You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
τον ξέρουμε τον λόγο κι είναι ότι έγραψες, άλλα τόσα και καπάκι τα μισά τους για συμπλήρωμα.Μα δεν είναι θέμα χρημάτων, ούτε κλαψουρίζω. Οι άλλοι κλαψουρίζουν ότι οι οίκοι είναι χάλια και απλά τους εξηγώ τον λόγο.
μια σύγκριση με τη δεκαετία του 90 που ζήσαμε όποιοι τη ζήσαμε και είσαι έτοιμος για συμπεράσματα.
Μόνο κατηφόρα, όπως όλα σε αυτή τη χώρα.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
είναι συνδυασμός πάντα κι ας σκεφτόμαστε ότι το οικονομικό είναι μεγάλο ζήτημα αλλά η ιδέα της αποκτήνωσης παίζει κι αυτή ρόλο στις χαμένες ψυχές τους.Γενικά δύσκολα κάποιος περιστασιακός εργαζόμενος κάθεται ή φεύγει με πρώτο κριτήριο τους πελάτες και όχι την αμοιβή, τις παροχές, και την γενικότερη σχέση του με τον εργοδότη
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
η αποκέντρωση με ιδρύματα που μπορούν να παρέχουν αξιόλογες παρουσίες με δίκαιες υπηρεσίες και λογικό κόστος μπορεί να είναι μια λύση, ίσως, κι αυτό λόγω της αποτρεπτικής ισχύος της απόστασης από την εύκολη πρόσβαση και τα γιουρούσια των ζόμπι. Όχι δηλαδή ότι δεν υπάρχουν ζόμπι που έχουν δυνατότητες, αλλά τουλάχιστον ίσως είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.Ακομα και στις βιζιτες το ιδιο γινεται δεν ειναι μονο τα στουντιο, πεφτουν ολοι με τα μουτρα σε ενα καλο μουνι εφοσον υπαρχει ξηρασια
Το θεμα ειναι να την προλαβεις στις αρχες μη περιμενεις να κατσει για παντα, και με το θεμα των χρηματων η αγορα εδω στην ελλαδα ετσι ειναι τους αρεσει μενουν δε τους αρεσει φευγουν η ζωη συνεχιζεται σιγα μη κατσουμε να σκασουμε κιολας
Ένα FKK ρε πούστη μου αλά γκρέκα τόσα χρόνια καμία καριόλα δεν άνοιξε στην ύπαιθρο. Να είναι νόμιμο, καθαρό κλπ.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Νομίζω όταν σκάει κανά φρέσκο κορίτσι που κάνει γκελ, βασικά το καίνε με εμπλοκή πολύωρες βάρδιες. Ειδικά αν δεν έχει ξανακάνει σε στούντιο και είναι περιστασιακή με στόχο να κλείσει κάποια οικονομική τρύπα, μαζεύει σύντομα ένα άλφα πακέτο και μετά την κάνει. Και στα εσκορτάδικα παίζει πολύ αυτή η φάση με κορίτσια κομήτες.είναι συνδυασμός πάντα κι ας σκεφτόμαστε ότι το οικονομικό είναι μεγάλο ζήτημα αλλά η ιδέα της αποκτήνωσης παίζει κι αυτή ρόλο στις χαμένες ψυχές τους.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.737
- Πόντοι
- 3.246
Καλα κασσανδρας που ειναι κεντρικο σημειο αν σκασει εκει καλο κομματι δε μενει κοκκαλακι που ειναι και ευκολα προσβασιμοη αποκέντρωση με ιδρύματα που μπορούν να παρέχουν αξιόλογες παρουσίες με δίκαιες υπηρεσίες και λογικό κόστος μπορεί να είναι μια λύση, ίσως, κι αυτό λόγω της αποτρεπτικής ισχύος της απόστασης από την εύκολη πρόσβαση και τα γιουρούσια των ζόμπι. Όχι δηλαδή ότι δεν υπάρχουν ζόμπι που έχουν δυνατότητες, αλλά τουλάχιστον ίσως είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.
Ένα FKK ρε πούστη μου αλά γκρέκα τόσα χρόνια καμία καριόλα δεν άνοιξε στην ύπαιθρο. Να είναι νόμιμο, καθαρό κλπ.
τι FKK ρε αλλη ορεξη δεν ειχαμε να βλεπουμε τον καθε μπαρμπα με το μπυροκοιλι να κυκλοφορει με την πουτσα εξω , και ακομα και αν φτιαχνοταν ας πουμε τι ποιοτητα κοριτσιων θα χε μεσα πιστευεις ?
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
εξαρτάται, δε δοκιμάστηκε μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω να σου γράψω.Καλα κασσανδρας που ειναι κεντρικο σημειο αν σκασει εκει καλο κομματι δε μενει κοκκαλακι που ειναι και ευκολα προσβασιμο
τι FKK ρε αλλη ορεξη δεν ειχαμε να βλεπουμε τον καθε μπαρμπα με το μπυροκοιλι να κυκλοφορει με την πουτσα εξω , και ακομα και αν φτιαχνοταν ας πουμε τι ποιοτητα κοριτσιων θα χε μεσα πιστευεις ?
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
κάτσε ρε τύπε τώρα, δηλαδή από ένα ίδρυμα τέτοιου βεληνεκούς, υποθετικά πάντα γιατί στο Γελλάντα δεν αφήνει το βυζάντιο, εσύ θα χάζευες τον πατσοκοίλα μπάρμπα ή θα έκανες παιχνίδι με τα κορίτσια; δηλαδή θα κακόπεφτε να σε τρίβουν 4 χέρια σε χαμάμ- λουτρό; λέμε τώρα.Καλα κασσανδρας που ειναι κεντρικο σημειο αν σκασει εκει καλο κομματι δε μενει κοκκαλακι που ειναι και ευκολα προσβασιμο
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Η Τζενη ειναι που αλλαξε ονομα και Εθνικοτητα. Τα εχουμε ξαναπει, Εμφανιση τσοντα, χαλαρα οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στην Αθηναϊκη studiobiz, αλλα απο υπηρεσιες..... ακομα κλαιει ο Χαραλαμπος (κλαυτα Χαραλαμπε)Να υποθέσω ότι Τζένη η βουλγάρα είναι απαγορευτικό?
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.737
- Πόντοι
- 3.246
Ρε συ καλο ειναι να ονειρευομαστε αλλα ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα,κάτσε ρε τύπε τώρα, δηλαδή από ένα ίδρυμα τέτοιου βεληνεκούς, υποθετικά πάντα γιατί στο Γελλάντα δεν αφήνει το βυζάντιο, εσύ θα χάζευες τον πατσοκοίλα μπάρμπα ή θα έκανες παιχνίδι με τα κορίτσια; δηλαδή θα κακόπεφτε να σε τρίβουν 4 χέρια σε χαμάμ- λουτρό; λέμε τώρα.
Εδω τα καλα μουνια ερχονται με το σταγονομετρο , εδω δεν εχεις καλα μουνια στα στουντιο πιστευεις οτι στο FKK θα χεις μουναρες?
Κατσε λιγο στο σαλονι ενος στουντιο και κοψε φατσες και μετα ελα πες μου αν θες μαζι με τις μπαζολες που θα χει το FKK να ρχονται τα ορκ θα σου πετανε το παπαρι στη μουρη
Αν γινοταν κατι της προκοπης μονο τοτε θα τους αγνοουσα αλλα δυστυχως δεν
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
ούτε φωτογραφία μου στις αρένες των ιδρυμάτων πια, έβαλα τέλος και θα πρέπει να έρθει κάτι σωστό στα μέτρα τα δικά μου για να επενδύσω. Είναι εντελώς απογοητευτικό, τόσο όσον αφορά τις παρουσίες των εργαζόμενων κοριτσιών, των υπηρεσιών, όσο και των επισκεπτών. Στάζει, ζέχνει, γάμησέτα.Ρε συ καλο ειναι να ονειρευομαστε αλλα ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα,
Εδω τα καλα μουνια ερχονται με το σταγονομετρο , εδω δεν εχεις καλα μουνια στα στουντιο πιστευεις οτι στο FKK θα χεις μουναρες?
Κατσε λιγο στο σαλονι ενος στουντιο και κοψε φατσες και μετα ελα πες μου αν θες μαζι με τις μπαζολες που θα χει το FKK να ρχονται τα ορκ θα σου πετανε το παπαρι στη μουρη
Αν γινοταν κατι της προκοπης μονο τοτε θα τους αγνοουσα αλλα δυστυχως δεν
Αν δεν υπάρχει όραμα δεν πάμε μπροστά Revlimit. Οπότε κάποιοι που ονειρεύονται καλώς πράττουν. Στο δια ταύτα, η ελπίς για καλύτερες παρουσίες κι υπηρεσίες σε ένα χώρο απόκεντρο μπορούν να υπάρξουν, επαναλαμβάνω δεν δοκιμάστηκε για να έχουμε άποψη. Το σίγουρο είναι ότι ο πειναλέων επισκέπτης θα πηγαίνει, είναι σαν το κραγιόν των κοριτσιών η συνήθεια. Σχετικά με τους επισκέπτες εκεί θα ισχύει ότι και στα υπόλοιπα μέρη, όπως πχ σε ένα εστιατόριο, δεν πάμε για καλλιστεία των θαμώνων, αλλά για το φαγητό. Αν θέλει ένα ίδρυμα να επιβάλλει κώδικα τότε θα μιλάμε για ¨λέσχη¨ κι εκεί πάλι άλλο ζήτημα.
Υπάρχει τρόπος να φιλτράρεται η σαβούρα.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.737
- Πόντοι
- 3.246
Αυτο ειπα ακριβως και εγω εαν το φαγητο ειναι καλο δε με ενδιαφερουν οι πελατες , αλλα εαν ειναι χαλια και το φαγητο και ο κοσμος πουμε γαμησετα δε πατας κανούτε φωτογραφία μου στις αρένες των ιδρυμάτων πια, έβαλα τέλος και θα πρέπει να έρθει κάτι σωστό στα μέτρα τα δικά μου για να επενδύσω. Είναι εντελώς απογοητευτικό, τόσο όσον αφορά τις παρουσίες των εργαζόμενων κοριτσιών, των υπηρεσιών, όσο και των επισκεπτών. Στάζει, ζέχνει, γάμησέτα.
Αν δεν υπάρχει όραμα δεν πάμε μπροστά Revlimit. Οπότε κάποιοι που ονειρεύονται καλώς πράττουν. Στο δια ταύτα, η ελπίς για καλύτερες παρουσίες κι υπηρεσίες σε ένα χώρο απόκεντρο μπορούν να υπάρξουν, επαναλαμβάνω δεν δοκιμάστηκε για να έχουμε άποψη. Το σίγουρο είναι ότι ο πειναλέων επισκέπτης θα πηγαίνει, είναι σαν το κραγιόν των κοριτσιών η συνήθεια. Σχετικά με τους επισκέπτες εκεί θα ισχύει ότι και στα υπόλοιπα μέρη, όπως πχ σε ένα εστιατόριο, δεν πάμε για καλλιστεία των θαμώνων, αλλά για το φαγητό. Αν θέλει ένα ίδρυμα να επιβάλλει κώδικα τότε θα μιλάμε για ¨λέσχη¨ κι εκεί πάλι άλλο ζήτημα.
Υπάρχει τρόπος να φιλτράρεται η σαβούρα.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
ε, ναι, εκτός κι αν έχει κανείς πολύ περίεργα γούστα, αλλά πολύ περίεργα μιλάμε.Αυτο ειπα ακριβως και εγω εαν το φαγητο ειναι καλο δε με ενδιαφερουν οι πελατες , αλλα εαν ειναι χαλια και το φαγητο και ο κοσμος πουμε γαμησετα δε πατας καν
thx Toninho. Κρίμα το κορμί πάντως, είδα τις καινούργιες φώτο και έπαθα πλάκα. Τέτοια πλάκα που παρόλο που το ξέρω ότι είναι φόλα, το σκέφτομαι να πάω.Η Τζενη ειναι που αλλαξε ονομα και Εθνικοτητα. Τα εχουμε ξαναπει, Εμφανιση τσοντα, χαλαρα οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στην Αθηναϊκη studiobiz, αλλα απο υπηρεσιες..... ακομα κλαιει ο Χαραλαμπος (κλαυτα Χαραλαμπε)
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 5.965
Μετονομασία είναι.την εχει σει καποιος?
Έχει δουλέψει και πιο παλιά στην ίδια αλυσίδα στούντιο και σε άλλες.
Στο ίδιο site που έβαλες έχει και αγγελία ως ανεξάρτητη Νάντια.
Οι απόψεις διίστανται, αλλά γενικά μάλλον πολύ μέτρια.
Αν ψάξεις, θα βρεις παλιότερες αναφορές σε αυτήν.
ΓουόΣίχουανΤσίνιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στο στούντιο φόρουμ του μπουρδέλα.com
Παρόμοια θέματα