Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.623
Πόντοι
6.946
Είδα Αλινα. Καλά πέρασα, απλώς έχω καλομάθει στις υπηρεσίες και άνεση ώρας του μασατζιδικου, και πάντα μένω λίγο ανικανοποιητος (ξέρω βέβαια ότι πάω σε στούντιο) .

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
εγώ πάλι τη Ντινάρα την πέτυχα με ουρά του ΙΚΑ οπότε απλά ανταλλάξαμε χειραψία, τη δε Μόνικα την πέτυχα σε σχετικά ήσυχο απόγευμα μαζί με τη Ρίνα, με μόνο ένα δωμάτιο πριν από μένα κι οι δυο τους. Και πες με μαλάκα αλλά δεν μπήκα.
Ωραία κοπέλα αλλά τόσο αγέλαστη στο σαλόνι που με προδιέθεσε για εντελώς τυπικές διαδικασίες και δεν μου έκανε κλικ.
Μπορεί όταν την είδα να είχε ήδη σιχαθεί τη λέξη αρσενικό :grin:
Εγώ πάλι Ντινάρα είχα πετύχει με εντελώς άδειο σαλόνι, χαιρέτησα και έφυγα, ένα μικροκαμωμένο αδύνατο κορίτσι, εντελώς αντίθετο με τα γούστα μου στο θέμα εμφάνισης. Δεν υπάρχει σύγκριση με Μόνικα στο θέμα εμφάνισης για εμένα, από την άλλη, η Μόνικα αν δεν θέλει δεν θέλουμε και εμείς, είναι ξεκάθαρο αυτό νομίζω. Όχι μόνο η Μόνικα, για όποια δεν γουστάρει, δεν γουστάρουμε, δεν ξέρω αν η αγαμία κάποιους έχει φτάσει στο σημείο να βιάζουν και να χαίρονται, εγώ δεν το βλέπω έτσι, ξεκάθαρα. Υπάρχουν κοπέλες που γουστάρουν να πηγαίνουν μαζί μου και με αυτές πάω.

Σε εμένα η Μόνικα δεν έχει δείξει ότι δείξει ότι δεν γουστάρει, αλλά άμα κουράστηκε, βαρέθηκε η ότι άλλο, στο καλό να πάει δεν θα μας λείψει καθόλου.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.468
Πόντοι
3.246
εγώ πάλι τη Ντινάρα την πέτυχα με ουρά του ΙΚΑ οπότε απλά ανταλλάξαμε χειραψία, τη δε Μόνικα την πέτυχα σε σχετικά ήσυχο απόγευμα μαζί με τη Ρίνα, με μόνο ένα δωμάτιο πριν από μένα κι οι δυο τους. Και πες με μαλάκα αλλά δεν μπήκα.
Ωραία κοπέλα αλλά τόσο αγέλαστη στο σαλόνι που με προδιέθεσε για εντελώς τυπικές διαδικασίες και δεν μου έκανε κλικ.
Μπορεί όταν την είδα να είχε ήδη σιχαθεί τη λέξη αρσενικό :grin:
Εγώ πάλι Ντινάρα είχα πετύχει με εντελώς άδειο σαλόνι, χαιρέτησα και έφυγα, ένα μικροκαμωμένο αδύνατο κορίτσι, εντελώς αντίθετο με τα γούστα μου στο θέμα εμφάνισης. Δεν υπάρχει σύγκριση με Μόνικα στο θέμα εμφάνισης για εμένα, από την άλλη, η Μόνικα αν δεν θέλει δεν θέλουμε και εμείς, είναι ξεκάθαρο αυτό νομίζω. Όχι μόνο η Μόνικα, για όποια δεν γουστάρει, δεν γουστάρουμε, δεν ξέρω αν η αγαμία κάποιους έχει φτάσει στο σημείο να βιάζουν και να χαίρονται, εγώ δεν το βλέπω έτσι, ξεκάθαρα. Υπάρχουν κοπέλες που γουστάρουν να πηγαίνουν μαζί μου και με αυτές πάω.

Σε εμένα η Μόνικα δεν έχει δείξει ότι δείξει ότι δεν γουστάρει, αλλά άμα κουράστηκε, βαρέθηκε η ότι άλλο, στο καλό να πάει δεν θα μας λείψει καθόλου.
Ρε μαλακες γαμαει κανενας εδω μεσα η μονο χειραψιες δινεται ?:2funny:
:2funny::2funny::2funny:
@Helluvatime

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Παιδες ρεφαραμε και ρεφαραμε καλα! Τα ευσημα στη πορνοπαικτουρα @chicharito που μου ειπε να παω με κλειστα ματια και ετσι εκανα.Θα μοιραστει μονο με παικτες που εχω κανει επαφη με πμ ή εστω εχουμε αλληλοεπιδρασει στο φορουμ.Αυτο το κανω για τα γνωστα μουνοπανα που κρυφοκοιτανε τους επισκεπτες :birdman:
Η κοπελα θελει γλυκες και οχι αγριαδα απο βρωμιαρηδες καγκουρες.Τα υπολοιπα πριβε :hi:
@Revlimit
@911-Toninno
@Blade77
@claimain
@Α-Ω
@filos78
πορνοι που νοιαζονται,μοιραζονται! :wink:
δεν καταλαβα καλα η οντως μπηκες στο νημα '' ημερησια ενημερωση για στουντιο'' ενημερωνοντας οτι πηγες καπου ,περασες καλα αλλα δεν λες τι και που και με ποια ; μικρος ειχες φαει πολυ ξυλο;η παιδικη σου ηλικια πως ηταν; εχεις ακομα ανοιχτα τραυματα; ελα πες τα ολα μην ντρεπεσαι....θα σε βοηθησουμε να το ξεπερασεις ...

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.427
Πόντοι
2.420
Παιδες ρεφαραμε και ρεφαραμε καλα! Τα ευσημα στη πορνοπαικτουρα @chicharito που μου ειπε να παω με κλειστα ματια και ετσι εκανα.Θα μοιραστει μονο με παικτες που εχω κανει επαφη με πμ ή εστω εχουμε αλληλοεπιδρασει στο φορουμ.Αυτο το κανω για τα γνωστα μουνοπανα που κρυφοκοιτανε τους επισκεπτες :birdman:
Η κοπελα θελει γλυκες και οχι αγριαδα απο βρωμιαρηδες καγκουρες.Τα υπολοιπα πριβε :hi:
@Revlimit
@911-Toninno
@Blade77
@claimain
@Α-Ω
@filos78
πορνοι που νοιαζονται,μοιραζονται! :wink:
Μπορώ να μάθω κι' εγώ ποια είναι?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.933
Πόντοι
9.095
δεν καταλαβα καλα η οντως μπηκες στο νημα '' ημερησια ενημερωση για στουντιο'' ενημερωνοντας οτι πηγες καπου ,περασες καλα αλλα δεν λες τι και που και με ποια ; μικρος ειχες φαει πολυ ξυλο;η παιδικη σου ηλικια πως ηταν; εχεις ακομα ανοιχτα τραυματα; ελα πες τα ολα μην ντρεπεσαι....θα σε βοηθησουμε να το ξεπερασεις ...
Άνοιξε τα στραβά σου βλαμενε κ δες τι έχω γράψει. Αλλα κ μόνο που ασχολήθηκες 2 τα ξημερώματα κατάλαβα τι άχρηστος εισαι .
Τα φιλια μου απο παραλία

Συνημμένα

• IMG_2795.jpeg
    IMG_2795.jpeg
    4,1 MB · Εμφανίσεις: 75

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.468
Πόντοι
3.246
Το ειπαμε ρε η μαλβινα - αρτεμις ειναι :wanker::wanker:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.468
Πόντοι
3.246
Άνοιξε τα στραβά σου βλαμενε κ δες τι έχω γράψει. Αλλα κ μόνο που ασχολήθηκες 2 τα ξημερώματα κατάλαβα τι άχρηστος εισαι .
Τα φιλια μου απο παραλία
Πιλοφορι δωσε στιγμα και ερχομαι :wanker::wanker:
Δε θα ακουμπησω τη κορασιδα με το μαυρο, θα παρω την αλλη στο βαθος με τον κοκκινο στριγκο :wanker:

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.014
Πόντοι
2.696
Τα φιλια μου απο παραλία
Την κυρία στην φωτο την ξέρουμε?

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
134
Πόντοι
1
Ποιες προτείνετε για πιο κινκι καταστάσεις;ποδοκαγνειες και bdsm;;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
642
Πόντοι
81
Τα φιλια μου απο παραλία
Ωκεανίδα (Ακτη Βουλιαγμένης).. Ακριβώς στο σημείο που κάθομαι, δηλαδή στο πρώτο πύργο του ναυαγοσώστη, όπως μπαίνεις από τη μεγάλη είσοδο. Μια μέρα δε πήγα και κοιτάχτε τι μουνί έσκασε.. αν είναι δυνατόν

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Πιλοφορι δωσε στιγμα και ερχομαι :wanker::wanker:
Δε θα ακουμπησω τη κορασιδα με το μαυρο, θα παρω την αλλη στο βαθος με τον κοκκινο στριγκο :wanker:
Αχαχα λόκαρες μακρινό στρατηγικό στόχο. Λειτουργείς σαν Ραφάλ :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.045
Πόντοι
2.846
Είδα Αλινα. Καλά πέρασα, απλώς έχω καλομάθει στις υπηρεσίες και άνεση ώρας του μασατζιδικου, και πάντα μένω λίγο ανικανοποιητος (ξέρω βέβαια ότι πάω σε στούντιο) .
Αλίνα σε ποιο μαγαζί;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.521
Πόντοι
14.936
Γυρισματαρα μολις τωρα 5 κιλα πιο ελαφρυα
τα αρχιδια μετα απο πανηγυρικο αδειασμα μεσα στην μουνα
της λατινας θειτσας Ροζυ...
Πιρσινγκ,τατου και κοτσιδακια συνθετουν το λουκ της χαμογελαστης
εξαλλης θειας...
Εχυσα πολυ δυνατα και συνεχισα με το πορνο-καταδρομικο αμαξι την βολτα
προς Φυλης και γυρω γυρω οπου ηθελα να ριξω αλλο ενα μανικι...
Τρομαζω και μονο που σκεφτομαι το καλοκαιρι στο κεντρο...
Μυρωδιες,φατσες,υποπτες συναλλαγες και αρρωστια στα ωπα τους ολα...
Αισθανομαι Λεγεωναριος που παρουσιαστηκε πρωτη μερα για καταταξη στην Aubagne..
Ξενος αναμεσα σε ξενους...
Αμαρτωλος αναμεσα σε παραβατικους...
Ενας ακομα πιστος ακολουθος της Φρουρας του Διαβολου...
Υγεια παντα και σορυ αν κουρασα...:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom