έχω να πω πως πέρασα πολύ καλά. Συννενόηση στα αγγλικά φυσικά, όαση ανάμεσα στις λατινες
Που είναι η Βλαντα ;; Στούντιο εννοώ... Ευχαριστώ πολύ!!

christsal@

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Έχει κανένας γνώμη για Βίκη στην κηφησου 60;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom